reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
oj za Wami to na koniu nie nadąży czlowiek;-);-) troche to trwalo ale wszystko juz przeczytalam:-) my juz po szpitlu:tak: w skrócie (bo wiecej na mamuskach z ennis) wszystko z nami ok!!:tak::-):tak::-) a teraz chyba ide troszke kosci wyprostowac bo jakas tak polamana jestem:sorry2:

hej kobietki.my właśnie wróciłyśmy do domku
Aguś dzięki za kawusię;-) Majeczka rośnie jak dzika:tak: no i fajniusi z niej śmieszek
wypada cosik teraz zjeść po takim spacerku:tak: zmykam tymczasem i do poklikania potem

hejka dziewczynki :) ja po wizycie w medipolu jednak..justysia dzwonilam do twojego doktorka ale jest na urlopie...jeszcze raz sooorrrrkkkki za obudzenie :(((((
a wiec ada jest osuchowo czysta..zadnego syropku niby tu na kaszel nie ma,ale drozdusia mnie poratowala i dala sysropku z pl !!DZIEKI :)) mam nadzieje,ze jakos sie z tego wylize(wlasnie ja po pleckach oklepuje)tak jak jej braciszek :) bo domi juz lepiej sie czuje.
gastone ja tez nie mam nic przeciw polaczeniu watkow.
papa

Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję :sorry2:...

Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ :dry:... I nie mam nastroju na nic...

reklama
Hm... Chyba będę miała jutro zakwasy po dzisiejszej podróży coś tak czuję :sorry2:...

Niezmiernie mi przykro, moje drogie mamusie, ale muszę się z Wami podzielić tą informacją - dostałam @ :dry:... I nie mam nastroju na nic...

a ja przeciwnie-czuję się super po naszym spacerku.nawet nogi mnie nie bolą ani krzyż;-) może trzeba mi było się rozruszać:-p
nie zamartwiaj się,nic straconego.na pewno wkrótce się uda;-):tak:

Do góry