reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieki za gratki dla Juli
a my dzisiaj zakupowo.... jakies prezenty trzeba bylo pokupowac bo to juz tuz tuz a ze nie mamy za duzo srodkow finansowych to trza wczesniej zeby cos tanszego fajnego znalesc :)

reklama
aga dzięki, mam jeszcze kartonik ale muszę się rozglądać;-)

martuana
jeszcze jakiś konkurs wygracie w karaoke;-):-D:-D

justysia ja jeszcze nie mam prezentów kupionych ale na szczęście juz wiem co mam kupić:-D:-D

jutro podjadę do centrum, jakiegoś polskiego żarełka muszę kupić bo w lodówce puchy:confused2:to może i prezenty nabędę:laugh2:

sylcia ty nie nadążaj tylko tam się relaksuj, pierdołki ci poopowiadamy jak wrócisz:tak::-D:-D

drozdusia placki zrobiłam, miam G wciągnął nosem, tak dawno już nie było:cool::laugh2::laugh2: za to Adaś nawet nie chciał pogryźć tylko wypluwał:sorry:

Witam babeczki. Alez jestem niewyspana:no: Normalnie budze sie kolo 1 i do 5 spac nie moge:shocked2:
Justysia gratuluje zdolnej córki:-)Rosną te dzieciaczki jak najęte:szok:

Witam babeczki. Alez jestem niewyspana:no: Normalnie budze sie kolo 1 i do 5 spac nie moge:shocked2:
camomile ja mam tak, że jak bajtel mnie obudzi około piątej to już pozamiatane zasypiam dopiero kiedy czas wstać:wściekła/y:
a dzisiaj mi brzęczał kilka razy:cool:

która babka wybiera się dzisiaj na zakupy do centrum? chętnie spiję kawkę i poplotkuję;-):laugh2::laugh2:

dzieńdoberek

niu krycha jak wróciłaś to nie muszę robić pobudki :-D:-D:-D

dzisiaj niedospana jestem bo bajtel mi brzęczał w nocy:cool:

Ms.Marple, nie trać czujności, bo mój wąż od jutra znów od 13.00 pracę zaczyna i z tym budzeniem może być różnie ;-):-D;-)

I u nas nocka była nieszczególna, z resztą wczorajsza również, ale co ja się dziwię, w końcu znów zmieniłam Młodej otoczenie, musi się zaaklimatyzować no i nie wiem czy kolejny zębol Jej się nie pcha...

Ms.Marple, ja bym z chęcią się spotkała, ale przez katarek nic z tego, ech... A'propos katarku - Drozdusia jak tam Twoje pociechy? Oj, zdrówka "zasmarkańcom" życzę :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien doberek :)
ja sie do centrum nie wybieram,przedszkolanki sobie znowu jakiej swieto wymyslily i dominik siedzi w domu... wiec z 2 na zakupy mhhh zadna przyjemnosc :(
dzis sie zabieam za jakies konkretne swiateczne porzadki,jesli mi dziecioki na to pozwola :)
a wczoraj pieklismy z dominikiem pierniczki...polowe juz zniknelo :)

Do góry