reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Drozdusia, cosik Ci się z suwaczkami dziwnego zrobiło :baffled:? Znaczy brak ich...

Ms.Marple, zdróweczka :tak::tak::tak:

Pyza mi zasnęła zaraz po 10.00, hm... Dziwne :confused:... Ale niech śpi, sen jest leczniczy, a przecież zasmarkaniec z Niej :sorry2:... Spacerek i zakupy poczekają! Chociaż słońce kusi, oj, kusi :-D;-)

reklama
Adamo też zaczyna smarkać no ale to nieuniknione było skoro ja kicham już dwa dni:dry:ale mimo zasmarkanych kicholców chyba pojedziemy do Lachinch pospacerować bo pogoda fajna:tak::tak:

no,suwaczki naprawione.nie wiem co się z nimi stało:confused: musiałam je na nowo stworzyć:sorry2:
ms.marple udanej wycieczki:tak:;-) to słoneczko rzeczywiście jest zachęcające

Witam się w Nowym Roku :-) zmykam na spacer i zakupy.. mam nadzieję że to co widać za oknem jest tak samo miłe z bliska :-) Pogoda ostatnimi czasy strasznie zdradliwa .Życzę wszystkim "odsmarkania" byście szybko wróciły do zdrowia i wasze bąbelki również :-)

Heja lejdis Ohh u nas sniegowo pada sobie i popaduje sniezkiem :) Nadinka urosla ahh tak bardzo i zlosnica z niej jest Wykorzystuje wszystkich a jak widzii tel to muzyke chce Too ok wlaczam jej ale jak lecii nie taka piosenka jaka lubii to walii tel i krzyczy Ohh ciesze sie ze rozwija sie ok Te jej nerwy wcale mi nie przeszkadzaja i nie mam zamiaru jej wszystko dawac tak jak ona chce Mna stety czy niestety rzadzic nie bedzie :))

Ide dzis do sis na kawke w ogole milo spedzam czasz rodzinami i babcia troszke lepiej sie czuje ale w jej wieku wszystko moze sie zdarzyc ...

Milego dnia calusy :)

Hejo laski :)
ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: ale normalnie sie wyspac nie moge przez ten katar i do tego jeszcze chyrlam jak najeta :(
Ms.Marple widze ze sie zarazilas wirtualnie u mnie ten katar juz ponad tydzien fujjj takie zielone gluty nie do wysmarkania (ale jestesm wrazliwa ) hihiihih
teraz Bartosz z Jula poszli w kimke bo biedak z tego mojego mezola nie dosc ze w nocy mu spac nie daje bo albo smaram albo kaszle to jeszcze musi do Juli wstawac dobrze ze to moje dziecko tak dlugo rano spi

Hej kochani
I ja sie witam w Nowym Roku. U nas zmiany widoczne hehhe tzn troche znami lepiej :) Kieran i ja juz calkiem zdrowi, a Sophie jeszcze troszke pokasluje, ale to pewnie jeszcze pare dni potrwa, dzis wieczorem juz ma ostatnia dawke antybiotyku, ale juz i apetycik odzyskala, tylko kurcze z kupkami sie ostatnio meczy, i nie wiem czy to nie jest przez antybiotyk... ehhh My tez dzis bylismy na malych zakupkach ,a wlasciwie kupilismy kratke na schody bo mala juz raczkuje jak najeta i boje sie ze wkoncu zleci z tych schodow, tym bardziej ze za psem ciagle gania....:)
Justysia Ty sie kuruj kochana, bo mowie Ci jakies wirusisko ponauje, jak bylismy tydzien temu w szpitalu to mnostwo dzieciaczkow zatrzymywali na oddziele dzieciecym:szok: no a tesciowa moja zapalenie pluc zaatakowalo... ehhhhh dbaj o siebie kochana!!!!!

Sylwia kiedy do nas wracasz bo jakos pusto to bez Ciebie, eh no i nie moge sie doczekac jak zobacze Nadinke jak sie zmienila no i oczywiscie jej postepy:):)

cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczko :tak::tak:bajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko:-D:-D:-D

spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży:tak::tak::-D

i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy:sorry2:

reklama
Do góry