reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień doberek.
Krycha gratulacje:-)
Natinke buziaki dla Adusi za tego pierwszego zębolka;-)

chętnie jutro bym z wami pokawkowała ale to zależy na którą godzinkę jest spotkanko bo popołudnie mam mocno zajęte.ale jeśli koło południa to przemyślę temat bo dawno was laseczki nie widziałam:tak::blink:

Natinke gratulki dla Adusi :):):)
Martuana ja oczywiscie jutro bede :):):) mam wolne jupiiiii a tak sie balam ze mi moze na jutro cos wcisna ale nie na szczescie hihihihi :):):) wiec widze sie z wami
dzisiaj jedziemy ogladac chatke do wynajecia na 17 mam nadzieje ze bedzie ladna wynosimy sie z Limerick do co.Limerick hihihihi..... mam nadzieje ze ten domek bedzie ok i jest w Caherconlish jak sie nie myle to Kaja tam mieszka tak????

Bylam dzisiaj sprawdzic cene woza podwojnego jaki mi sie marzy dla mojej niedalekiej dwojeczki (wiem wiem szalona jestem ale co tam Jula miala wozek jako 4miesieczna fasolka hihihih) i kurde cena mnie z nog zwalila ale co tam raz sie zyje mezus powiedzial ze kupimy go jak znajdzie prace a jak nie to musze cos tanszego znalesc :):):) mam nadzieje ze znajdzie :) a tu foto iCandy UK - Which mode are you in today? prosze sie wypowiedziec :):):) to ten pomaranczowy z dwiema spacerowkami bo fotelik maxi cosi mam i gondole tez i mysle ze bedzie pasowac skoro fotelik pasuje a jak nie to sie dokupi :)

Justysia wózeczek jest super.i powiem ci że też brałam go pod uwagę.ale jak zobaczyłam mojego zooma to się w nim zakochałam.ceny wózków Candy są rzeczywiście powalające ale gdybym nie zobaczyła mojego wozia to na pewno byłby ten.inne jakoś nie zwalają z nóg

justys a dlaczego sie wynosisz z Limericku ,co????????????to troche klopot bedzie z dojazdami do pracy chyba......na szczescie szkola Cie jeszcze nie obejmuje.....
co do wozeczka to powiem ,ze fajmy ale nie wiem czy bylby wygodny:(ale ja specjalista nie jestem i nie chce sie mieszac do tego ,bo i w temac ie wozkow nie jestem za bardzo oblatana...jakos mam jeden i mi wystaczy:)ale wyglada ciekawie......

Dziewczyny, nie dziękuję jeszcze raz :-);-):-)

aaaa zapomnialam sie pochwalic,ze adzie w swieta wyszedl zabek :)

No i Adusia ma juz pierwszą perełke!!! Super, gratulacje :tak::tak::tak:

Justysia21, widzę, że Ty juz szlalejesz na całego :-D:-D:-D! Ale w sumie Ci się nie dziwię, też ukradkiem przygladam się wózkom, ale nie mam zielonego jakie rozwiązanie będzie najlepsze :dry:... Widziałam na żywo ten wózeczek który wkleiłaś i fajnie wyglądał! Taki zgrabniutki, heh, chociaż z dwiema gondolami wygląda dziwnie, ale Tobie to nie grozi ;-)... Ale okropnie drogi jest :baffled:...

Wpadlam pogratulowac zaciazonym mamusiom.Krycha ogromne gratulacje,zycze dotrwania do samego konca.Bozence juz gratulowalam osobiwcie bo spotkalysmy sie ;-)
Duzo zdrowka!No ciekawe kiedy pierwsza z nas sie rozpakuje hih rozpietosci nie sa duze!
Justys bardzo polecam ci ten wozeczek.Jest fantastyczny.Jak ,masz fotelik maxi cosi juz nie musisz kupowac bo jest kompatybilny.Swietne rozwiazanie.No i plusem jest to ze mozesz go tez uzywac pojedynczo po zciagnieciu adapterow.Nie mozesz go zobaczyc na zywo w sklepie,ale mozna go spokojnie w irl zamowic.Ja go widzizlam (a doklanie akrat I candy apple )i jest fantastyczny,lekki zwrotny i wogole cacy.Na stronie i candy sa adresy sklepow.

Ostatnia edycja:
martuana ja mogę być już od rana ;-):-D:-D:-D bo mój bajtel już nie sypia o 10tej tylko w południe

justysia
wózio wygląda luksusowo ale jak młodsze dziecko będzie już siedziało czyli po 4 mies to nic nie będzie widziało:szok:

Gastone, nie dziękuję i mam nadzieję, że nie tylko ja, ale my wszystkie do końca spokojnie dotrwamy :tak::tak::tak:

Ms.Marple, a Ty się zastanawiałaś już nad jakimś wozem dla dzieci?

reklama
Ms.Marple mozna w dwie strony montowac foteliki :) wiec nie jest zle ale przeciez tak samo w tandemach tych takich gracco tez to dziecko z tylu nic nie widzi najlepsze rozwiazanie byloby jeden obok drugiego ale takiego woza to ja nie chce :baffled: w rzadne drzwi nie wchodzi heh tu to jeszcze bo sklepy bez schodiow i wszedzie sie wjedzie bo szeroko ale do mieszkania wjechac albo do Pl sie wybrac to przesrane :baffled:
kurczaki zakochalam sie w tym wozie i wlasnie super jest to ze pozniej pojedynka z niego zostaje :tak:
Aga wynosimy sie z Limerick ze wzgledow finansowych tu jest drogo a kawalek za juz taniej o wiele :):):) mamy samochod wiec damy rade :) ja tylko 3 dni w pracy jestem wiec nie jest zle a Bartosz jak znajdzie prace to wtedy ja bede moze jeden dzien pracowac :)

Do góry