justysia21
Elfikowa mama :D
justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-) tak trzymaj dziewczyno
hihihi musze uwazac coby sie nie rostyc jak poprzednio hihihi ale nie powiem mam wene do gotowania ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-) tak trzymaj dziewczyno
camomile a wiesz gdzie jest sklep B&Q? to jest jedną ulicę za tym kompleksem, tak z tyłu tu ci wklejam link możesz na mapce spojrzeć
Tons of Fun | Indoor Children’s Activity and Play Centre Limerick.
hejka a ja noc nieprzespana Markik mi dał pooopalić musze chyba jecgać d gp. bo strasznie go ucho boli
Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!
Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie )
...i dobrze bo do Smythsa musze podjechac chrzesniaczce prezent kupic....
krycha sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę
dziewczyny a gdzie Drozdusia?? czyzby tak dlugo ten paszport zalatwiala