madziakowalik
Fanka BB :)
Drozdusia ja tez dorwalam te gaziki do pepuszka - nie rozumie tych metod tutaj przemywania woda .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko wiesz, jak na ten pepuszek wody nie lalam, tylko przemywalam gazikiem nasaczonym sama woda;-), no ale tak jak mowisz u kazdego inaczej....beakta a no widzisz ja posłuchałam i mijały dwa tygodnie a małej pępek nie odpadał:-( mało tego wcale nie wysychał i zaczynał krwawić.w końcu znajomi polecili mi te gaziki i po 3 dniach pępek miałam z głowy.mojej znajomej dzieciaczkowi to pępek zaczął nawet gnić od tego przemywania wodą jak widać u każdego dzieciaczka inaczej
hejka :-)
ale pogoda dzisiaj okropna . my dopiero jutro do szpitala ciekawa jestem co mi powiedza tym razem . brak humorku . jakies wiadomosci od Kasiuli ????? dzisiaj ten port Igorkowi zakladaja ??? Ania co sie stalo malej ? bo wczoraj nie doslyszalam? dziewczyny mam dosc na calej lini . chce rodzic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beakta a no widzisz ja posłuchałam i mijały dwa tygodnie a małej pępek nie odpadał:-( mało tego wcale nie wysychał i zaczynał krwawić.w końcu znajomi polecili mi te gaziki i po 3 dniach pępek miałam z głowy.mojej znajomej dzieciaczkowi to pępek zaczął nawet gnić od tego przemywania wodą jak widać u każdego dzieciaczka inaczej
teraz od początku zastosuję te gaziki.w PL ludzie przemywają od lat spirytusem i nie ma problemu
Alex lepiej przetrzymać dzieciaczka ze dwa dni dłużej w domu i porządnie zaleczyć choróbsko niż potem z nim walczyć tygodniami
Lepiej dmuchać na zimne ;-)!!! Zdrówka życzę dla Emilki
...