reklama
D
drozdusia
Gość
no ja się witam.trza było dać małej śniadanko bo tylko zeszłam z nią na dół i już wołała am am . a nocka tak jak myślałam-masakra.tak miała zapchany nos że do 2 co chwila do niej wstawałam
w końcu wzięłam ją do łóżka-co prawda tak się kręciła że i tak nie spałam ale miałam ją pod ręką i nie musiałam do niej latać.i tak do rana zakrapianie i czyszczenie noska na przemian
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
no ale od rana jakby lepiej.
Aga no zobaczymy czy masz nosa mój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13 a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dziewczyny, ale macie fajne nowe emotki, hihihih
No heja kochana co tam slychac u Ciebie ??
no ja się witam.trza było dać małej śniadanko bo tylko zeszłam z nią na dół i już wołała am am . a nocka tak jak myślałam-masakra.tak miała zapchany nos że do 2 co chwila do niej wstawałam
w końcu wzięłam ją do łóżka-co prawda tak się kręciła że i tak nie spałam ale miałam ją pod ręką i nie musiałam do niej latać.i tak do rana zakrapianie i czyszczenie noska na przemian
no ale od rana jakby lepiej.
Aga no zobaczymy czy masz nosa mój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13 a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga
Ojj no to mialam bardzo meczaca no Zdrowka dla Laury :****
Witam sie kobietkii dzis niezla pogoda wiec wybiore sie chyba do miasta ... jeszcze zobacze )
D
drozdusia
Gość
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kochana nie obraz sie ale chyba sie nie skusze ... Wiem ze do wyjazdu mam jeszcze 2 tygodnie ale ostatnio mi Nadinka chorowala ponad tydzien ... ;/ Jednak boje sie troszke zachorowania teraz (
K
krycha
Gość
Bry !!! Ło matko, jaką nockę mieliśmy , Oliwia już 3 noc z rzędu budzi się koło 03.00 i chce do nas, a potem rzuca się po mnie i spania już raczej nie ma!!! Czemu ja się dziś znów dałam złapać na to zabranie z łóżeczka? Tak to by pobuczała trochę i poszłaby dalej spać... A ja jakaś inna, no, zamiast sprawdzić którą to godzina to przyjęłam, ż epewnie już rano !!! Ech, szkoda gadać... Widzę, że ostatnia czwóreczka już się szykuje do wyjścia, więc może to przez to??? No i jeszcze ten katar - już nie ma takiej tragedii, bo Otrivin działa i nóżki na noc smaruję i infalację z Olbas'u serwuję, ale jednak troszkę przeszkadza... Ale widzę, że i Wy, Drozdusiu, macie za sobą fatalną noc! Bidne te nasze Maluchy...
Sylcia007, udanego spacerku ;-)
Mam pietra przed tą podróżą ! Choć to już nie pierwszy raz będziemy leciały no, ale Młoda w końcu za każdym razem inna, no i cyca już nie ma... Chyba marudzę od rana ! Dobra, więc koniec z tym, zmykam na śniadanko, później może jakaś kawka (w samotności niestety...) , więc do klikania
Sylcia007, udanego spacerku ;-)
Mam pietra przed tą podróżą ! Choć to już nie pierwszy raz będziemy leciały no, ale Młoda w końcu za każdym razem inna, no i cyca już nie ma... Chyba marudzę od rana ! Dobra, więc koniec z tym, zmykam na śniadanko, później może jakaś kawka (w samotności niestety...) , więc do klikania
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
krycha
Gość
Dzieńdoberek albo i nie ja dzisiaj wieczorem teściówke powitam więc się okaże czy dobry hahah Drozdi 13 szczęśliwy ja jestem z 13 i szczęściara ze mnie hhehehe;-) a wam laski życze zdróweczka
Nie daj się teściowej :-):-), a tydzień szybko minie ;-)!
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Witam sie i ja dziś, ja już po kawce i muszę sie przyznac że nocka elegancka. Młody raz się obudził i walił głową w szczebelki < chyba się zakrecił ale ja go ładnie poprawiłam i wstał o 8 na mleczko więc rewelka, tylko pupa odparzona nie wiem za bardzo od czego ale chyba ziomby kolejne idą bo dziąsełka takie spuchnięte. Tylko znowu u nas chorobowo młoda kaszle a młody psika i leci z gilka Martuana mam nadzieję że jakoś przezyjesz pobyt teściowej i nie będzie aż tak źle a Krycha nie martw się będzie dobrze bynajmniej będę trzymała zkciuki za spokojna podróż dla Was
reklama
D
drozdusia
Gość
a ja właśnie skończyłam sprzątanko,wstawiłam pranie i chyba w końcu czas na kawusię
a potem to nie wiem....trzeba coś pomyśleć.może jakiś spacerek? pogoda jest ładna więc nie ma sensu w domku siedzieć a poza tym co tu robić samemu z Lolą której tylko głupoty w głowie
pusto tu.znaczy się że mamy weekend.no i z kim drozdusia ma klikać?
a potem to nie wiem....trzeba coś pomyśleć.może jakiś spacerek? pogoda jest ładna więc nie ma sensu w domku siedzieć a poza tym co tu robić samemu z Lolą której tylko głupoty w głowie
pusto tu.znaczy się że mamy weekend.no i z kim drozdusia ma klikać?
Ostatnio edytowane przez moderatora: