reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...

Zmykam już spać, słodkich snów życzę i ZDROWIA!!!

reklama
drozdusia powstrzymaj się jeszcze z rodzeniem:-D:-D

natinke i ja nie mam za bardzo farta do znajdywania prezentów;-):-D:-D:-D a jak tam zdrówko Adusi bo już bym chciała ją zobaczyć

a cytrusek to już tu wcale nie zagląda?

sylcia to chyba plaga z tym chrypiącym głosem:szok: moja sąsiadka i jej koleżanka i mój adal wszystkim pada na krtań:eek:

A zaglada,zaglada...obserwuje was z ukrycia:-D
Milo Bozenko ze mnie wspominasz;-) A u nas wszystko oki Jula zdrowa dzieki Bogu. Ja mam zapiernicz w pracy ale fajnie jest;-)
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?:sorry:

A zaglada,zaglada...obserwuje was z ukrycia:-D
Milo Bozenko ze mnie wspominasz;-) A u nas wszystko oki Jula zdrowa dzieki Bogu. Ja mam zapiernicz w pracy ale fajnie jest;-)
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?:sorry:
fajnie, że ci się podoba w pracy:tak::tak:
ja jak zwykle jestem chętna na kawki :-D:-D mam twoją książkę i syrop:sorry:

no Sylcia ciekawy pomysł.tylko jakby wszystkich naszych chłopów wypuścić w miasto to kto nad nimi zapanuje;-):-D:szok: a tak poważnie to nie pytałam mojego T bo znam odpowiedź-na pewno by się na to pisał.on należy do tych stadnych zwierzątek i lubi towarzystwo:-p

i przed chwilą odczytałam maila że dzisiaj wysłali do nas wózeczek.ciekawe jak długo będziemy czekać:confused: wysłali kurierem to mam nadzieję że szybko się doczekamy bo urodzę z niecierpliwości i ciekawości:laugh2:;-)

Noo to fajnie ze Twoj maz bylby chetnyy :))

hejka :) moj mezus tez pewnie bedzie chetny na takie spotkanie,zreszta mowilam ci juz o tym sylwia :)
marta ty to faktycznie masz szczescie!!!ja niczego w zyciu nie znalazlam za to zgubilam i zostawilam mnuuuustwo rzeczyy!!!widzisz ktos taki jak ja gubi zeby znalezc mogl ktos taki ja ty :)))hehehehe
krycha wytrzymasz 3tygodnie w takiej nie wiedzy??dlaczego nie idziesz do ginekologa wczesniej???
gastone powodzenia w plodzeniu dzidziusia :))
pappapa

Pamietam :)) I sie ciesze ze myslicie ze to w miare dobry pomysl :)) Nic tylko zrobic mezczyzna wlasny watek i niech sie umawiaja :))

Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...

Zmykam już spać, słodkich snów życzę i ZDROWIA!!!

Dobrej nocki :))

drozdusia powstrzymaj się jeszcze z rodzeniem:-D:-D

natinke i ja nie mam za bardzo farta do znajdywania prezentów;-):-D:-D:-D a jak tam zdrówko Adusi bo już bym chciała ją zobaczyć

sylcia to chyba plaga z tym chrypiącym głosem:szok: moja sąsiadka i jej koleżanka i mój adal wszystkim pada na krtań:eek:

Nadinka juz ma sie lepiej ale za to ja ledwo na nogach stoje ;/

Ohh i byl dzisiaj Damian u nas na raheen w aptece i mu powiedzieli ze nie ma dla dziecka ktore ma 6 miesiecy zadnego syropu na kaszel ;/!!!!!!!!!!!!!!! Nic tylko wybiore sie do lekarza z mala i soba ...

Ja juz chyba tez zmykam sapc Dobrej nockii babeczki :))

Dzień dobry! Nie chce przechwalić, ale z Młodą jakby coś lepiej :sorry:... W prawdzie w nocy musiałam wstawać do Niej z 2 razy i od 05.00 spała już ze mną w wyrze, ale wstała później, w lepszym nastroju i już tak nie chrypi :-) A ten syrop co dostałyśmy ma działanie bakteriobójcze, a ja myślałam, że to na kaszel ;-)... Jeszcze ja się doprowadzę do porządku i wracam do Was całkowicie :rolleyes2:

O byłoby fajnie :tak:!!! W przyszłym tygodniu wrócimy w obieg kawkowy, więc ja też jestem jak najbardziej ZA!!!

Nadinka juz ma sie lepiej ale za to ja ledwo na nogach stoje ;/

Oj, jak dobrze, że Nadinka czuje się lepiej! Szkoda tylko, że Ty nie bardzo... Zdrowiejcie Kobietki :sorry:

Ms.Marple, nic się nie chwalisz - odpoczęłaś troszkę po pobycie mamy? Naładowałaś bateryjki? Na długo lecisz do Polski?

Miłego dzionka Wam życzę mamusie i dużo zdrówka wszystkim :tak:

hello, witam się w ten paskudny poranek;-)
krycha a ten syropek dla małej to na receptę dostałaś? czy można go kupić tez bez?

a z mamą miałam luzik, mały ciągnął babcię za rękę i ciągle spacerowali razem:-D:-D

lecę na kawkę

reklama
hello, witam się w ten paskudny poranek;-)
krycha a ten syropek dla małej to na receptę dostałaś? czy można go kupić tez bez?

a z mamą miałam luzik, mały ciągnął babcię za rękę i ciągle spacerowali razem:-D:-D

lecę na kawkę

Na receptę, nazywa się Septrin i kosztuje około 6 e. Niestety Młoda nam robi straszne cyrki jak Jej go podajemy, choć nie wiem dlaczego, smak ma bananowy, słodki :baffled:... Ech, i kuracja ma trwać 10 dni :eek:... No, nic damy radę, o zdanię Jej w tym temacie nie mogę pytać :sorry:! To ja też zrobię sobie kawkę i tak telepatycznie się z Toba napiję ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry