reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję :sorry2:...

Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ :dry:... I nie mam nastroju na nic...

Hmm smutek miesza sie z radoscia co? :-D

Dziewczyny dziekuje wiekszosci z was za odpowiedz ale chcialabym naprawde zeby okreslili sie wszystkie kobitki,jak mowilam nie chcemy nikomu w parade wchodzic.
Drozdusia,Camomille,Bozena,aga,i cala reszta.Nie chcemy sie narzucac ale skoro wyplynela taka propozycja...
nooooooo chyba ze tylko mnie nie chcecie :cool::-D

reklama
Hmm smutek miesza sie z radoscia co? :-D

Jakoś wcale mnie to nie cieszy :-(...

a ja przeciwnie-czuję się super po naszym spacerku.nawet nogi mnie nie bolą ani krzyż;-) może trzeba mi było się rozruszać:-p
nie zamartwiaj się,nic straconego.na pewno wkrótce się uda;-):tak:

Postaram się i mam nadzieję...

Sorki, dziewczyny, ale ja na dziś się już z Wami pożegnam! Śpijcie spokojnie, pa...

Krycha spokojnej nocy.i bez smutasków.jutro chcę zobaczyć smile'a;-)
Gastone jeśli o mnie chodzi to mi to bez różnicy."róbta co chceta" że tak powiem:blink:

Mi też bez różnicy. I tak mało tutaj jestem a i humor mam do d...y że jakoś wszystko mi lotto. Sorki za to ale mam mase problemow a ten akurat dla mnie jest błahy. W sumie to nie mam nic przeciwko polączeniu.

Ja też nie mam nic przeciw połączeniu;-)Camomile aż tak źle?? trzymaj się i ja wiem że my śię nie znamy osobiście ale jeśli mogła bm jakos ci pomóc czy może byś chciała pogadać to daj znać. Krycha wiem że jest ci przykro ale Ty na przedbiegach teraz jak się rozpędzisz to nam napiszesz laski nie mam@ i jest kreseczka ;) nie łam się i tak jak Drozdusia mówi jutro uśmiech ;D. A mi coś suwaczki szwankują bo Amelka ma jutro urodzinki a pokazuje dziś a jak zmieniam datę to jest poprawna to nie wiem o co chodzi. Poza tym młody ma kolejny ząbek a 2 już sie pcha i pewnie dziś wyjdzie < mu jakoś czwórkami idą> ale jest maruda i dziwi mnie troszku że idą 4 a nie 3??;/ no ale może tak ma być.

Ostatnia edycja:
oj za Wami to na koniu nie nadąży czlowiek;-);-) troche to trwalo ale wszystko juz przeczytalam:-) my juz po szpitlu:tak: w skrócie (bo wiecej na mamuskach z ennis) wszystko z nami ok!!:tak::-):tak::-) a teraz chyba ide troszke kosci wyprostowac bo jakas tak polamana jestem:sorry2:

Noo tu sie dzieje i dzieje na tym watku czasem na serio ciezko nadazyc :))

hejka dziewczynki :) ja po wizycie w medipolu jednak..justysia dzwonilam do twojego doktorka ale jest na urlopie...jeszcze raz sooorrrrkkkki za obudzenie :(((((
a wiec ada jest osuchowo czysta..zadnego syropku niby tu na kaszel nie ma,ale drozdusia mnie poratowala i dala sysropku z pl !!DZIEKI :)) mam nadzieje,ze jakos sie z tego wylize(wlasnie ja po pleckach oklepuje)tak jak jej braciszek :) bo domi juz lepiej sie czuje.
gastone ja tez nie mam nic przeciw polaczeniu watkow.
papa

Zdrowka dla maluszkow :))

Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję :sorry2:...

Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ :dry:... I nie mam nastroju na nic...

Kochana kolezanka miala po pierwszym dziecku rozny okres w roznych odstepach czasu ... zaszla w ciaze i dowiedziala sie jakos w 3-4 miesiacu ciazy aaa dalej miala okres normalnie a juz widzisz w ciazy byla :))

Ja też nie mam nic przeciw połączeniu;-)Camomile aż tak źle?? trzymaj się i ja wiem że my śię nie znamy osobiście ale jeśli mogła bm jakos ci pomóc czy może byś chciała pogadać to daj znać. Krycha wiem że jest ci przykro ale Ty na przedbiegach teraz jak się rozpędzisz to nam napiszesz laski nie mam@ i jest kreseczka ;) nie łam się i tak jak Drozdusia mówi jutro uśmiech ;D. A mi coś suwaczki szwankują bo Amelka ma jutro urodzinki a pokazuje dziś a jak zmieniam datę to jest poprawna to nie wiem o co chodzi. Poza tym młody ma kolejny ząbek a 2 już sie pcha i pewnie dziś wyjdzie < mu jakoś czwórkami idą> ale jest maruda i dziwi mnie troszku że idą 4 a nie 3??;/ no ale może tak ma być.

Noo to ladnie ze zebuchy juz ma nastepne :)

Camomile wiem ze moje slowa to nic szczegolengo ale kochana trzymaj sie Bo wiesz ze robisz wszystko dla synka on bardzo Ciebie potrzebuje a jak bedziesz podenerwowana to i on to bedzie odczuwal bedzie wiedzial ze cos jest nie tak ... Wiem wiem wiem latwo sie mowii ale trzymaj sie TRZYMAJ !!!!

A ja ogladalam horror z Damianoo ahh sadze ze byl super ... Paranormal activity
Ciarkii z miliard razy mi przeszly :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
dzień doberek:-)
Kaja Loli też najpierw czwórki wychodzą.ma już 3 i czekamy na ostatnią.a słyszałam że trójki przeważnie wychodzą na końcu:sorry2:
mała coś mi nad ranem gorączkowała ale na razie jest ok.mam nadzieję że to tylko od tych zęboli bo żadnych innych objawów brak.gardełko czyste więc jest nadzieja;-)

Do góry