reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
witam sie
ja oczywiscie wszystko porobilam ,nawet prasowanie zaliczylam i przestawianie w jednym pokoju:)za niedlugo po Anite jade::)
ja sie musze pochwalic ,ze moja Maycia to juz od jakiegos czasu przesypia nocki cale:) i dzieki temu juz od zeszlego tygodnia spi w swoim pokoju:)i nie ma problemow:):):)
milego dnia zycze

reklama
a ja sie poszlam z Jula polozyc na chwile jak to zawsze bywa z jej drzemkami, gora na pol godzinki budze sie a tu 2i pol minelo normalnie w szoku bylam moje dziecie tak dlugo spalo :shocked2:
Aga ale Ci fajnie ja tez juz bym chciala zeby Jula sie nie budzila dop mleka to chociaz sobie pospie przed drugim hihihihi

a ja tak nauczyłam bajtla, że do spania dostaje trochę 100 mleczka (tylko żeby possał i lepiej zasypiał) , a później przez sen o 23ciej wypija całą butlę i wytrzymuje do rana bez budzenia aż wstajemy tzn ok 7mej

ja tez Mayke przed moim pojsciem spac karmie czasem okolo 24 i spi az ja obudze o 7.30.....ale w weekendy jak szkoly nie ma budzi sie po 9 dopiero.....:)czasem zje o 22 i tez spi do rana:)picia wogole w nocy nie pije ani smoczka nie ma:)

Aga masz zlote dziecko :):):)
mi tez Jula dlugo spi bo przewaznie do 9 ale no budzi sie jeszcze w nocy na jedzonko :/ a moglaby sie juz nie budzic :p

justysia za dużo wymagasz ciesz się, że chociaż dobrze w nocy poje:tak::tak:
a długo to raczej sobie nie pośpisz przy takiej małej różnicy wieku u dzieciątek:-D:-D

ja się cieszę, że mały jeszcze te butle mleczka wciąga:tak::tak:mimo, że i w dzień do niejadków nie należy:eek::-D:-D jak mi nie chciał pić rano przez dwa dni to byłam podłamana na szczęście mu przeszło uff

no nic chyba ma jakiś spacer się przejdziemy ale pogoda pod psem brrrr

Ostatnia edycja:
Justys powiadasz cala zawartosc sloiczka????????:-)super.....moja Mayka zjada caly......:tak:ciekawe ,co bedzie dalej:szok:pewnie bedzie zjadac dwa:laugh2:pol zjadala jak zaczynala przez pierwsze kilka dni......ale potem juz po calym bez wzgledu czy to zupka czy deserek:):tak:

no moja do tej pory po pol, czasem sie jej zdazylo ze wiecej i mozna na palcach jednej reki policzyc cale zjedzone sloiczki alwe dzisiaj buziaka otwierala i az jej sie uszy trzesly tak mucila hihihi

reklama
Do góry