reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No, jestem! Krótki spacerek zaliczyłyśmy, węża z pracy odebrałyśmy i już do Was wracam mamuśki :-D

Moje typy, hm... No więc już Wam pokazuje:

reklama
no to se znalazly temat do gadania hahahahhahahahhaha..........ja przynajmniej sobie poogladam fotki tych waszych typow hehehhehe co mi innego pozostalo:)
mnie osobiscie podoba sie wozek Drozdusi:)

widzę laski że tu temat typowo wózkowy:-) no to sobie nie pogadam bo już nie mam tego dylematu.mam swoje wozio i jestem mega zadowolona.polecam!!!

jeśli chodzi o jutro to postaram się zjawić między 10 a 11.jeśli mężulo mnie podwiezie:sorry2: a myślę że raczej nie będzie miał wyjścia:-D

To jest ok 5 min z buta ode mnie :tak: heheh powiem ci że to stosunkowo nowe domki jesli to na tym nowym osiedlu, społeczność pelen przekruj:-D ale malolaci raczej mieszkaja po drugiej stronie wioski ;-) ale nie jest zle ja złego doświadczenia nie mam;-)

A no racja, dopiero nadrobiłam :-p... A bo ten Cossatno podobno ma funkcję, że przednie siedzenie do pozycji półleżacej się rozkłada, gdzieś tak wyczytałam, co by mi bardzo odpowiadałao! Ale mamy jeszcze trochę czasu do namysły, może cosik jeszcze się pojawi, zobaczymy...

No własnie, Gastone, i Lola pójdzie w odstawkę :dry:. Ale wiecznie z takim podwójnym jeździć nie będę, więc :sorry2:... Chociaż bardziej podoba mi się teraz ten:

no Kaja to swietnie ktos znajomy do poplotkowania i to chodzi o te nowe osiedle :) zaraz przed stacja benzynowa w lewo na gorce hihihi
Drozdi mi tez sie ten Twoj podoba ale mnie nie urzadza ja musze miec lekki i zebym sobie sama z nim poradzila wkladajac i wyciaghajac z woza :) a ten Twoj to nasz calusienki bagaznik zajmuje :baffled: ale gdyby nie to to tez go rozwazalam :)
Krycha obrazka nie moge powiekszyc.... ja slepa nic nie widze

no w sumie mamy troche czasu akle trza sie orientowac bo ceny z nog zwalaja i trzeba uzbierac hihihihi

no to se znalazly temat do gadania hahahahhahahahhaha..........ja przynajmniej sobie poogladam fotki tych waszych typow hehehhehe co mi innego pozostalo:)
mnie osobiscie podoba sie wozek Drozdusi:)

widzę laski że tu temat typowo wózkowy:-) no to sobie nie pogadam bo już nie mam tego dylematu.mam swoje wozio i jestem mega zadowolona.polecam!!!

jeśli chodzi o jutro to postaram się zjawić między 10 a 11.jeśli mężulo mnie podwiezie:sorry2: a myślę że raczej nie będzie miał wyjścia:-D

Mi się też podoba pojazd Drozdusi, ale dla mnie troszkę za duży jest, chociaż, nie powiem prowadzi się fajnie ;-). Nie wiem na który się w końcu zdecydujemy, ale, w sumie musimy szybko się namyśleć co by na niego nazbierać, bo to jednak nie lada wydatek, ech...

Martuana, ja też będę między 10.00 a 11.00, nie pamiętam o której mam autobus :baffled:, bo jakiegoś lenia mam i na nogach nie chce mi się iść :-p...

Justysia21, nie wiem czy teraz będzie większy ten obrazek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki ...widze ze tema podwojnych wozkow na tapecie. :-)....to ja wam powiem ze nasza Magsch ktora swego czasu sie udzielala tutaj ma wozek taki wlasnie jak ma Martuana i bedzie chciala sprzedac wiosna-lato jakos tak. I z czystym sumieniem moge powiedziec ze wozek jest w stanie idealnym, naprawde:-)....madzia go malo uzywala/wa wiec nie mial sie kiedy zniszczyc...wiec jak by ktoras byla chetna to dawajta znac :-D

reklama
Do góry