K
krycha
Gość
Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...
Zmykam już spać, słodkich snów życzę i ZDROWIA!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bozenka ada jak narazie sie trzyma,ale obawiam sie ,ze ulegnie wkoncu zarazkom dominika,bo ten kaszle i kicha i przy niej i na nią...ale jak adas tez zaziebiony to mozecie wpasc,zarazki sie najwyzej pomieszaja
A zaglada,zaglada...obserwuje was z ukryciaa cytrusek to już tu wcale nie zagląda?
fajnie, że ci się podoba w pracyA zaglada,zaglada...obserwuje was z ukrycia
Milo Bozenko ze mnie wspominasz;-) A u nas wszystko oki Jula zdrowa dzieki Bogu. Ja mam zapiernicz w pracy ale fajnie jest;-)
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?
no Sylcia ciekawy pomysł.tylko jakby wszystkich naszych chłopów wypuścić w miasto to kto nad nimi zapanuje;-) a tak poważnie to nie pytałam mojego T bo znam odpowiedź-na pewno by się na to pisał.on należy do tych stadnych zwierzątek i lubi towarzystwo
i przed chwilą odczytałam maila że dzisiaj wysłali do nas wózeczek.ciekawe jak długo będziemy czekać wysłali kurierem to mam nadzieję że szybko się doczekamy bo urodzę z niecierpliwości i ciekawości;-)
hejka moj mezus tez pewnie bedzie chetny na takie spotkanie,zreszta mowilam ci juz o tym sylwia
marta ty to faktycznie masz szczescie!!!ja niczego w zyciu nie znalazlam za to zgubilam i zostawilam mnuuuustwo rzeczyy!!!widzisz ktos taki jak ja gubi zeby znalezc mogl ktos taki ja ty ))hehehehe
krycha wytrzymasz 3tygodnie w takiej nie wiedzy??dlaczego nie idziesz do ginekologa wczesniej???
gastone powodzenia w plodzeniu dzidziusia )
pappapa
Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...
drozdusia powstrzymaj się jeszcze z rodzeniem
natinke i ja nie mam za bardzo farta do znajdywania prezentów;-) a jak tam zdrówko Adusi bo już bym chciała ją zobaczyć
a cytrusek to już tu wcale nie zagląda?
sylcia to chyba plaga z tym chrypiącym głosem moja sąsiadka i jej koleżanka i mój adal wszystkim pada na krtań
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?
Nadinka juz ma sie lepiej ale za to ja ledwo na nogach stoje ;/
hello, witam się w ten paskudny poranek;-)
krycha a ten syropek dla małej to na receptę dostałaś? czy można go kupić tez bez?
a z mamą miałam luzik, mały ciągnął babcię za rękę i ciągle spacerowali razem
lecę na kawkę