reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dziń dybry mamusie!!! Właśnie wstałam :sorry:...

A ja sie pochwale (skoro juz kazda sie chwali:-p) ze Igorek mi 2 cale noce z rzedu przespal a ja razem z nim:-p Ponad 12 godzin na dobe:-D

Super, korzystaj i odpoczywaj razem z Igorkiem :tak::tak::tak: może Mu juz tak zostanie ;-)

Pogoda cudna, będzie miło się szwędać po sklepach :-)! Zadanie na dziś - pokupować prezenty! Więc zmykam się szykować, paaaaaaaaaaaa do klikania :-D

reklama
Dzien doberek
Ale dzis piekny dzionek, slonko swieci az zyc sie chce:)
My nocke tez mielismy nie najgorsza, wstawalam do malej tylko 3 razy a i spala do 8 wiec tez calkiem jestem wyspana:)

Kurcze niestety nie uda mi sie pojsc na Mikolaja 18stego. Przypomnialam sobie ze juz kilka tygodni temu umowilam sie z tesciowa ze ja zawioze do jednej z jej znajomych ehh i dopiero dzisiaj rano skojarzylam ze ten piatek to ten sam piatek co jest Mikolaj:(:(:(

Milego dzionka zycze i do sklikania pozniej:)

dzień doberek.pogoda rzeczywiście jak marzenie:tak: nasz malutki trochę lepiej spał w nocy i już się tak nie prężył.a Lola to już w ogóle rewelacja-spała do 9 i ani razu się nie obudziła.tfu tfu tfu...
Gosiulka próbowałam dać małemu dzisiaj herbatki ale wypluwa.no ale się nie poddaje i spróbuję jak będzie baaaardzo głodny;-) a kolorek to ci powiem kiepskawo widać.pewnie dlatego że miałam ciemne włosy.ale widać pod światło czerwonawy odcień.no nic kilka razy jeszcze użyję tego koloru i będzie lepiej:tak:

witam sie!!! ja juz po pracy :) bo ja busy mummy hihihi i po mezusia bede jechac do pracy kolo 4 i sie jeszcze po childers road po sklepach poszwedam zanim go zgarne hihihi
milego dzionka :)

dzien doberek

Mamo Martysi kazde plamienie nalezy skonsultowac z lekarzem...BEZWZGLEDNIE...

no a ja juz wszystko porobilam i teraz mam chwilke na poklikanie:).....
kaja gratulki dla malego....teraz bedziesz za nim biegac heheheh

Bozencia no chyba Ty teraz w kolejce do tych ciezarowek ....bo reszta to juz z malymi dziecmi zostala wiec pewnie chetnych nie ma hehehhe a ze Twoje odchowane to i rodzenstwo byloby wskazane :):):):)cobys sie nie nudzila:)

Witam mamusie :-) troszke mnie tu nie bylo - troszke zamieszania sie w moje zycie wkradlo..... :confused2: mialam wiec mase czytania do nadrobienia i prosze prosze jaka niespodzianka :szok:
justysia bardzo bardzo serdecznie gratuluje :-) i zycze spokojnego przebiegu ciazy

witajcie :) no i tak nikt nic nie wie czytam na necie i obawiam sie najgorszego bo przy kapieli zaowazylam malutki skrzep i znowu plamienie , na necie czytalam ze to poczatek poronienia bo nigdy sie skrzepy nie powinny robic i taka zaryczana mysle ze do poniedzialku musze poczekac ale dupa kto by wytrzymal bo tu raczej w szpitalu guzik mi pomoga:(

martus udalo mi sie:) aha no witam was , Malgosia jestem:) siostra Marty serdecznie was pozdrawiam nim znalazlam swoje haslo i namiary utrwalo to ale mam:) marta ja dalej nos wielki i zasmarkany , zna ktos moze jakies domowe sposoby zeby malenstwu nie zaszkodzic?? bo napewno martusia sie juz pochwalila ze bede mamusia :)
na przeziebienie w ciazy to rutinoscorbin raz dziennie i pic herbatke z lipy!! pomaga!! sama sprawdzalam :-)

No a te plamienia.... to coz koniecznie skonsultuj to z lekarzem - mam nadzieje ze to nic powaznego ale dla pewnosci... W szpitalu napewno cie przyjma Nie ma co czekac do poniedzialku - tylko sie zadreczysz kochana...

Ostatnia edycja:
Witam sie mamusie
No widze ze tu dzisiaj weekendowo cisza jak makiem zasial

No a my wczoraj bylismy na szczepieniu i zaszczepilismy sie cala rodzinka

Dziewczynki mam pytanko czy nie ma ktoras z was odkuzacza pioracego ?

Ach zapomnialabym witam nowa mamusie no i ogromne gratulacje dla Justysi
no i jak bym mogla jeszcze zapomniec o Michasiu Kaja ogromne gratulacje dla malego mezczyzny

Ostatnia edycja:
reklama
Mama martysi nie zadreczaj sie kochana a z kapielami goracymi uwazaj bo powoduja poronienia, jesli sie obawiasz i przeczuwasz cokolwiek , to tak jak dzindusia pisze idz do szpitala przynajmniej sproboj, albo sprobuj moze w Polmedzie slyszakan ze przyjmuje bardzo dobra ginekolog, jesli chcesz to wysle ci numer do Polmedu na priva??? ale nie jestem pewna czy w niedziele przyjmuje ale zawsze warto sprobowac ..... Trzymam kciuki zeby to nic powaznego!!!!!!!!

A u mnie kolejny pogrzeb, tym razem w Polsce, mojego ojca ojciec zmarl, czyli moj dziadek, ehhh maly kontkat z nim mialam no ale przeciez moj dziadek:(:(:(:( Pozatym ojciec do mnie dzwonil z ktorym juz od X czasu kontaktu nie mialam a wlasciwie to od urodzenia i tylko mi nerwy zepsol!!!!! ehhhhhh

Lece ogladac X faktor, mala zasnela mi przy kapaniu, a Kieran poszedl na msze w intencji jego zmarlej babci, takze mam wieczor dla siebie eh, potem sporboje moze ojcu jakis liscik skonstruowac i na swieta w prezencie mu przesle, bo tak to sie znim gadac nie da bo on zawsze ma racje i przegadac Cie chce, a wcale nie slucha!!!! Co za charakter!!!!!

Do góry