reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam:-)

jestem w szoku:szok::szok::szok: Igorek wczoraj zasnął wieczorem od razu i sam:tak::tak::tak::tak: Zajęło mu to aż 2 minuty:-D:-D:-D:-D I spał do 6;40a ja tylko raz wstałam bo mu się gdzieś smoczki pogubiły:-) Oj taką chcę każdą noc:-D:-D:-D:-D Tylko w dzien jest tragedia ze spaniem:cool::cool:
Milego dnia kobietki:-)

reklama
Witam:-)

jestem w szoku:szok::szok::szok: Igorek wczoraj zasnął wieczorem od razu i sam:tak::tak::tak::tak: Zajęło mu to aż 2 minuty:-D:-D:-D:-D I spał do 6;40a ja tylko raz wstałam bo mu się gdzieś smoczki pogubiły:-) Oj taką chcę każdą noc:-D:-D:-D:-D Tylko w dzien jest tragedia ze spaniem:cool::cool:
Milego dnia kobietki:-)

Heh, Camomile, jeśli Igorek wysypia się w nocy, a nie potrzebuje dużo snu, to w dzień za bardzo spać nie będzie... Albo się jeszcze nie do końca nauczył zasypiać i wszystko przed Wami ;-)! A jak katarek? Przeszło Mu? No to dzisiaj jesteś już wyspana, co :sorry:?

No katarek ma taki ranny bo w ciagu dnia jest dobrze. Ja dzisiaj spałam troszkę lepiej ale nie moge powiedziec ze jestem wyspana:-)A Igorek w ciagu dnia oczka ma jak szparki , trze oczy ale jak go tylko wkładam do łóżeczka to jest płacz, wstawanie i tak przez 1,5 godz. A jak zasnie to na 15 min i budzi sie z płaczem:-(

Camomile, to jak Igorek dobrze się czuje i nie smarka to może też zaglądniecie do mnie, co :sorry:? Będę miała dla Ciebie i Madzikowalik katalogi od Justysi21 ;-)! I może Madzękowalik też wyciągniesz???

dzień doberek.Lola spała dobrze więc czuję się jak młody bóg.w sumie to przed chwilą się obudziła.żyć nie umierać
Krycha ząbek nadal jej nie wylazł,dziąsło spuchnięte ale najważniejsze że śpi:-p pewnie nie za długo to potrwa bo jak zaczną się pchać kolejne zęby to wszystko co dobre się skończy ale póki co korzystam;-)
Camomile Laura też miała okres że w dzień mi nie spała a jak zasnęła to raczej drzemała właśnie po 15 minut.ale z czasem nauczyła się na nowo spać w dzień więc jestem dobrej myśli:tak::-)
Olivca no szkoda że się nie zobaczyłyśmy ale ty tak wpadłaś jak po ogień.następnym razem poproszę na dłużej i wtedy wizytacja u mnie obowiązkowa:rofl2::-p

idę na śniadanko i ogarnąć chałupkę.dzisiaj zajmę się tylko górą a jutro reszta.ostatnio stwierdziłam że nie daję rady od razu wylizać całego domku:sorry: czyżby to przyszło z wiekiem?:confused2:

heja dziewczynki,jak by ktos pytal to mnie dzis u krychy nie bedzie ;( hehe smutno wam troszke ,ze mnie nie zobaczycie???maciej dzis wraca i mamy dlugi weekend bo pn ma tez wolny :))))) domi w przedszkolu ma hallowen o dziwo z chcecia sie przebral za drakule :))) ale jak zobaczyl w drzwiach przedszkola nauczycielki przebrane za czarownice to zwatpil hehe...
milego spotkanka i dnia dziewczynki :)

Natinke to weekend zapowiada Ci się super:-) Mój R też ma 4 dni wolnego:tak::tak: Może troszkę odpocznę w końcu. fajnie by było zrobić dzieciakom takie halloween:-D Ehh to Dominik się wybawi dzisiaj:-)I może jakieś zdjęcie wrzucisz malego Draculi??

reklama
hej laseczki!!!
a ja dopiero na dol zeszlam:zawstydzona/y: juz po 11 mnie mezulo obudzi ale przyniosl Jule przytulila sie do mnie i w minute zasnela i tak moje spanko sie przeciagnelo :-D
Camomile czytalam gdzies ze dziecka w dzien nie powinno sie klasc do lozeczka w ktorym spi w nocy:tak: bo mysli ze na noc je sie kladzie a powinno rozrozniac dzemki dzienne od nocnych!!!! moze sprobuj w innym miejscu go klasc!!! taka tylko moja rada ;-)

Do góry