reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ufff, ależ moję dziecię ma dziś dzień, padam... Dobrze, że mój wąż już przejął "pałeczkę", bo chyba mnie wymęczyła :sorry:!

No i jak tam Ms.Marple i Aga_irlandia, zakupy się udały? My za prezentami to dopiero w sobotę ruszymy, zamówienia już mamy hehe...

Martuana, to widzę, że dziś pomoc w domku miałaś! Odpoczęłaś troszkę dzięki temu?

Ale, ale, pustawo tu jakoś, hm...

reklama
Ano Krycha ja to naprawde dzisiaj odpoczełam i kawał chałupy zaliczyłam:tak:moje maleństwo z każdy:tak:m dniem lepiej się spisuje:tak:aż jeste:tak:m z niego duuuuuuumna hehhe :)A jutro chce ruszyć do Crescent może cosik fajnistego wypatrze:-Da my już prezenty kompletujemy coby potem szaleństwa i gonitwy nie było hehhe:-Da troche tego będzie bo siostra z rodzinką przylatują i druga siostrzyczka no i nasza ferajna :-D:szok:na raz do auta taka kupa prezentów by się nie zmieściła:-D

Ano Krycha ja to naprawde dzisiaj odpoczełam i kawał chałupy zaliczyłam:tak:moje maleństwo z każdy:tak:m dniem lepiej się spisuje:tak:aż jeste:tak:m z niego duuuuuuumna hehhe :)A jutro chce ruszyć do Crescent może cosik fajnistego wypatrze:-Da my już prezenty kompletujemy coby potem szaleństwa i gonitwy nie było hehhe:-Da troche tego będzie bo siostra z rodzinką przylatują i druga siostrzyczka no i nasza ferajna :-D:szok:na raz do auta taka kupa prezentów by się nie zmieściła:-D

Ło matko, to wesoło będzie mieć na te święta :szok::tak:!!! I już sobie wyobrażam tą górę prezentów, niezłe wyzwanie przed Tobą ;-)!!! No, ja myślę, że Mati z każdym dniem coraz fajnieszy!!! Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy i zobaczę tego Twojego przystojniaka ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i nam się zakupy udały, prezenty już zakupione.. a to zawsze największy ból głowy:tak:
i nawet pogoda dopisała:-D:-D
lecę do pracowania bo coś nie chce się samo zrobić:cool::-D:-D

Witam. No właśnie gdzie się dziewczyny zgubiły?? Wysłałam smsa do Olivci ale nie odpisała i się zastanawiam czy wszystko w porządku. Odezwijcie się babeczki!!!

reklama
Do góry