reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
o dzisiaj nie robię pobudki:-D:-D natinke ranny ptaszek dzisiaj

a my się wybieramy dzisiaj pobiegać po crescencie i jak czasu starczy to i do centrum:shocked2::-D:-D muszę odreagować spięcie z M :cool:

wszystkim mamusiom przypominam o piątkowych mikołajkach;-):-D:-D nie to żebyście miały sklerozę nieeee:zawstydzona/y: tylko żeby tak zresetować pamięć;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bry! Heh, nastawiłam się na ciężką no i no taką miałam :dry:, na własne żuczenie! Najpierw nie mogłam zasnąć, potem walczyłam z Pyzą żeby w końcu spała przykryta i jak już w końcu udało mi się przymknąć oko to Młoda już buczała, że nad ranem jest i do mamusi chce :eek:, ech... A jakbym się nie nastawiła to bym więcej pospała :huh:, bo po wieczornych zabiegach w nocy Oliwcię katarek nie napastował, heh... No nic, za to pospałam z rana :cool2:...

Oj Krycha nie spisałaś się żeby mikołajkowe spotkanko opuścić OJ TY TY!!!!! Oliwka by się wybawiła a Ty co taka matka niedobra co?? ale masz minusa!!!!!!!!!Nagadam twojemu WĘŻOWI żeby Was puścił ha A CO!!!!!!

Ależ Martuanako, czemu piszesz, że matka ze mnie niedobra? Piątek mam zajęty właśnie z powodu Oliwci :-p! No, a wąż niestety w tym dniu już w pracy będzie, a nie z nami :unsure:, ale co zrobić... Oj, nie denerwujcie Wy się tak i Mikołaja od nas pozdrówcie ;-) i miło czas spędźcie :sorry:

witam sie !!! Julcia znowu cala noc bez butli wytrzymala obudzila sie kilka razy pokrecila dostyala smoka i dalej spala mam nadzieje ze teraz to juz z gorki i sie juz nawet w nocy nie bedzie budzic i bedzie mozna ja wyeksmitowac do jej pokoju :)
a ja mam juz na ruszcie roladki wolowe z marcheweczka ogoreczkiem cebulka i boczusiem w srodku a do tego kopytka ktore musze najpierw ugniesc wiec zmykam narazie papapap :)

Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

sylcia trzymajcie się i wy!!!:tak::tak: i szybciutko wracajcie na nasze śmieci:-D w domu najlepiej;-):-D

camomile jak tam już troszkę się zorientowałaś w lokalizacji?

justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-):-D:-D tak trzymaj dziewczyno:tak::tak:

reklama
no obiadek zrobiony:) moj Malz dzwonil ze bedzie szybciej:) i dobrze bo do Smythsa musze podjechac:) chrzesniaczce prezent kupic....
czy ktoras wysylala do POlski paczke kurierem moze????/albo poczta bo nie wiem jakie ceny sa.....

Do góry