reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam ponownie:)
no i zeby teraz nie bylo Drozdusia,ze u Ciebie nie bylam:):):):)heheheh....adres zapamietany i postaram sie nadrobic to,co zem przepuscila heheh....
a Maycia wykapana juz smacznie chrapie....a reszta oglada tupot malych stop hehehe...co oni widza w tym filmie???????nie rozumiem....
Kaja wszystkiego naj naj dla Amelki:)

reklama
Aguś no można powiedzieć że się zrehabilitowałaś;-) tylko mi nie osiadaj na laurach i zaglądaj tak często jak się da.u mnie drzwi zawsze otwarte.a jak wybierasz się do centrum to zostawiaj autko pod moim domem i ten kawałek zawsze możesz się przejść.po co bulić za parkingi:tak: no i następnym razem musimy się umówić z mężami:-p

Lola też już jakiś czas śpi.marudziła,nie złaziła mi z kolan i tak zasnęła na rękach.nawet kolacji bidusia nie zjadła.miała trochę gorączkę ale niezbyt wysoką więc nie panikuję:sorry2:

drozdusia nie ma problemu i zapraszamy na kawke:)jak tylko macie ochote:)
ja juz sie bede zegnac na dzis chyba:) ide sie umyc i powalic na lozu poki cisza w domu hehheheh...
dobrej nicki zycze moje drogie panie...
do juterka.....
a Ty Drozdusiu kochana tez sie powal juz....w Twoim stanie moja droga wypoczynek wskazany.....bo jak sie Nicolas urodzi to tak szybko nie odpoczniesz....no ale jakby co,to ja sluze pomoca jak tylko bede mogla oczywiscie.....:)
zmykam
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no Aguś właśnie przyatakowałam T maszynką do strzyżenia i mam zamiar udać się do wyrka.jakaś wymęczona jestem a jutro czeka nas wyprawa do Cork więc trzeba zebrać siły.i dzięki za zaoferowanie pomocy,z chęcią cię kiedyś wykorzystam;-) jeden brzdąc więcej różnicy ci nie zrobi:-D
kolorowych snów kobietki

Aga_irlandia, nie zapomnij jeszcze do mnie zaglądnąć :tak:

Drozdusia, bezpiecznej podróży Wam życzę ;-)

Madziakowalik, jak dobrze, że Wam naprawili w końcu tego neta! To teraz codziennie się melduj, bo my tu siwkami zostaniemy :sorry:...

czy ja dobrze zrozumialam ze Olivca byla w LimericK??
Krycha jak bedziesz zKasia gadac to powiedz ze trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!!!!!

Przekazałam :-):tak:! Ano była Olivca w Limerick niestety znów na króciutko:unsure:

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY mamusie :blink:!!! Oliwcia wyspana i ktoś z Nią musi posiedzieć i dziś padło na mnie... Kaszelek Jej się zmienił, słychać, że jest teraz bardziej mokry. Jaka to szkoda, że Młoda nie potrafi wyksztuszać tylko to co Jej się oderwie to połyka :eek:! Ale co zrobić? Najważniejsze, że już tak nie dudni...

Udanego weekendu Wam życzę mamuśki :rolleyes2:, zmykam na herbatkę...

reklama
Do góry