reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ooooooooooooooooooooo super JUSTYSIA powodzonka :)
ja tez mialam dzisiaj nie zle cyrki w nocy...Dominik o 3 w nocy uznal,ze juz sie wyspal i chce juz wstawac....nie uwiazyl ,ze bajek w tv jeszcze nie ma i nawet poszedl a dół sprawdzic czy go nie okłamuje!!!z 1,5h wariowal!!!!
CAMOMILE ty juz w domku??jak malutki??
milego dnia :)

Ja w domku ale tylko do niedzieli, bo w ponedziałek rano znów jedziemy do Dublina na tydzień. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej problemów i w piątek wrócimy już na dobre, bo zmęczona jestem tak jak nigdy. A Igorek ma się dobrze tyle że łobuz z niego taki a ja nie mam siły go utrzymać żeby sobie znowu jakiejś krzywdy nie zrobił. A co słychać na forum? Są jakieś nowe mamuśki??

camomile są nowe mamusie ale ja ciągle zajęta i jeszcze żadnej nie zdążyłam poznać:sorry::eek:

aga mogę około 13tej wpaść na chwilę i podrzucić ci fotelik?

ło matko jakie puchy dzisiaj i na dodatek parszywa pogoda za oknem:eek:

Ostatnia edycja:
Bozencia dawaj ,dawaj....Fumfel z Laura sie pobawi:):):):)

Justynka dzwonila do mnie o 9.30.....skurcze ma srednio co 2,5 minuty....okolo 5 ja badali i rozwarcie okolo 3 palcow bylo.....mam nadzieje ze sie akcja potoczy szybko bo mnie noc zastanie a nadal w brzuchu bedzie cwaniaczek:):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek

melduje ze DROZDUSIA NA PORODOWCE:)
mam nadzieje ze jej szybko pojdzie za co trzymam kciuki:)
milego dnia

ech....ja tu takie woesci przynosze a wszystkie spia....
wstawac!!!!!!!!!!!! JA NIE SPIE OD PO 4 wiec pobudka!!!!!!!!

Gartulacje Boszee Gratulacje !!!!

Witam:-) Drozdusia powodzenia:-)

Kochana w koncu jestes :**** Ucaluj Igorka :))

ooooooooooooooooooooo super JUSTYSIA powodzonka :)
ja tez mialam dzisiaj nie zle cyrki w nocy...Dominik o 3 w nocy uznal,ze juz sie wyspal i chce juz wstawac....nie uwiazyl ,ze bajek w tv jeszcze nie ma i nawet poszedl a dół sprawdzic czy go nie okłamuje!!!z 1,5h wariowal!!!!
CAMOMILE ty juz w domku??jak malutki??
milego dnia :)

U mnie Nadinka sie polozyla spac po 23 tak wariowala niechciala usnac Boszee nie dosc ze zdycham to jeszcze ona taka nie wyrozumiala :(

Ja w domku ale tylko do niedzieli, bo w ponedziałek rano znów jedziemy do Dublina na tydzień. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej problemów i w piątek wrócimy już na dobre, bo zmęczona jestem tak jak nigdy. A Igorek ma się dobrze tyle że łobuz z niego taki a ja nie mam siły go utrzymać żeby sobie znowu jakiejś krzywdy nie zrobił. A co słychać na forum? Są jakieś nowe mamuśki??

Kochana ale ciesze sie ze sie odezwalas :)) Nie watpie ze zmeczona jestes naprawde nie watpie :( A co do mamusek to jest kilka nowych :) Tylko rzadko wpadaja :((
babki ma propozycję, może w grudniu jak już wszystkie powracają z wyjazdów zrobimy sobie spotkanko? nowe mamusie też oczywiście

co wy na to?

Ja sie pisze :)) bede myslamii z wami na tej kawce :))

Do góry