D
reklama
alex2339
Fanka BB :)
K
krycha
Gość
W końcu się spakowałam, ufff... Ale musiałam zaczekać aż Oliwka pójdzie spać, bo koniecznie chciała mi pomagać i ani ładu ani skaładu z tego nie było !
Zaglądnę później, bo teraz to chyba sama ze sobą musiałabym klikać ;-)
Zaglądnę później, bo teraz to chyba sama ze sobą musiałabym klikać ;-)
czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aga_irlandia
K
krycha
Gość
czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe
Myślałam dzisiaj o Tobie!!! Tak się właśnie zastanawiałam dlaczego się ostatnio nie pojawiasz, a tu proszę winny był WIRUS! Dobrze, że się go pozbyliście! Co tam u Was? Jak Mayeczka się czuje?
aga_irlandia
D
drozdusia
Gość
reklama
jej te emotiony są super muszę też zainstalować.
Mała ma się dobrze, wymuszacz mały nauczyła się piszczeć i krzyczeć Ale puki co hartujemy się spacerkami (Drozdusia dzięki jeszcze raz ta rain cover jest ekstra)
O tak tak Natinke robi pyszne ciacha, zawsze jakieś nowe, aż mi ślinka poleciała
Mała ma się dobrze, wymuszacz mały nauczyła się piszczeć i krzyczeć Ale puki co hartujemy się spacerkami (Drozdusia dzięki jeszcze raz ta rain cover jest ekstra)
O tak tak Natinke robi pyszne ciacha, zawsze jakieś nowe, aż mi ślinka poleciała