reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aguś no to trzymam kciukersy żeby wszystko było dobrze.ja już jej tak dawno nie widziałam-to już pewnie pannica że ho ho:tak:;-)

Justyś buziaczki dla Julaska z okazji drugiego zębolka.teraz może wziąść etat kasownika w autobusach podmiejskich:-D

drozdusia nic straconego zawsze mozesz znalezc chwilke i wpasc do mnie:)sama zobaczysz jaka duza jest:) my niedlugo mamy 3 miesieczny check u pielegniarek:)ciekawe jak nam pojdzie:)
dobra uciekam powoli.....jeszcze nakarmie mala i bede sie klasc bo jutro znow dzien jezdzenia:)
dobranoc wszystkim

aga zdrowka i jak najlepszych wynikow z badan :))
drozdusiu dla malej tez duzo zdrowka bidula sie tak meczy z zabkiem i dziaslem
justysia naszym dziewczyna wlasnie bardzo podobnie wychodza zabki Ojj tylko ze Twoja mlodsza i juz ma dwa zeboleee :))
krycha a wiec do jutra kochana :)
madzia noo a moze bys wlasie rowniez sie zjawila z checia reszta dziewczyn Cie pozna w koncu :))

buziakii laski ja juz chyba zmykam spac :)))

no Aga już tak ostatnio myślałam żeby się do ciebie wybrać.może po niedzieli?będziesz miała wolny dzionek to się napatoczę:tak: spokojnej nocy

niom Sylcia męczy ją ten ząbek ale cóż ja mogę jej pomóc.trzeba czekać.widzę że rozkręciłyście się ze spacerkami do centrum i kawkowaniem:-p popadniecie w uzależnienie jeszcze:rofl2: mam nadzieję że kiedyś też do mnie zbłądzicie.o jejku,który raz ja już to piszę i zapraszam....może jak przestanę to się zjawicie:sorry::-p;-)
ale trudno się dziwić-czymże jest kawka u drozdusi w porównaniu z lumpkami i wyprzedażami:-D:-)

drozdusiu droga mi tez zabraklo czasu ostatnio aby sie z Toba zobaczyc czegobardzo zaluje,ale zebys wiedziala,lumpki w limerick sa najlepsze.
A nam dzisiaj zlecialo na sprzataniu,odkurzaniu,szorowaniu, prasowaniu a wieczorkiem nawet pocwiczylam i nie mam pojecia skad ja tyle energii mam.dobranoc mamusie.jutro wczesnie wstajemy bo do kosciolka lecimy,mam z 50metrow a Mayi sie bardzo spodobalo bo pelno kolorowych witrazy dookola i do ludzi sie ciagle smieje wiec chyba zamiast porannych kaweczek bedziemy sie modlily hihi,tez dobre przyzwyczajenie.

reklama
Dzień dobry Laseczki :-D:-D:-D!!! Dziś nocka znów mniej spokojniejsza, ale liczę na pozytywną zmianę, jak tylko ząbole się przebiją ;-)

Drozdusia, Laurze przebił się w końcu ten ząbek :eek:? Mam nadzieję, że i Wy się dzisiaj zjawicie u mnie, co :sorry:?

Aga_ilrandia, trzymam kciuki :tak::tak::tak:!!! Ciekawe kiedy Was zaproszą do szpitala na badania... I ja też chęteni bym Cię odwiedziła, może przeszłybyśmy się, Drozdusiu, razem, co?

Olivca, to na którą idziecie do kościoła? 50 m to rzeczywiście bliziutko macie :-)... Może uda Ci się znaleźć tam jakąś miłą koleżankę do spotkań ;-)

Miłego dzionka życzę i do później :sorry:

Do góry