nio moje tuz za collins barem No prosze jak blisko Fajniekolo colinns bar a gdzie to Twoje osiedle bo tez nie kojarze!!!
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Mysle o mojej Klaudii i tak sama niewiem bo czytalam tez troche negatywnych opini co do tych szczepionek....ale musze podejsc do Gp i sie dowiedziec czy oni je robia...
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam
heja )
Justysia noo dziekii bogu ze sa dobrzy ludzie jeszcze )
Ja dzis znow musialam isc do banku Nadinka juz praktycznei wyszla z chorobska aja 39 goraczki i zdycham Tylko mi ta goraczka dolega i jeszcze mokry kaszel ;/
W tym banku tez bylam dobre 40 min ;/ A goraco w nim bylo ze az strach ;/
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejo
witam sie ....melduneczek skladam
witam sie ....melduneczek skladam
kasia limerick
Fanka BB :)
oj za Wami to na koniu nie nadąży czlowiek;-);-) troche to trwalo ale wszystko juz przeczytalam:-) my juz po szpitlu w skrócie (bo wiecej na mamuskach z ennis) wszystko z nami ok!!:-):-) a teraz chyba ide troszke kosci wyprostowac bo jakas tak polamana jestem
D
drozdusia
Gość
hej kobietki.my właśnie wróciłyśmy do domku
Aguś dzięki za kawusię;-) Majeczka rośnie jak dzika no i fajniusi z niej śmieszek
wypada cosik teraz zjeść po takim spacerku zmykam tymczasem i do poklikania potem
Aguś dzięki za kawusię;-) Majeczka rośnie jak dzika no i fajniusi z niej śmieszek
wypada cosik teraz zjeść po takim spacerku zmykam tymczasem i do poklikania potem
natinke18
Fanka BB :)
hejka dziewczynki ja po wizycie w medipolu jednak..justysia dzwonilam do twojego doktorka ale jest na urlopie...jeszcze raz sooorrrrkkkki za obudzenie ((((
a wiec ada jest osuchowo czysta..zadnego syropku niby tu na kaszel nie ma,ale drozdusia mnie poratowala i dala sysropku z pl !!DZIEKI ) mam nadzieje,ze jakos sie z tego wylize(wlasnie ja po pleckach oklepuje)tak jak jej braciszek bo domi juz lepiej sie czuje.
gastone ja tez nie mam nic przeciw polaczeniu watkow.
papa
a wiec ada jest osuchowo czysta..zadnego syropku niby tu na kaszel nie ma,ale drozdusia mnie poratowala i dala sysropku z pl !!DZIEKI ) mam nadzieje,ze jakos sie z tego wylize(wlasnie ja po pleckach oklepuje)tak jak jej braciszek bo domi juz lepiej sie czuje.
gastone ja tez nie mam nic przeciw polaczeniu watkow.
papa
K
krycha
Gość
Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję ...
Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ ... I nie mam nastroju na nic...
Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ ... I nie mam nastroju na nic...
reklama
D
drozdusia
Gość
Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję ...
a ja przeciwnie-czuję się super po naszym spacerku.nawet nogi mnie nie bolą ani krzyż;-) może trzeba mi było się rozruszać
nie zamartwiaj się,nic straconego.na pewno wkrótce się uda;-)