reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Camomile fajnie że już jesteście, jak Igorek?? mam nadzieje że jak już to wszystko przejdziesz to będzie nam dane spotkac się w realuJa też tu zagladam ale same wiecie że nie ma nawet co pisac tak tu się porobiłoT był na rozmowie i trzeba czekac do poniedziałku jak zadzwonią to ma prace jak nie to... ach ale ja mam jakieś dobre przeczucie

Camomile fajnie że jesteś mam nadzieje że już na stałe;-) Kaja będzie dobrze zobaczysz grunt do dobre przeczucie:tak: Bożenko obejżałam tą stronkę szok aż nie mogłam uwierzyć:szok: Drozdusia już będzie coraz lepiej ale najważniejszy dla mnie też zawsze był sen:tak: SYLWIA MIŁEGO LOTU;-)

hej mamuski:-) witam sie po dlugim czasie:-) i w koncu dobre wiesci:-) moja mala juz wyciagnieta z inkubatora i lezy w lozeczku:) pierwszy raz byla dzisiaj karmiona piersia i teraz mam ja codziennie karmic :) i przewiduja ze jeszcze 7-10 dni i bierzemy ja do domciu:))chce mi sie dzisiaj tanczyc z radosci,bo ostatnie dni byly juz bardzo dla nas przygnebiajace:no::no: trzymajcie kciuki cioteczki za mala :tak::tak::tak:

Kasia super wiadomosc!!!!:-)
Ja dzis po pracy umieram od ponad roku tak dlugo nie pracowalam osiem godzin ahhhh a kregoslup tak mnie boli ze szok... dolegliwosc po ciazy!!!!!

Kasia trzymam kciuki bardzo mocno, i fajnie że dali już Ci ją samej na karmic!! No Justyna nie ma jak powrót do pracy co;-) szczerze to też bym poszła sobie na 1/2 etatu gdzieś na kilka godzinek albo tak jak znajoma na nocki na wykładanie towaru np 2-3 nock :-D Ja dzieciaczki pokompałam ale dzis z przebijami bo amela tak szalała że Michał sie wystraszył i chyba juz nie bedzie chciał mi myc sie pod prysznicem a tak ładnie było:no: myslałam że ją uduszę lała woda a jak na nia nakrzyczałam to zaczeła piszczec no i mały zaczął płakac:zawstydzona/y::wściekła/y:mam nadzije że zbytnio się nie zraził, eh a teraz wieczór przed tv pozostał:-p

reklama
Hejo dziewczynki...dlugo milczalam :) zauwazyl ktos ??hehe
kasia trzymamy kciuki za twoje malenstwo !!!!!!!!!
Justysia no niestety czas wrocic do szarej rzeczywistosci,wyleniuchowalas sie w polsce to teraz musisz troszke popracowac :)
mhh moje dzieciaczki juz spia..domi od tygodnia przedluzyl sobie spanko do 7,nie wstaje juz o 6!!!ale za to ada przestala przesypiac nocki i budzi sie z 3 razy...mam coraz mniej pokarmu i chyba przestaje karmic...jakos nie mam ochoty juz karmic piersia.
milego weekendowania :)

Do góry