reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej laseczki ciesze się baaaaardzo że wpadniecie:tak: jak dla mnie może być na 10 tym bardziej że jak widze większości tak pasi;-)Drozdi no kochana to nie masz wymówki wpadaj wcześniej to się wyrobisz ja będe w domciu:tak::-D tyyyyyyyyyyyle się nie widziałyśmy że musimy wszystko nadrobić i się nagadać :-D no to laski będe czekała:tak: Natalko kuchnia nie wiem czy by został pogadamy jak będziesz u mnie oki? Bo Tez myślałam żeby Dominik był u Mareczka;-)ale jak go znam też pewnie nie będzie chciał hahha

krycha oglądałam jak najbardziej i szczerze to żadna opcja mi się nie podoba :szok:ani obok siebie-ani jedno za drugim - ani nad sobą- ani jedno dziecko w koszu na zakupy :-D:-D ale jako że ja najczęściej sama jeżdżę samochodem z dzieckiem to wybieram najlżejszy jaki się da i wersja "miasto" (w plenery jeżdżę z mężem i on się męczy pchaniem):-D:-D szybko składający się aha no jeden za drugim oczywiście niedrogi nie mam kasy na ekstrawagancje:-D:-D
i tak na prawdę to już mam wóz taki z argosa cosatto:sorry2:

Ms.Marple kazdy wybiera pod siebie :):):) i bedziesz miec taki jaki Ci najbardziej bedzie pasil i innym nic do tego :):tak::tak::tak: a zreszta Adasko to juz pewnie niedlugo nie bedzie chcial sie wozic hihihi czego Ci jak narazie nie zycze bo to meka pewnie tak za dzieckiem ganiac w te i wefte hihihi

Krycha a Ty jakies typy masz??

ok znikam bo jedziemy chatke ogladac bede pozniej papapap :)

Ja na szczescie nie mam tego problemu hehe no chyba ze blizniaki beda,czego bym raczej nie chciala.Wtedy o masakro musislabym swoje 4 karoce sprzedac!
Krycha i juz sobie wymarzonego bebe confort lola nie kupisz.
Wiesz ale jakbys chciala np taniej wozio kupic,bardzo czesto jane slalom for twin sie sprzedaja.Moze niejest taki zgrabniutki jak ten justysi ale jane slaom jest rownie fajny,lekki i bardzo wygodny.Ja pamietasz kupilam go rok temu wersje pojedyncza.I jest super,pozyczam teraz do niego gondolke od kolezanki i bedzie gicio.A ty moglabys sobie kupic do niego ten fotelik plasko rozkladany,jak gondolka i jest naprawde super.Tak oczywiscie tylko polecam.Jakbys chciala np uzywany kupic,czasem chodza bardzo tanio i w bardzo dobrym stanie.No bo nowe bardzo drogie.
Nawet jest juz moze byl do sprzedania w limericku.
http://www.gumtree.ie/dublin/01/50314701.html
http://www.gumtree.ie/dublin/66/50315866.html

Ostatnia edycja:
justysia jasne że tak :tak::tak::tak:ja nim będę jeździć nikt inny:tak::tak::-D:-D dlatego kupuję po siebie jak każda z nas:tak::tak:

martuana 10ta mi pasi;-):-D:-D

cholipcia jak byliśmy na szczepieniu to zapomniałam pomarańczowej książeczki i muszę tam jeszcze podjechać jutro:baffled:

i dupa nie widzielismy gostek kluczy nie mial!!!! i dzwoni do nas 5minut przed umowionym spotkaniem ze nie ma!!!! a my juz na miejscu!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jutro tam znowu edziemy ale nie jest daleko 20minut :)

a nie wiem bo nigdy u niej na nowym mieszkaniu nie bylam :baffled:
a avonki beda 14 o ile dobrze pamietam a i jest prawie na wszystko a przynajmniej na polowe artykolow 20%znizki :) ale nie wiem jak to w praktyce wyglada

reklama
Do góry