reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha masz poprostu mala akrobatke:) dobrze ze nic jej sie nie stalo

drozdusia mojej pepek tez dopiero odlecial po ponad tygodniu, dotej pory pamietam jak sie martwilam czy wszystko jest okej, bo jedna z moich znajomych nastraszyla mnie ze jak sie wda infekcia do pepuszka to dziecko moze nawet umrzec.... eh nie wiem czy to prawda czy nie ale stracha mialam.... a pepek sie trzymal i trzymal .....
drozdusia to moze jutro postaram sie wpasc bo dzisiaj mola sie rozespala i spi i spi, chyba ze dzis tylko ze pozniej .....ale z drugiej strony jutro moze pogoda bedzie lepsza to bym sobie spacerkiem poszla bo dzis to tylko autkiem...

nie ma problemu.jak ci pasuje.wyślę ci na priva mój numer bo nie zawsze można się zgadać na forum i jak coś to dasz znać.

moja mała też na razie śpi.i dobrze,jest spokój:-)

Aga a z tą wodą utlenioną to nie wiedziałam że można.może poeksperymentuje na małym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzindusia co do spacerków, to my juz po dwóch dniach zaczęliśmy spacerować (a Adal urodził się pod koniec października) i spacerki urządzaliśmy codziennie calutką zimę też, twoja dzidzia urodzi się latem więc nie widzę problemów z codziennymi spacerkami:tak::tak::tak:

madziakowalik mi wywołali poród 10 dni po terminie , wiem co czujesz:confused2: ale trzymaj się kochana jeszcze troszkę

niu deszcz nie deszcz muszę wyjść z małym na dwór bo nie daje żyć:eek:

no no Alex dziecko które lubi chodzić do szkoły.szczęściara z ciebie.żeby jej tylko tak już zostało

No ona bardzo lubi chodzic do szkoly maly tez bardzo cierpi ze nie moze juz teraz isc do szkoly no ale od przyszlego roku juz pujdzie przez piersze 2 tygodnie jak Emilka szla do szkoly to on tez wstawal rano bral swoj plecak pakowal tam swoje zabawki i mowil ze on tez chce do szkoly a mnie to az serce bolalo
Mam tylko nadzieje ze moim dziecia ten zapal do szkoly zostanie na puzniejsze lata jak sie zacznie prawdziwa nauka

Ostatnia edycja:
Gosiulka a co to mała nie ma apetytu?może po tej chorobie?

Alex no właśnie.na początku to taka nauka przez zabawę a potem to się zaczynają schody,płacz i zgrzytanie zębów;)

ms.marple ja też jak mała wstanie to bez względu na pogodę zamierzam wyjść bo inaczej świra w domu dostanę.zawsze jak tak pada i pada a ja nigdzie z małą nie wyjdę to chodzi za tyłkiem i smęci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aga tylko żebyś zdążyła zanim ja nim się bujnę na pierwszy spacer w twoje rejony:-D
dzindusia box o którym mówimy to plastikowe pudełko-kuferek z rączką które jest wyposażone w kosmetyki Johnsona

Do góry