reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama

no ja się witam.trza było dać małej śniadanko bo tylko zeszłam z nią na dół i już wołała am am . a nocka tak jak myślałam-masakra.tak miała zapchany nos że do 2 co chwila do niej wstawałam

w końcu wzięłam ją do łóżka-co prawda tak się kręciła że i tak nie spałam ale miałam ją pod ręką i nie musiałam do niej latać.i tak do rana zakrapianie i czyszczenie noska na przemian
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
no ale od rana jakby lepiej.

Aga no zobaczymy czy masz nosa:tak: mój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13:-D a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga

dziewczyny, ale macie fajne nowe emotki, hihihih:D

No heja kochana co tam slychac u Ciebie ?? :)

no ja się witam.trza było dać małej śniadanko bo tylko zeszłam z nią na dół i już wołała am am . a nocka tak jak myślałam-masakra.tak miała zapchany nos że do 2 co chwila do niej wstawałam

w końcu wzięłam ją do łóżka-co prawda tak się kręciła że i tak nie spałam ale miałam ją pod ręką i nie musiałam do niej latać.i tak do rana zakrapianie i czyszczenie noska na przemian

no ale od rana jakby lepiej.

Aga no zobaczymy czy masz nosa:tak: mój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13:-D a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga

Ojj no to mialam bardzo meczaca no :( Zdrowka dla Laury :****

Witam sie kobietkii dzis niezla pogoda wiec wybiore sie chyba do miasta ... jeszcze zobacze :))

dzięki Sylcia. myślę że to szybko minie bo w sumie to tylko katar i jest znacznie lepiej niż w nocy.no i szybka reakcja była

jak będziesz w mieście a katar ci nie straszny to zapraszam przy okazji na kawcię;-)

zmykam trochę posprzątać co byśmy brudem nie zarośli

dzięki Sylcia. myślę że to szybko minie bo w sumie to tylko katar i jest znacznie lepiej niż w nocy.no i szybka reakcja była

jak będziesz w mieście a katar ci nie straszny to zapraszam przy okazji na kawcię;-)

zmykam trochę posprzątać co byśmy brudem nie zarośli

Kochana nie obraz sie ale chyba sie nie skusze ... Wiem ze do wyjazdu mam jeszcze 2 tygodnie ale ostatnio mi Nadinka chorowala ponad tydzien ... ;/ Jednak boje sie troszke zachorowania teraz :((

Bry :sorry:!!! Ło matko, jaką nockę mieliśmy :oo2:, Oliwia już 3 noc z rzędu budzi się koło 03.00 i chce do nas, a potem rzuca się po mnie i spania już raczej nie ma!!! Czemu ja się dziś znów dałam złapać na to zabranie z łóżeczka? Tak to by pobuczała trochę i poszłaby dalej spać... A ja jakaś inna, no, zamiast sprawdzić którą to godzina to przyjęłam, ż epewnie już rano :eek:!!! Ech, szkoda gadać... Widzę, że ostatnia czwóreczka już się szykuje do wyjścia, więc może to przez to??? No i jeszcze ten katar - już nie ma takiej tragedii, bo Otrivin działa i nóżki na noc smaruję i infalację z Olbas'u serwuję, ale jednak troszkę przeszkadza... Ale widzę, że i Wy, Drozdusiu, macie za sobą fatalną noc:unsure:! Bidne te nasze Maluchy...

Sylcia007, udanego spacerku ;-)

Mam pietra przed tą podróżą :dry:! Choć to już nie pierwszy raz będziemy leciały no, ale Młoda w końcu za każdym razem inna, no i cyca już nie ma... Chyba marudzę od rana :szok:! Dobra, więc koniec z tym, zmykam na śniadanko, później może jakaś kawka :rolleyes2:(w samotności niestety...) , więc do klikania :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieńdoberek albo i nie:-D ja dzisiaj wieczorem teściówke powitam więc się okaże czy dobry hahah:-D D:-Drozdi 13 szczęśliwy ja jestem z 13 i szczęściara ze mnie hhehehe;-) a wam laski życze zdróweczka

Witam sie i ja dziś, ja już po kawce i muszę sie przyznac że nocka elegancka. Młody raz się obudził i walił głową w szczebelki < chyba się zakrecił ale ja go ładnie poprawiłam i wstał o 8 na mleczko więc rewelka, tylko pupa odparzona nie wiem za bardzo od czego ale chyba ziomby kolejne idą bo dziąsełka takie spuchnięte. Tylko znowu u nas chorobowo młoda kaszle a młody psika i leci z gilka Martuana mam nadzieję że jakoś przezyjesz pobyt teściowej i nie będzie aż tak źle a Krycha nie martw się będzie dobrze bynajmniej będę trzymała zkciuki za spokojna podróż dla Was

reklama
a ja właśnie skończyłam sprzątanko,wstawiłam pranie i chyba w końcu czas na kawusię

a potem to nie wiem....trzeba coś pomyśleć.może jakiś spacerek? pogoda jest ładna więc nie ma sensu w domku siedzieć a poza tym co tu robić samemu z Lolą której tylko głupoty w głowie

pusto tu.znaczy się że mamy weekend.no i z kim drozdusia ma klikać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry