reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka laseczki ja na spotkanko jak najbardziej:tak:i dostosuje się;-) A choinka u mnie olbrzyyyyyyyyymia stoi aż do sufitu i od piątku bo w sobote moja Madzia miała urodziny i chciała atmosfere świąteczną:tak::-D było troche dzieci :szok: ale nie tak źle:-D w niedziele byliśmy na wyprzedaży i udało nam się też kupić kilka fajnistych rzeczy ale najbardziej się ciesze z wózka podwójnego dla znajomej która urodziła właśnie dziewuszke a ma już rocznego chłoptasia bidulka nie miała a sytuacja jej nie pozwalała na kupno :-( bardzo się ucieszyła ale tak naprawde nie wiem komu to większą frajde sprawiło nam że im mogliśmy frajde sprawić czy jej że wkońcu może wyjść z domu:-D Matiu już powoli dochodzi do sieb:-Die i ja wkońcu mogę w konty zajżeć :-D ma przebłyski spokoju i nawet zaczyna się sobą interesować :tak:więc dzisiaj nawet zdążyłam conieco zrobić;-) Justyś gratulki dla Julci:-D

MOJA PIECZEŃ JUŻ TEŻ SIĘ PRAWIE UPRAŻYŁA NA OBIADO KOLACJE ALE JUTRO TEŻ BĘDE MIAŁA JEDNO Z GŁOWIZNY :tak:JA TO SIĘ MAM PODWÓJNE OBIADY MUSZĘ WYMYŚLAĆ DLA DZIECIAKÓW I MĘŻULKA:szok:ALE CO TAM BYLE JEDLI:-D PRANIA TO MIAŁAM TYYYYYYYYYLE ŻE SZOK ALE JUŻ NADROBIŁAM SIĘ HEHHE JAKA JESTEM SZCZĘŚLIWA ŻE MI DZIEICE DAJE ŻE MOŻE JESZCZE ZA OKNA DZISIAJ SIĘ WEZME ENERGI MAM ZA 10 :-DBYLE TAK DALEJ TO MOŻE DOMEK WKOŃCU PRZEJŻY:-D:szok::tak:NIE MA TO JAK OGROMNIASTA RODZINKA HEHHE A TERAZ Z MADZIAKIEM NA KARAOKE SZALEJEMY:szok::-D:-D:-D

no skonczylam:)
Marta ano cywilizowana,jak zawsze zreszta:):)(no mimo wszystko wysuszyc trzeba ,bo na suszarce stojacej nie bardzo schnac chce....ech....
Bozencia pampki poszly w gore o euro czyli teraz 9 z groszami kosztuja.....sloiczki sa cow and gate po 47 centow chyba jeszcze a te wieksze po 58 byly......nie wiem kiedy sie konczy ta promocja....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry