reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms marple ja rowniez bardzo bardzo gratuluje i trzymam za was babeczki ciezarne kciuki zeby wszystko do konca poszlo bez zadnych komplikacji i zeby dzieciaczki wasze byly zdrowiutkie jak rybki heh:)

reklama
WITAM SIE!!!!choc pewnie pojde jeszcze spac
kaszel mnie tak zaczol meczyc ze musialam wstac bo bym moje szczescia pobudzila..... i co tu robic o tej godzinie :baffled:

Hejka laseczki co tam ?kiedy się spotykamy?jutro muszę do miasta lecieć ale może we wtorek są chętne na spotkanko? może być u mnie co wy na to?Bożenko będziesz miała autko?

czesc dziewczynki:) szukam w dosc pilnym tepie przedszkola lub jakies opiekunki do corci ,mam teraz ale sie nie sprawdza pali jak lokomotywa i ma za duzo dzieciaczkow przez co niepotrafi sie zajac wszystkimi, jakbyscie cos wiedzialy byla bym bardzo wdzieczna:) trzymajcie sie i wszystkiego naj w nowym roku oby nasze pociechy nie chorowaly a reszta jakos poleci:) pozdrawiam

mama martysi nie wiem czy slyszalas o takiej starszej babci na dooradoyle(polka) ona jest mama Marioli hmm osobiscie znam i jest naprawde godna polecenia, gdybym nie miala tesciowej to pewnie moja mala tez bym do niej zaporowadzala

reklama
cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczko :tak::tak:bajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko:-D:-D:-D

spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży:tak::tak::-D

i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy:sorry2:

Kochana Boszeee boszee boszeee Gartulacje najwieksze i najszczersze Co jak co ale ciesze sie bardzo z kazdej ciazy :)) Jeszcze raz gratuluje bardzo bardzo mocno :*****

WITAM SIE!!!!choc pewnie pojde jeszcze spac
kaszel mnie tak zaczol meczyc ze musialam wstac bo bym moje szczescia pobudzila..... i co tu robic o tej godzinie :baffled:

Zdrowka kochana Kuruj sie :*

ALE MNIE TU DLUGO NIE BYLO:no::no: WITAM MAMCIE :tak: WPADLAM ZYCZYC WAM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!:tak::tak: I POGRATULOWAC JUSTYSI I MS.MARPLE!!!:-):-) DZIEWCZYNKI DUZO ZDROWKA DLA WAS I FASOLEK:tak::tak::tak:

Kochaneczko wpadaj czesciej do nas no i mam nadzieje ze i na spotkanko zawitasz bo kruszynke Twa chce zobaczyc :))

czesc dziewczynki:) szukam w dosc pilnym tepie przedszkola lub jakies opiekunki do corci ,mam teraz ale sie nie sprawdza pali jak lokomotywa i ma za duzo dzieciaczkow przez co niepotrafi sie zajac wszystkimi, jakbyscie cos wiedzialy byla bym bardzo wdzieczna:) trzymajcie sie i wszystkiego naj w nowym roku oby nasze pociechy nie chorowaly a reszta jakos poleci:) pozdrawiam

Ojj niestety nic niewiem o odpowiednim przedszkolu czy nianii :(

Gosiulka milo ze pytasz o mnie :) Kochana bede jakos pod koniec stycznia niewim jeszcze kiedy dokladnie ... Jak na razie to milo spedzam czas ahh a Nadina tyle zabawek dostala i rzeczy ze bede musiala zostawic moje resztki gratow aby wziasc albo drugi bagaz duzy :)

W ogole zajmuja mi sie bardzo fajnie Nadinka moge ja zostawic i wyskoczyc do sklepu Czy kolezanki wpadna zobacza Nadinke Tato moja bardzo fajnie spedza czas z Nadia az sama jestem zdziwiona usypia mi ja i spedza z nia bardzo duzo czasu Stara sie ten dziadek stara :)

Pozdrawiam babki

I caluje goraco :*************************

Do góry