K
krycha
Gość
Oj, widzę, że ruchu dziś zbytnio nie ma... A to dziwne, bo pogoda do kitu! Choć w sumie, z Oliwcią, dopiero od niedawna jesteśmy w domku! Ale co tu robić? Albo siedzieć w domu i pić wirtualnie bądź telepatycznie z Wami kawkę albo ruszyć dupcię i napić się realnie ;-)! I my się dzisiaj zdecydowałyśmy na tą trzecią opcję ... Ale pogoda dziś
Aine, zapraszamy częsciej to nie będziesz miała takich zaległości ;-)... Co tam u Ciebie Kobito?
Alex2339, wreszcie !!! Kto Cię na taki odwyk od forum naraził?
Olivca, tak sobie pomyślałam, że gdybyś zaglądała do Limerick raz w tygodniu, no może co dwa tygodnie, to nie byłoby Ci tak smutno ... My, najczęściej, w licznym gronie widzimy się właśnie raz w tygodniu, więc nic byś nie straciła !!! Miło było Was znów zobaczyć
Sylcia007, jak się czujesz?
Camomile znów w szpitalu z Igorkiem ...
Z moim humorem nieco lepiej, ale i tak jakoś mi źle... Miałam wielką nadzieję i tak mi jakoś teraz...
Aine, zapraszamy częsciej to nie będziesz miała takich zaległości ;-)... Co tam u Ciebie Kobito?
Alex2339, wreszcie !!! Kto Cię na taki odwyk od forum naraził?
Olivca, tak sobie pomyślałam, że gdybyś zaglądała do Limerick raz w tygodniu, no może co dwa tygodnie, to nie byłoby Ci tak smutno ... My, najczęściej, w licznym gronie widzimy się właśnie raz w tygodniu, więc nic byś nie straciła !!! Miło było Was znów zobaczyć
Sylcia007, jak się czujesz?
Camomile znów w szpitalu z Igorkiem ...
Z moim humorem nieco lepiej, ale i tak jakoś mi źle... Miałam wielką nadzieję i tak mi jakoś teraz...
Ostatnio edytowane przez moderatora: