reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

w sumie to ja żadnej godziny nie narzuciłam ale z tego co się zorientowałam to laski mają przybywać tak między 12 a 13.no ale to już każdemu pozostawiam wolną rękę-jak komu pasuje.ja w każdym razie jestem jutro od rana na straży;-)
a Madzia się też wybiera?

reklama
a ja pracuje w czwartek :( ale nie bojcie sie na spotkanku bede bo pracuje od 19 a tak w ogole pojechalam wczoraj do pracy a tu sie okazuje ze ja nie pracuje hihihi ale tak bylo na grafiku nabazgrane tysiac razy zmieniane ze moglam nie dopatrzyc poprostu hhihihi za to dzisiaj i jutro mam robote hihiihih

ewekom zywa choinka hmmm takie prawdziwe swieta w moim domu sie przypominaja hihihi u nas tez zawsze w Pl jest zywa choinka
camomile fajnie ze jutro bedziesz :) tak dawno sie nie widzialysmy!!! ciekawa jestem jaki Igorek ogromniasty :)

ja pierwszego roku kupiłam ,żywą w doniczce- jak zawsze kupowałam w PL ale nie dotrzymała świąt już w wigilię prawie same gałęzie zostały:-D:-D:-D następnego dnia pojechaliśmy kupić sztuczną i ubierałam jeszcze jedną:eek::-D:-D

ktoś pytał o fikoland-- to tak w skrócie- jest kilka w Limerick możemy wybrać : jest tons of fun, delta (czy jakoś tak, nie pamiętam nazwy) blisko siebie w pobliżu sklepu B&Q i chyba jeszcze jeden niedaleko ALDI

Ostatnia edycja:
no a my już po spacerku.wbiliśmy się w super pogodę-słoneczko i zero wiatru.normalnie łaziłam sobie bez kurtałki tak było w pewnym momencie wiosennie:tak: no i zakupki przy okazji zrobiłam:-p

Hejo:-) Tak wiec ja tez grafik mam tygodniowy,ale spoko da sie zalatwic,Tylko ze mialabym prosbe jakby to fikolandowo-christmasowe party mozna bylo zorganizowac tak po nastepnej niedzieli,my juz bedziemy sami w domu (Tzn.bez babci)i jakos latwiej sie nam bedzie wyrwac:sorry:
A Bozenko jeszcze niewiem jak mi przyszly tydzien ustala,bo bedziemy pracowac dluzej:confused2:....okres swiateczny:dry:takze jak tylko wywiesza grafik zaraz dam ci znaka;-)mykam spacki bom zmeczona

reklama
Do góry