reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms. Marple ja zapraszam do siebie ale dopiero po 15. Jesli bedziesz miala ochote to zapraszam.
Natinke a ja zapomniałam wziac od Ciebie numer telefonu Twojej siostry. Moze przy okazji i ja sie jakos zetne:cool2:

reklama
dzien doberek
ja sie witam oczywiscie wyspana:)Mayeczka jak zasypia okolo 22-22.30 to spi az do rana:) nawet sie w nocy nie budzi:)po wczorajszym szczepieniu plakala wieczorem i miala lekka temperature ,wiec myslalam ,ze bedzie sie budzic ...ale ona, kochana moja Pszczolka spala slicznie do 9 tej:)
no nic....ziemniaki juz obralam ...wlasnie wciagam sniadanko i spijam kawke i bede jechac do Parkwaya....poszwedam sie,popatrze,bo prezentow tez nie mam....moze mi cos w oko wpadnie:)
milego dnia dziewczyny zycze:)

aga superanckie dziecko masz, jak sobie przypomnę wszystkie nieprzespane noce aż do 8 miesięcy to mi skóra cierpnie:tak:

camomile Adal jest zasmarkany to nie będę ci przynosić zarazków do domku ale jak będziesz gdzieś po mieście chodziła to zapraszam na kawkę do kafejki

WITAM SIE!!!!
ojjj Aga my w tym roku tylko dla dzieciakow kupujemy bo niestety nie ma kaski.... tak wiec dla najstarszej Nadii kupimy bo jeszcze nie kupilismy play doh ciastoline z roznymi wyciskaczami, wciskaczami o takie tam i mam juz 2 bluzeczki... dla mlodsszej Nicole narazie mam kurteczke taka sliczniusia w tkmax wczoraj wypatrzylam i takiego jakby dinusia w jajku ktorym sie trzeba opiekowac, bluzeczke i jeszcze cos trza dokuic bo ona 25grudnia ma tez urodzinki, a dla Juli mamy 2 pary bucikow do chodzenia tez w tkmax wylukane i cos jej jeszcze dokupie ale nie wiem co, ale na bank nie beda to zabawki hihihih bo ma ich za duzo hihihih a od swietego mikolaja zazyczylismy sobie dla naszego Elfka walkera takiego jakiego prawie wszystkie posiadaja w domkach hihiihih
Bozenka udanych zakupow :):):)

dzięki justys ja też nie będę szaleć:confused2: zabawek już nie kupuję dla małego, tylko kupiliśmy mu znikopis niech się uczy gryzmolić:-D:-D a kiedy bedzie nowy katalog?

cholipcia pogoda nie nastraja do zakupów w mieście ale co zrobić można pomarzyć o lepszej

Ostatnia edycja:
witam się i znikam do obowiązków;-)a dzisiaj dziewczynki w domciu bardzo się ciesze bo mamy troche czasu dla siebie :tak:a i pomagają przy Matim;-)

reklama
hello
a ja znow oczywiscie przestawialam i sprzatalam......wyeksmitowalam Mayke do jej pokoju bo i tak w nocy nie wstaje wiec niech juz sie uczy miec swoje miejsce:)jeszcze troche do porobienia jest ale jakos sie zrobi:)
lece jakas kawusie moze wypic:)

Do góry