reklama
natinke18
Fanka BB :)
heja
krycha gratuluje mamy prawdziwy babyboooom
bozenka domi ma urodzinki dopiero za 2 tygodnie ))ale juz nie moze sie doczekac...i co chwile pyta ile jeszcze dni zostalo(nawet mu specjalny kalendarz zrobilam )
kurcze jaka cisza w domu,maciej wkoncu do pracy pojechal...wkoncu bo juz go w domu normalnie nosilo ten czlowiek nie potradi dluzej niz tydzien usiedziec na urlopie heheh
aaaa zapomnialam sie pochwalic,ze adzie w swieta wyszedl zabek
pozdrawiam
bozenka domi ma urodzinki dopiero za 2 tygodnie ))ale juz nie moze sie doczekac...i co chwile pyta ile jeszcze dni zostalo(nawet mu specjalny kalendarz zrobilam )
kurcze jaka cisza w domu,maciej wkoncu do pracy pojechal...wkoncu bo juz go w domu normalnie nosilo ten czlowiek nie potradi dluzej niz tydzien usiedziec na urlopie heheh
pozdrawiam
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja
pozdrawiam
Noo niewatpie ze Dominik niemoze sie doczekac urodzinek ) Noo i wielkie gratulacje dla Adusii z okazji zabka :*****
Hejka ja już centrum zaliczyłami teraz biore się za obiadek jakąś zupke i naleśniczki z serkiem i dżemikiem tyle że ja nie jem:-(musze te kalorie świąteczne i ciążowe zgubić Natalko mój Mareczek też ma urodzinki 26 stycznia hahha ;-) dla zainteresowanych w bootsie czy jakoś tak jest promocja 3 paczki pampków w cenie dwóch No i co któraś chętna na jutrzejszy spędzik bo nie wiem czy cosik planować czy nie?wcześniej pisałam BOŻENKO Ty będziesz tak? i chyba Justyś będzie bo mówiła a reszta prosze się określić;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
No to sto latek juz z gory zycze dla maluszkow )
Martuano jakby to bylo takie proste to ja tez bym wpadla Jezeli zaprszenie dalej bedzie aktualne to moze na inne spotkanko sie wybiore )
Martuano jakby to bylo takie proste to ja tez bym wpadla Jezeli zaprszenie dalej bedzie aktualne to moze na inne spotkanko sie wybiore )
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
Natinke gratulacje dla Adusi za zabkaja tam u nas za szybko nie licze ,bo moje wszystkie dzieci pozno zeby mialyi dobrze.....dluzej posluza hahahhah
Bozencia i te kiecke w TK maxie zes kupila????/
Natinke gratulacje dla Adusi za zabkaja tam u nas za szybko nie licze ,bo moje wszystkie dzieci pozno zeby mialyi dobrze.....dluzej posluza hahahhah
Bozencia i te kiecke w TK maxie zes kupila????/
Bożenko kichaj kichanie i wpadaj hihi NATALKA gratulki dla ADUSI jakoś przeoczyłam ;-) I mam nadzieje że też wpadnieszwkońcu obiecałaś hehhe;-) A szybciuchno ten ząbal wow moje to około roku miały pierwsze ale też cyckowe były a Mati ciekawe kiedy będzie miał bo On to jakiś inny od moich może podmieniony hahah
reklama
natinke18
Fanka BB :)
marta oczywiscie,ze do ciebie wpadne ))
a powiedz mi czy mareczek by u nas na tej dominika pirackiej imprezce sam zostal??????bo domi chetnie by go zaprosil
to o ktorej jutro??
a powiedz mi czy mareczek by u nas na tej dominika pirackiej imprezce sam zostal??????bo domi chetnie by go zaprosil
to o ktorej jutro??