reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Oj, widzę, że ruchu dziś zbytnio nie ma... A to dziwne, bo pogoda do kitu! Choć w sumie, z Oliwcią, dopiero od niedawna jesteśmy w domku! Ale co tu robić? Albo siedzieć w domu i pić wirtualnie bądź telepatycznie z Wami kawkę albo ruszyć dupcię i napić się realnie ;-)! I my się dzisiaj zdecydowałyśmy na tą trzecią opcję :sorry2:... Ale pogoda dziś :szok::szok::szok:

Aine, zapraszamy częsciej to nie będziesz miała takich zaległości :-p;-)... Co tam u Ciebie Kobito?

Alex2339, wreszcie :tak:!!! Kto Cię na taki odwyk od forum naraził?

Olivca, tak sobie pomyślałam, że gdybyś zaglądała do Limerick raz w tygodniu, no może co dwa tygodnie, to nie byłoby Ci tak smutno :blink:... My, najczęściej, w licznym gronie widzimy się właśnie raz w tygodniu, więc nic byś nie straciła :-D!!! Miło było Was znów zobaczyć :tak:

Sylcia007, jak się czujesz?

Camomile znów w szpitalu z Igorkiem :hmm:...

Z moim humorem nieco lepiej, ale i tak jakoś mi źle... Miałam wielką nadzieję :unsure: i tak mi jakoś teraz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krycha a Kasia co znow robii w szpitalu ? zostaje tam na noc czy dodatkowa wizyta ?
a ja sie czuje juz lepiej jeszcze tylko glos mam jak alkoholiczka i mokry kaszel

Nistety nie wiem dokładnie co i jak oprócz tego, że Igorek znów miał wylew i, że na pewno zostają w szpitalu do jutra... Chyba, że coś się zmini to wyjdą później... To jak już masz mokry kaszel to nie jest źle, wykrztusisz to paskudztwo z siebie!!!

Sylcia007, Ty się Kobieto kuruj, bo w przyszłym tygodniu kawucha się szykuje, Cytrus ma mieć wolne!!!!

A właśnie, Cytrusku, jakieś szczegóły?

hej kobietki.
Kaja najlepsiejsze i najserdeczniejsze życzenia dla córy:-)
no a moja malutka cały dzień jakaś taka marudna i z rąk mi nie schodzi tylko ciągle się tuli i całuje mnie po twarzy:sorry2: pewnie te zębiska a do tego pogoda.
a ja mimo pogody to humor mam całkiem całkiem.nie ma to jak pokawkować w miłym towarzystwie.dzięki laseczki:tak:;-)
idę do mojego marudka bo pewnie trzeba ją dziś położyć w trybie przyśpieszonym:cool:

reklama
Sylcia007, Ty się Kobieto kuruj, bo w przyszłym tygodniu kawucha się szykuje, Cytrus ma mieć wolne!!!!

A właśnie, Cytrusku, jakieś szczegóły?

Noo kuruje sie kuruje :))

czy ja dobrze zrozumialam ze Olivca byla w LimericK??
Krycha jak bedziesz zKasia gadac to powiedz ze trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!!!!!

Noo ja wlasnie tez nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam ?

hej kobietki.
Kaja najlepsiejsze i najserdeczniejsze życzenia dla córy:-)
no a moja malutka cały dzień jakaś taka marudna i z rąk mi nie schodzi tylko ciągle się tuli i całuje mnie po twarzy:sorry2: pewnie te zębiska a do tego pogoda.
a ja mimo pogody to humor mam całkiem całkiem.nie ma to jak pokawkować w miłym towarzystwie.dzięki laseczki:tak:;-)
idę do mojego marudka bo pewnie trzeba ją dziś położyć w trybie przyśpieszonym:cool:

Kochana u mnie to samo dzis Caly dzien Nadina marudne steka kweka nic jej sie nie podoba :((

Do góry