reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam wszystkie mamcie z limerick:))
w koncu za namowa jednaj z Was jestem i sie witam:))na codzien przesiaduje na ennisowych mamusiach,ale postaram sie wpadac tez do Was:tak::tak::tak: troche was poczytalam i tak mi glupio bo wy tu jak jedna wielka rodzina,hehe:-D a ja taki outsider;-);-);-) pozdrawiam i milego dzionka:tak::tak::tak:

dzień dobry babeczki.pogoda się nieco wyklarowała więc jest nadzieja na spacerek.ale póki co trzeba przygotować jakiś obiadzik:sorry: a lenia mam jak stąd do wieczności....:confused2:

kasia wpadaj! wpadaj! pogadaj z nami o pierdołach:-D a może na kawkę do nas wpadniesz? bo chyba z Limerick jesteś?

justysia niu i po problemie teraz tylko spakować i lecieć:tak::tak::-D:-D....a wrócić!!;-)

drozdusia ja wybieram się na przebieżkę po centrum , może wpadniemy na siebie;-)

Hej dziewczeta,a ja dzis tez mialam sie wybrac do miasta tylko zanim sie zebralam w calosc stwierdzilam ze jak mam dzien wolny to musze ogarnac chalupke bo zararasta.Jula z babcia na spacerku wiec sie musze sprezyc.
Justys super ze macie juz paszporcik.
No to jutro juz bede wiedziala jaki dzien mam wolny w przyszlym tygodniu i dam wam znac to pokawkujemy,stesknilam sie juz za wami.
Dobra lece do obowiazkow

hejo dziewczeta :):):)
mamy paszport!!!!!! jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!:tak:
zmykam bo mam troche roboty :) Cytrusek fajnie ze sie z nami spotkasz na kawuche !!!!:-)

NOo to supicoo ze juz masz !!! :))

w koncu za namowa jednaj z Was jestem i sie witam:))na codzien przesiaduje na ennisowych mamusiach,ale postaram sie wpadac tez do Was:tak::tak::tak: troche was poczytalam i tak mi glupio bo wy tu jak jedna wielka rodzina,hehe:-D a ja taki outsider;-);-);-) pozdrawiam i milego dzionka:tak::tak::tak:

Fajnie ze wpadlam moja droga :)) Im nas wiecej tym lepiej :))

Hej dziewczeta,a ja dzis tez mialam sie wybrac do miasta tylko zanim sie zebralam w calosc stwierdzilam ze jak mam dzien wolny to musze ogarnac chalupke bo zararasta.Jula z babcia na spacerku wiec sie musze sprezyc.
Justys super ze macie juz paszporcik.
No to jutro juz bede wiedziala jaki dzien mam wolny w przyszlym tygodniu i dam wam znac to pokawkujemy,stesknilam sie juz za wami.
Dobra lece do obowiazkow

Noow kocnu wpadalas kochaneczko noo i masz wolne chwilka dla rodzinkii noo i chwilka wytchnienia :))

Ohh a ja musze na miasto jechac nic tyko wyszykwoac sie i spadac ;/ nadinka juz w sumie zdrowa jescze ma cos tam w nosku ale musze jechac ...

Ja byłam zadowolona z opieki zaraz przed, podczas i po porodzie. Bardzo uprzejmy personel (no, może z małymi wyjątkami), jedzonko super, tylko sale... No, ale w końcu to szpital, nie? I tak nie jest najgorzej, bo zawsze można się zasłonić zasłonką i nikt nieproszony nie będzie zaglądał... Nie bardzo wiem co mogłabym jeszcze dodać... No, może jeszcze to, że podczas porodu z regóły z rodzącą i jej partnerem przez cały czas jest tylko położna i, że sale porodowe są czyste, komfortowe (przynajmniej były jak ja rodziłam). A może coś więcej nam napiszesz o sobie? No i może się do nas przyłączysz... My bardzo lubimy poznawać nowe osoby! Jak coś Ciędzie interesowało to pytaj, postaramy się pomóc! Aaaa i do kolejek musisz się przyzwyczaić, w szpitalach to norma...

Sylcia007, zostawiłaś u mnie ostatnio pieluszkę Nadinki...

Drozdusia, kupiliście te bramki? I czemu tak daleko po nie jechaliście?

Martuana, Ty to chyba zakochana jesteś, portfel zgubić heh... Dobrze, że się znalazł! Jak Ty to robisz, ż Ci wózkowe prezenty robią?

Justysia21, katalogi, prawie, w całości rozdane! Jak Julcia się czuje?

Madziakowalik, jak wizyta w szpitalu minęła? Jak się czujesz?
czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....

reklama
Czesc dziewczynki i my dopijamy po dlugim weekendzie, wczoraj mialysmy tyle zalatwiania ze na wieczor juz padlam jak kawka.
Agus dzieki za wszystkie porady, mysle ze sie udalo :)

No wiesz co kasia, co za zdrada, nawet Twoj nick mowi ze jestes mama Limerick a siedzisz u enisowek, niewybaczalne :-D:-D:-D Rozgosc sie mala i nie marudz tam, wiesz jak to mowia o rodzinie, ze najlepiej tylko na obrazku hahaha
hejo dziewczeta :):):)
mamy paszport!!!!!! jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!:tak:
zmykam bo mam troche roboty :) Cytrusek fajnie ze sie z nami spotkasz na kawuche !!!!:-)
GRATULACJE!!!!
czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....
co nie wiesz:tak: dolaczasz i już :) witaj witaj, widzisz mi tez jakos ciezko poznac jakies mamusie tu gdzie mieszkam wiec przesiaduje na limericku:D

Do góry