Widzisz Ania dlatego ten pomysł i tak ma wiele problemów a my na pewmno jej dodamy otuchy przecież fajowe z nas dziewczyny nie da się przy nas nudzić to co po południu umówimy się w centrum i Idziemy do Anitki trzymajcie kciuki dziewczynki żeby szybko wróciła do zdrowia)Ale jak to takie poważnie bo wiecie wkońcu to trojaczki;-)
reklama
K
krycha
Gość
Noo szkoda mi jej ... Kupi sie kwiaty czekoladki i wytlumaczy sie jej wszystko Ja z angielskim no problem wiec szybko ja znajdziemy w szpitalu ) Nie zebym twierdzila ze wy dziewczyny nie umiecie !!! Niechce z siebie robic panii nauczycielki
Mój angielski pozostawia wiele do życzenia, więc Sylcia007, przyda się Twoja znajomość ;-)
Widzisz Ania dlatego ten pomysł i tak ma wiele problemów a my na pewmno jej dodamy otuchy przecież fajowe z nas dziewczyny nie da się przy nas nudzić to co po południu umówimy się w centrum i Idziemy do Anitki trzymajcie kciuki dziewczynki żeby szybko wróciła do zdrowia)Ale jak to takie poważnie bo wiecie wkońcu to trojaczki;-)
Supcio!!! Czekam na szczegóły i mocno trzymam kciukasy
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Noo ok to w centrum po poludniu sie zgadamy i do szpitala )
K
krycha
Gość
Noo ok to w centrum po poludniu sie zgadamy i do szpitala )
Mykam teraz na zakupki, do klikania i do zobaczyska, buziol!!!!!!
Ps. Fonik mam cały czas przy tyłku jak coś...
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mykam teraz na zakupki, do klikania i do zobaczyska, buziol!!!!!!
Ps. Fonik mam cały czas przy tyłku jak coś...
ok ok ok milych zakupow )
beakta
Mammy of boys & girl
Ojj dziewczyny ,dziewczyny....
K
krycha
Gość
aA WIĘC OFICJALNIE POTWIERDZAM ŻA ANITA MEGAN I PEWNIE DOMINIKA TO JEDNA OSOBA BYŁAM SPRAWDZIŁAM UWIERZYŁAM NIGDY TAKIEJ NIE BYŁO I NIEMA pODAJCIE DALEJ A ONA NIECH SOBIE POGRÓŻKI WYSYŁA
A jednak ... Oprócz wyjaśnień to chyba jeszcze przeprosiny by się zdały !!!
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Podajcie mi dokladny nick tej dominiki