reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry
ms.marple też się pocieszam że najgorszy tutaj to listopad bo taki wietrzny i nieprzyjemny a potem to już jako tako:tak: na pewno lepiej jak w PL
mam nadzieję że się rozpogodzi bo chętnie bym gdzieś dzisiaj wylazła z małą
no jak już wspomniano o kawusi to ja się wirtualnie dołączam;-)

reklama
dzieńdoberek babki
wracamy do kieratu post weekendowego;-):-D:-D:-D
wstawać na kawuchę!!!! już pachnie:-D:-D
wiem, ze brzydko i zimno:eek: jeszcze tylko miesiąc najpaskudniejszej pogody a potem już z górki :-D:-D:-D

Noo mam taka nadzieje ze ten miesiac minie i sie rozpogodzii troszke i poleci jak splatka :))

dzien doberek moja kawka tez juz zapachniala :)
sylwia no to czekam na ciebie :) tylko nie pisz do mnie wiecej NATALA!nie nawidze jak sie do mnie tak mowi :) obecnie odnosi sie tak do mnie tylko ukochany tesciu :)hehehe
moze ktos jeszcze ma ochote wpasc??zapraszam jak cos :)
milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok bede pamietac szefowo :)) A wpasc napewno wpadne Jest wstretna pogoda ale nie moge caly czas w domu z Nadina siedziec bo oglupiejemy ;/

no ja też muszę się bujnąć gdzieś z małą bo buczy mi od rana:sorry: może na spacerze jej przejdzie.acha zapomniałabym-macie pozdrowionka od Kasi.i trzymać dzisiaj mocno kciuki bo Igorek będzie miał zabieg wszczepiania portu:tak: potem nie będą go już tak kłuć:no:

no ja też muszę się bujnąć gdzieś z małą bo buczy mi od rana:sorry: może na spacerze jej przejdzie.acha zapomniałabym-macie pozdrowionka od Kasi.i trzymać dzisiaj mocno kciuki bo Igorek będzie miał zabieg wszczepiania portu:tak: potem nie będą go już tak kłuć:no:

My trzymamy bardzo bardzo mocno ksiukasy ! :-):-):-) :tak::tak::tak:

W koncu nie bedzie kluty tyle razy bidulek malenki :-:)-:)-(

Dzień doberek!!! Ależ nastukałyście :szok::-D:szok:!!! A mnie gardzieło drapie :-( i muszę sie powygrzwać, bo przecież w sobotę do Polski lecimy :eek:... Wolałabym być już zdrowa! Więc dziś w domku siedzę! Natinke18, a ta kawucha u Ciebie mogłaby być też w czwartek? Drozdusia, jak się nie boisz moich zarazków i bałaganu, bo dziś jakoś nie mam weny żeby uprzątnąć :confused2:, to wpadnij na do nas jak masz ochotę ;-)! Laski poszaleją, pokłócą się troszkę ;-)... No i smaka narobiłyście mi tą kawcią jak nie wiem, zaraz sobie zrobię :sorry:

no tak teraz to laski jedna po drugiej będą wylatywać.Krycha może zajrzę po południu jak będę gdzieś łazić to od razu dałabym ci dysk bo Bożenka mi zostawiła:tak:

witam sie i zmykam bo najpierw socjal mnie czeka a pozniej do pracy i pozniej ogarnac chatke i sie dopakowac wiec mam dzisiaj duuuzo do zrobienia... milego dzionka dziewczynki moje :)
Trzymamy kciukaski za Igorka cala rodzinka :)

Justyś po co ogarniać chałupkę jak wyjeżdżacie?:-) ja już zaprzestałam tych praktyk jakiś czas temu.stwierdziłam że po co mam sprzątać skoro i tak mnie nie będzie i nie będę na to patrzeć:eek: posprząta się po powrocie:tak:;-)

a co tu tak cicho????laski już po weekendzie jakbyście zapomniały.no i z kim ja mam klikać w to deszczowe przedpołudnie he?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie i zmykam bo najpierw socjal mnie czeka a pozniej do pracy i pozniej ogarnac chatke i sie dopakowac wiec mam dzisiaj duuuzo do zrobienia... milego dzionka dziewczynki moje :)
Trzymamy kciukaski za Igorka cala rodzinka :)

Spokojnej i bezpiecznej podróży życzę i zamówcie pogodę dla nas :-p;-)

Krycha może zajrzę po południu jak będę gdzieś łazić to od razu dałabym ci dysk bo Bożenka mi zostawiła:tak:

Oki, będę na Was czekała :tak::-D

Sylcia007, jak już pojeździsz tym swoim nowym pojazdem to chwal się wrażeniami :-)!!!

No dobra, jednak posprzątałam sobie, jak Pyza była z tatusiem na zakupkach! Jeszcze tylko kuchnia mi została... Nawet grochówkę zdąrzyłam już ugotować na obiadek :sorry:... Ale teraz lecę się poprzytulać troszkę do węża, póki Oliwcia śpi :rolleyes2:

Do góry