reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia chetnie do was do lacze jesli tylko jedna z moich znajomych nie przyjdzie do mnie , w tamtym tygodniu sie umawialismy, ale u niej roznie bywa:) jesli ona nie wpadnie to tez chetnie wybiore sie do crescent:) zaraz do niej pisze smska zeby sie dowiedziec:) a jak cos to o ktorej tak bedziecie w crescent?

Drozdusia sroda mi rowniez pasuje:) jestem w domku tylko rano jade z mala na szczepienie a pozniej juz bedziemy w domku takze zapraszam:)

Wiesz co mi pasuje kazda godzina ... Niewiem jedynie co i jak z Dzindusia :)

reklama
no jakoś udało mi się przekonać małą że to najwyższa pora na spanie i nawet szybko odpuściła sobie fochy.a ja już po prysznicu,wsuwam sobie kolacyjkę-a dopiero co jadłam obiad z mężusiem:sorry:.no i chyba polegnę bo ślepia mi się kleją.ewentualnie jakaś książka do podusi

Gosiu dasz po prostu znać jak już będziesz po szczepieniu i wtedy się przyczłapię;-)
spokojnej nocki mamusie

jujuuuuuuuuuu jaka jestem zmeczona ale juz prawie poprasowane ehhhh masakra!!

Sylcia znajoma potwierdzila jutrzejsze przybycie, takze my musimy zgadac sie na inny dzionek:sorry::sorry::sorry: albo tez wpadniesz do mnie w srode ??????

Ide juz spac, dam tylko malej mleczko i zmykam do lozka bo ledwo juz zyje ....
dobranoc

jujuuuuuuuuuu jaka jestem zmeczona ale juz prawie poprasowane ehhhh masakra!!

Sylcia znajoma potwierdzila jutrzejsze przybycie, takze my musimy zgadac sie na inny dzionek:sorry::sorry::sorry: albo tez wpadniesz do mnie w srode ??????

Ide juz spac, dam tylko malej mleczko i zmykam do lozka bo ledwo juz zyje ....
dobranoc

Ok postaram sie wpasc :)) ale dam jescze znac co i jak :))

jeszcze zajrzałam:-) Sylcia jak będziesz się wybierała do Gosi to daj cynk-bujniemy się razem skoro ja też idę:tak:;-)
teraz to już naprawdę zmykam,do jutra babeczki

jeszcze zajrzałam:-) Sylcia jak będziesz się wybierała do Gosi to daj cynk-bujniemy się razem skoro ja też idę:tak:;-)
teraz to już naprawdę zmykam,do jutra babeczki

Ok babe :)) Dam znac to razem pojdziemy A do Natinke idziecie ? Mowila cos o czwartku ze chciala by zrobic wieksze spotkanie Tylko niejestem peewna czy czwartek napewno

hej dopiero teraz usiadłam heh:-Dale wiadomo ile robity przy takiej gromadce:-D udało mi się też dzisiaj dodzwonić do konsulatu i we wtorek musimy jechać do D:-Dublina wyrobić małemu paszport co będe mogła lecieć do Polski:tak: a przy okazji wstąpimy do Ikei musze jakiś dywan i komode kupić może jakieś biurko fajne dla Martysi;-)no i zobaczymy co tam fajnego:-D JUSTYŚ szybko wracaj;-)

reklama
hej dopiero teraz usiadłam heh:-Dale wiadomo ile robity przy takiej gromadce:-D udało mi się też dzisiaj dodzwonić do konsulatu i we wtorek musimy jechać do D:-Dublina wyrobić małemu paszport co będe mogła lecieć do Polski:tak: a przy okazji wstąpimy do Ikei musze jakiś dywan i komode kupić może jakieś biurko fajne dla Martysi;-)no i zobaczymy co tam fajnego:-D JUSTYŚ szybko wracaj;-)

Noo w kocnu zajrzalas :)) Noo to bardzo szybko macie spotkanko kochaneczko :)) My musielismy czekac miesaic ;/

Good night :))

Ostatnia edycja:
Do góry