reklama
natinke18
Fanka BB :)
ooooooooooooooooooooo super JUSTYSIA powodzonka
ja tez mialam dzisiaj nie zle cyrki w nocy...Dominik o 3 w nocy uznal,ze juz sie wyspal i chce juz wstawac....nie uwiazyl ,ze bajek w tv jeszcze nie ma i nawet poszedl a dół sprawdzic czy go nie okłamuje!!!z 1,5h wariowal!!!!
CAMOMILE ty juz w domku??jak malutki??
milego dnia
ja tez mialam dzisiaj nie zle cyrki w nocy...Dominik o 3 w nocy uznal,ze juz sie wyspal i chce juz wstawac....nie uwiazyl ,ze bajek w tv jeszcze nie ma i nawet poszedl a dół sprawdzic czy go nie okłamuje!!!z 1,5h wariowal!!!!
milego dnia
Ja w domku ale tylko do niedzieli, bo w ponedziałek rano znów jedziemy do Dublina na tydzień. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej problemów i w piątek wrócimy już na dobre, bo zmęczona jestem tak jak nigdy. A Igorek ma się dobrze tyle że łobuz z niego taki a ja nie mam siły go utrzymać żeby sobie znowu jakiejś krzywdy nie zrobił. A co słychać na forum? Są jakieś nowe mamuśki??
camomile są nowe mamusie ale ja ciągle zajęta i jeszcze żadnej nie zdążyłam poznać
aga mogę około 13tej wpaść na chwilę i podrzucić ci fotelik?
ło matko jakie puchy dzisiaj i na dodatek parszywa pogoda za oknem
aga mogę około 13tej wpaść na chwilę i podrzucić ci fotelik?
ło matko jakie puchy dzisiaj i na dodatek parszywa pogoda za oknem
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Kasienko Ty sie masz bidulko ucaluj Igorka a Tobie wytrwalosci zycze
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Gartulacje Boszee Gratulacje !!!!
Witam:-) Drozdusia powodzenia:-)
Kochana w koncu jestes :**** Ucaluj Igorka )
ooooooooooooooooooooo super JUSTYSIA powodzonka
milego dnia
U mnie Nadinka sie polozyla spac po 23 tak wariowala niechciala usnac Boszee nie dosc ze zdycham to jeszcze ona taka nie wyrozumiala
Ja w domku ale tylko do niedzieli, bo w ponedziałek rano znów jedziemy do Dublina na tydzień. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej problemów i w piątek wrócimy już na dobre, bo zmęczona jestem tak jak nigdy. A Igorek ma się dobrze tyle że łobuz z niego taki a ja nie mam siły go utrzymać żeby sobie znowu jakiejś krzywdy nie zrobił. A co słychać na forum? Są jakieś nowe mamuśki??
Kochana ale ciesze sie ze sie odezwalas ) Nie watpie ze zmeczona jestes naprawde nie watpie A co do mamusek to jest kilka nowych Tylko rzadko wpadaja (
babki ma propozycję, może w grudniu jak już wszystkie powracają z wyjazdów zrobimy sobie spotkanko? nowe mamusie też oczywiście
co wy na to?
Ja sie pisze ) bede myslamii z wami na tej kawce )