reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka !co wy tu za wyliczanki prowadzicie :) ja raczej tez na dlluuuugi czas odpadam jesli chodzi o bejbusia :) hehehe ale z naciskiem na RACZEJ heheeh
siedze wlasnie z farba na włosach...znowu czerwien :) juz nie moglam na siebie patrzec!ten zprany róż mnie dobijał :(
dobrej nocki :)

hej :)) Teściojadze się spodobało aż za bardzo:wściekła/y:oznajmiła:wściekła/y: nam że mogłaby z nami zamieszkać:szok: i jak będziemy się bu:szok:dować to pokoik dla niej:szok::wściekła/y::no: nie wytrzymam:wściekła/y: a co do ciąż na mnie nie liczcie je:wściekła/y:stem przeterminowana:-D kariera rodzicielki zakończona :-D gratulki dla Kasi i trzymam kciuki za Justysie iiiiiiiiiiiiiiii Bożenke jej się należy dzidzia ;-)

reklama
Hejka kochane
Ale pogoda buuuu a ma byc jeszcze gorzej, ja to sie juz dupskiem z domu chyba juz nigdzie nie rusze no chyba ze Drozdusia da rade mnie wyciagnac heheh
Dzisiaj tez caly dzionek w domku, musialam nadrobic domowe zagleglosci, znow mnie sterta prasowania czeka , ale to zostawiam juz na jutro ...
A ciezarna znow chce byc za 7 miesiecy :) takze doczekacie sie:):)

Martuana tesciojadze skombinuj nozyczki i kaz trawe strzyc w ogorodku to jej sie odwidzi:-D:-D poprostu jestes dla niej za laskawa;-)

Do góry