reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A moje dziecie właśnie pojadło zupeczką i od razu w kimonko poszło uffff biore się dalej za sprzątanko hihih chociarz przy takiej rodzince to moooooooooożnaaaaaa sprzątać i koooooooooooońca nie widać:-D jutro też mam tyle załatwiania że szok najpierw szczepienie Matiego potem do szkoły Madziaka jeszcze za prezentami i jakieś obruski na stół :szok: a z prezentem musze się postarać bo zapowiada się że mężulek na rzęsach stanie żeby mnie zaskoczyć hehe więc co ja mam wymyślić facetowi co wszystko ma:sorry: Justyś to Bartosz zadowolony co teraz w kuchni z jedzonkiem może przebierać hehhe:-D Sylwia nie tęskno Ci?? jeszcze troche i będzie po świętach :tak:a tu tyyyyyle przygotowań:szok: no nic lece bo maluch śpi:)

Natalko kochana sorki ale przeoczyłam CIĘ wcześniej :szok:nie pogniewałam się no co TY!!! ja mam taki zawrót głowy teraz że szok !!!a w dodatku dzieci wszyscy się pochorowali:szok: ale nadrobie obiecuje:tak:ale Ty możesz wpaść do mnie;-)

hejo babki

camomile mówisz o innym fikolandzie w innym miejscu,:no:
tons of fun jest jak się idzie wiliam st. w górę aż za drozdusię pod wiaduktem i dalej za rondem prosto aż na przeciwko salonu toyoty trzeba odbić w prawo i tam jeszcze kawałek

krycha
sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę:tak:

reklama
hejka a ja noc nieprzespana Markik mi dał pooopalić musze chyba jecgać d gp. bo strasznie go ucho boli:(

I jak Mareczek się czuje? To coś poważnego?

Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

Oj, Bidna Ty, no! Wypoczywać miałaś a tu tyle nerwów, ale trzymaj się Kochana!!!! A Nadinka może Twój nastrój wyczuwać no i może tyż nie zaaklimatyzowała się jeszcze do końca? Również pozdrawiamy i dbajcie tam o siebie Laseczki :sorry:

...i dobrze bo do Smythsa musze podjechac:) chrzesniaczce prezent kupic....

No i co ciekawego kupiłaś :-)?

krycha sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę:tak:

Luzik :-D nic się nie stało! Widać, że zabiegana byłaś :tak:!

dziewczyny a gdzie Drozdusia?? czyzby tak dlugo ten paszport zalatwiala

Drozdusia już w Polsce jest zapewne :sorry:

Zmykam mamusie na jakiegoś filmika z wężem :sorry:! Młoda już śpi to trzeba korzystać ze spokoju :-p... Dobranoc...

Do góry