reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ms.marple to super że wycieczka się udała.i oczywiście jeszcze raz ogromne gratulacje:tak: tym razem oficjalne;-) teraz trzymam kciukersy za szczęśliwe rozwiązanie:-) no i wypatruję już suwaczka:happy2:

reklama
cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczko :tak::tak:bajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko:-D:-D:-D

spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży:tak::tak::-D

i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy:sorry2:

kiedy?? jak ?? gdzie?? malpa z Ciebie ze nie powiedzialas !!!!!

na kiedy termin ??:):):) moze sie na porodowce znajdziemy razem hihiihhi

Gratulacje i tzrymam kciuki zeby to byla dziewczyneczka :):):) a Ty mi zycz chlopaczka :)

heloooo
wow co za nowina :) BOZENKA gratuluje!!!!to napewnoo dziewuszka :) suuuuuper :)
a my sie balysmy,ze nam sie ciezarowki koncza...
ja wlasnie sie wzielam za planowanie urodzinek dominika,chce mu zrobic pirackie partty :)musze wymyslic jakies ciekawe zajecia co by jego 5 kolegow mi chaty nie roznieslo...hehe

Hejka :tak:u nas superowo tyle że juterko ostatni dzień mężulo w domu:-(ale może wkońcu zobacze was:tak:BOOOOOOOOOŻENKO WKOŃCU SIĘ POCHWALIŁAŚ:tak:CIESZE SIĘ OGROMNIE I DBAJ O S:tak:IEBIE I DZIDZIE I WYPĘDZ KATARZYSKO JAK NAJSZYBCIEJ:tak:PORAZ TYSIĘCZNY GRATULA:tak:CJE:tak:NO I PISZ JAK SAMOPOCZUCIE:-D

dzięki babki, ja cieszę się bardzo i mam nadzieję, że aż do porodu :-D:-D suwak wkleiłam
justysia termin mam na 13ty sierpnia, może i razem będziemy leżeć:-D:-D
oczywiście życzę ci syneczka:tak::tak: ja się będę cieszyć i z chłopczyka i z dziewczynki:tak::-D:-D
a czuję się paskudnie tak jak i przy pierwszej ciąży:nerd: a łudziłam się , że może tym razem będzie lepiej:dry:

Bozenko nawazniejsze zeby byly zdrowe nasze malenstwa :):);)
ja jak policzylam to mam niby na 8sierpnia ale dopiero sie okaze po usg jaka data :) taka najprawdziwsza z tamta mi trafili idealnie no spoznili sie 2minuty hihihiih

reklama
Do góry