reklama
D
drozdusia
Gość
coś tam się na pewno trafi;-) tyle że ja na dłuuuuuższy czas wypadam z obiegu:-) na mnie nie liczcie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja wogole wypadam z obiegu hahahahahhaha!!!!!!!!!!!moge jedynie kibicowac
D
drozdusia
Gość
jest jeszcze kilka kandydatek-Justysia,Natinke,Krycha,Gosiulka,Sylcia... jakoś przetrwamy
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hahhahahhaha no moze
dobra ja uciekam
milego wieczorku zycze
dobra ja uciekam
milego wieczorku zycze
D
drozdusia
Gość
tobie też Aga i spokojnej nocki
natinke18
Fanka BB :)
hejka !co wy tu za wyliczanki prowadzicie ja raczej tez na dlluuuugi czas odpadam jesli chodzi o bejbusia hehehe ale z naciskiem na RACZEJ heheeh
siedze wlasnie z farba na włosach...znowu czerwien juz nie moglam na siebie patrzec!ten zprany róż mnie dobijał
dobrej nocki
siedze wlasnie z farba na włosach...znowu czerwien juz nie moglam na siebie patrzec!ten zprany róż mnie dobijał
dobrej nocki
hej ) Teściojadze się spodobało aż za bardzooznajmiła nam że mogłaby z nami zamieszkać i jak będziemy się budować to pokoik dla niej nie wytrzymam a co do ciąż na mnie nie liczcie jestem przeterminowana kariera rodzicielki zakończona gratulki dla Kasi i trzymam kciuki za Justysie iiiiiiiiiiiiiiii Bożenke jej się należy dzidzia ;-)
reklama
Hejka kochane
Ale pogoda buuuu a ma byc jeszcze gorzej, ja to sie juz dupskiem z domu chyba juz nigdzie nie rusze no chyba ze Drozdusia da rade mnie wyciagnac heheh
Dzisiaj tez caly dzionek w domku, musialam nadrobic domowe zagleglosci, znow mnie sterta prasowania czeka , ale to zostawiam juz na jutro ...
A ciezarna znow chce byc za 7 miesiecy takze doczekacie sie
Martuana tesciojadze skombinuj nozyczki i kaz trawe strzyc w ogorodku to jej sie odwidzi poprostu jestes dla niej za laskawa;-)
Ale pogoda buuuu a ma byc jeszcze gorzej, ja to sie juz dupskiem z domu chyba juz nigdzie nie rusze no chyba ze Drozdusia da rade mnie wyciagnac heheh
Dzisiaj tez caly dzionek w domku, musialam nadrobic domowe zagleglosci, znow mnie sterta prasowania czeka , ale to zostawiam juz na jutro ...
A ciezarna znow chce byc za 7 miesiecy takze doczekacie sie
Martuana tesciojadze skombinuj nozyczki i kaz trawe strzyc w ogorodku to jej sie odwidzi poprostu jestes dla niej za laskawa;-)