reklama
K
krycha
Gość
Justysia21, ech, ale Ci fajnie z tym wysypianiem się ...
Olivca, jutro już sobota, zlecialo jakoś, nie? Chyba, że już nie jesteście same ;-)
Dzięki dziewczyny za odwiedzinki :-)!!! Martuana i Sylcia007, mam nadzieję, że zdąrzyłyście na autobus??? Drozdusia, a Ty kupilaś w końcu tą torbę?
Hmm... Moja Młoda jakaś marudna mi się już zrobiła, chyba dziś będę musiała Ją wcześniej spać położyć ! Ależ się cieszę jak nie wiem - BĘDĘ MIAŁĄ WĘŻA CAŁE TRZY DNI
Olivca, jutro już sobota, zlecialo jakoś, nie? Chyba, że już nie jesteście same ;-)
Dzięki dziewczyny za odwiedzinki :-)!!! Martuana i Sylcia007, mam nadzieję, że zdąrzyłyście na autobus??? Drozdusia, a Ty kupilaś w końcu tą torbę?
Hmm... Moja Młoda jakaś marudna mi się już zrobiła, chyba dziś będę musiała Ją wcześniej spać położyć ! Ależ się cieszę jak nie wiem - BĘDĘ MIAŁĄ WĘŻA CAŁE TRZY DNI
D
drozdusia
Gość
Krycha kupiłam tą torbę ale nie czerwoną bo znalazłam fioletową,taką w sumie śliwkową:-) potem połaziłam i pomokłam bo mała zasnęła w wózku i nie chciałam za szybko wracać do domu żeby troszkę pokimała.acha i mają też wyprzedaż w mothercare-kupiłam małej kilka bluzeczek.a w name it szaliczek,rękawiczki i czpusię
Martuana płaszczyk super i wygląda jak nienoszony-nówka nieśmigana ale trochę za dużo babeczka chciała.poczekam parę dni to może stanieje.albo jak znam życie ktoś go kupi i będę sobie w brodę pluła że go nie wzięłam.a jest naprawdę śliczny.nawet mój T powiedział że mogłam go wziąść bo potem będę żałowała.ale cóż szkoda mi było kaski i wolałam cosik małej kupić
idę zrobić małej papu,umyć ją i do łóżeczka.ja niestety nie mam mężola na weekend-do poniedziałku w nocy pracuje a w dzień odsypia.ale za to jeszcze tylko 5 nocek i przechodzi na dniówki.a od następnego piątku do wtorku będzie w domku:-)
Martuana płaszczyk super i wygląda jak nienoszony-nówka nieśmigana ale trochę za dużo babeczka chciała.poczekam parę dni to może stanieje.albo jak znam życie ktoś go kupi i będę sobie w brodę pluła że go nie wzięłam.a jest naprawdę śliczny.nawet mój T powiedział że mogłam go wziąść bo potem będę żałowała.ale cóż szkoda mi było kaski i wolałam cosik małej kupić
idę zrobić małej papu,umyć ją i do łóżeczka.ja niestety nie mam mężola na weekend-do poniedziałku w nocy pracuje a w dzień odsypia.ale za to jeszcze tylko 5 nocek i przechodzi na dniówki.a od następnego piątku do wtorku będzie w domku:-)
K
krycha
Gość
Krycha kupiłam tą torbę ale nie czerwoną bo znalazłam fioletową,taką w sumie śliwkową:-) potem połaziłam i pomokłam bo mała zasnęła w wózku i nie chciałam za szybko wracać do domu żeby troszkę pokimała.acha i mają też wyprzedaż w mothercare-kupiłam małej kilka bluzeczek.a w name it szaliczek,rękawiczki i czpusię
No to się nałaziłaś mówiłam, że dam Ci parasol!!! Mam nadzieję, że się nie pochorujesz :-(... Też się rozglądam za płaszczykiem, ale nic nie znalazłam ciekawego ! Drozdusia, to u Was też będzie wspólny długi weekend tylko, że za tydzień ;-)
Oliwa już padła... Zapłakała aż raz i juz spała, taka zmęczona Bidna była...
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Drozdusia Ty to widzę masz podobnie jak ja z mężem, nockami i dziennym spaniem tylko mój na szczęście < chyba > ma tylko 3,a ja wzięłam się już za kulinarna stronę jutrzejszej urodzinowej imprezki młodej tylko nie wiem czy sałatki dziś jeszcze machnąć czy jutro rano świeżynki walnąć ;-)a jeszcze dzieciaku wymyślają rano basen
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja dziewczynki,jak by ktos pytal to mnie dzis u krychy nie bedzie ;( hehe smutno wam troszke ,ze mnie nie zobaczycie???maciej dzis wraca i mamy dlugi weekend bo pn ma tez wolny )))) domi w przedszkolu ma hallowen o dziwo z chcecia sie przebral za drakule )) ale jak zobaczyl w drzwiach przedszkola nauczycielki przebrane za czarownice to zwatpil hehe...
milego spotkanka i dnia dziewczynki
Ojj pwnie ze nam smutnoo Ale fajnie ze masz juz mezulka z soba )
Natinke to weekend zapowiada Ci się super:-) Mój R też ma 4 dni wolnego Może troszkę odpocznę w końcu. fajnie by było zrobić dzieciakom takie halloween Ehh to Dominik się wybawi dzisiaj:-)I może jakieś zdjęcie wrzucisz malego Draculi??
Noo ejj i Ty masz chlopa w domu tak dlugo ?! Nie fair ) A pomysl z halooween superanckii )
hej laseczki!!!
a ja dopiero na dol zeszlam juz po 11 mnie mezulo obudzi ale przyniosl Jule przytulila sie do mnie i w minute zasnela i tak moje spanko sie przeciagnelo
Camomile czytalam gdzies ze dziecka w dzien nie powinno sie klasc do lozeczka w ktorym spi w nocy bo mysli ze na noc je sie kladzie a powinno rozrozniac dzemki dzienne od nocnych!!!! moze sprobuj w innym miejscu go klasc!!! taka tylko moja rada ;-)
Noo ja sie zgadzam z Justysia powinno dziecko sie klasc sie w inne miejsce w dzien a w nocy do lozka w ktorym spii przez nocke )
Justysia21, ech, ale Ci fajnie z tym wysypianiem się ...
I no nie moge znowu ktoras ma chlopa w domu a ja niestety nie mam (
Heja ja tez szukam plaszczyka ) NOo ale nie uprzedze Cie i ten sobie kup ) A ile panna z sklepu chciala za niego ? Aaa i fioletowa musii torebka byc najlepsza czarna za ciemna czerwona mi by np nie pasowala do wszystkiego a fiolet Mmm rewelka )
A my z misiakiem bylismy na szybkich zakupkach Teraz ogladamy Troje po raz setny )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
a co to za filmik troje? ale mam tyły
Na TVN lecii teraz TROJA z Bradem Pitt'em )
reklama
a ja mysllam ze to jakis romansik dla kobietek np.troje do paryNa TVN lecii teraz TROJA z Bradem Pitt'em )