reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no wiadomo że jak się już pojedzie do PL to wszystkie kąty trzeba zwiedzić ale dla mnie dwa tygodnie to już max.potem już chcę wracać:tak: nie ma to jak u siebie;-)

Hej babeczki
Moja mala tez wlasnie zasnela, dzisiaj troszke szybciej nam poszlo usypianie:)
A ja caly dzien chodze jakas skolowana, glowa mnie boli i nic mi sie nie chce, nie wiem czy to ten @ czy ta pogoda ehhh musze wkoncu tez gdzies z domu sie wyrwac bo juz od 3 tygodni tylka z domu nie ruszam moze przez to taka chodze rozbita a i malej tez sie chyba juz domek znudzil bo nic jej nie pasuje, nawet znudzial sie tatusiem jej do tej pory najlepsza zabawka....
Krycha jesli chodzi o MC to zaraz sie zapytam mojego K wiem ze kiedys ja mial takze moze cos wie....
Sylcia to Ty na dlugo sie zapuszczasz w ta zimowa pore do Polski:) Nadinka moze pierwszy raz snieg zobaczy:)
Madziakowalik mam nadzieje ze juz niedlugo cos zacznie sie ruszac i malenstwo bedzie na swiecie lada chwile:) Trzymam kciuki!!!!!

mnie tez dzis caly dzien glowa bolii slabo mii zle sie czuje ;/
Noo jade na dluzej bo musze do radzionkowa do zor do kielc jechac

mam troszke do zwiedzania ale po tych 3 tyg zawsze sie ciesze ze wracam do siebie :))
Noo a Nadinke bede na sankach wozic :))

Gosiulka to i tak długo w domu wytrzymałaś:szok: ja jak przez jeden dzień nigdzie nie wyjdę to już się źle czuję i zaraz następnego dnia muszę się gdzieś ruszyć choćby na chwilę i bez względu na pogodę:blink:

krycha przysla ci papiery do domku na odnowienie MC:)
powinni tak troche przed uplywem daty ale to roznie bywa:)
dobra ja uciekam....jade z Werka i jej malym do szpitala bo on ma biegunke,wymioty i goraczke....wrrrrr.......bylismy u Gp ale niestety nie jest lepiej.....ech.....trudno.....musze jej pomoc bo nie gadaja po angielsku:(:(:( pewno w nocy zjawie sie z powrotem....
dobrej nocki......

reklama
Krycha i Drozdusia ja również dziękuję za miło spędzone popołudnie i dzięki że mnie odwiedziłyście. Krycha co do kart to oni na ok mc przed wygaśnięciem przysłali nam papiery na kontynuację. A mój dopiero teraz padł:eek:

Do góry