reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Puk, puk, jest tu kto???

Młoda mi dziś zjadła całą michę kaszki na kolacje :szok::-D:szok: i może w połączeniu z popołudniowym spacerkiem, bo wracałam z Cresent na nogach, nie chciało mi się czekać na autobus przekona Jej organizm do przespania całej nocki :sorry:;-)... Byłoby super hihihihihihihihihihihihihi...

Olivca, bardzo się cieszę, że choć na chwilkę mogłam się z Wami spotkać :-D:-D:-D Majeczka jest urocza :-)

A ja sobie też posiedziałam z siostrzyczką:tak:było suuuuuuuper miałyśmy troche czasu dla siebie bo dziewczynki pojechały do znajomej na noc chciała żeby jej cureczke rozerwały:-Da i dla nich troche inności :-D Ja z mężusiem właśnie poflirtowałam na skeypie dzieci już smacznie śpią hah i mam czas dla siebie:tak::-) Aguś co z maleństwem??bo się martwie:-( Oleńko było sympatycznie a Maya jest przecudna:tak: A dziewczyny pewnie bawią się w najlepsze:-D

hejka
no na szczescie po ponad 7 godzinach przyjemnosci szpitalnych moglysmy pojsc do domu
majcia ma powazne zapalenie nerek nie wiadomo skad:( mocz badali jej 3 razy bo ciagle bialko wychodzilo:(ma antybiotyk i bedzie tez miec usg nerek i cos tam jeszcze ale zapomnialam....bylam tak zmeczona i wogole....bo jak rano wylazlam z nia z domu tak wrocilam okolo 21......wrrrrrr...ale dobrze ze nas poscili bo pan doktor to juz chcial nas na odziale zostawic....e ch.....
no nic mam nadzieje ze to jej szybciutko minie....sama mam problemy z nerkami wiec wiem jakie to nieprzyjemne....a ona taka dzielna.....wogole nie placze.....
dobranoc....musze polozyc sie troche w koncu
pa

Dzień dobry mamusie!!! Nie mogę już spać, nos mi się zatyka od alergii :dry:, a poza tym wstałam do Oliwci tylko jeden raz w nocy, jakąś godzinkę temu, bo jęczała, ale szybciutko znów spała :szok:! Ogólnie jestem w wielkim szoku, trzeci dzień nauki samodzielnego zasypiania i stosowania się do książki "U[FONT=Book Antiqua,Book Antiqua][FONT=Book Antiqua,Book Antiqua]ś[/FONT][/FONT]nij wreszcie!
Jak pomóc dziecku zasn[FONT=Book Antiqua,Book Antiqua][FONT=Book Antiqua,Book Antiqua]ąć" i Młoda śpi jak susełek prawie :rolleyes2::-D:rolleyes2:! Nie chcę zapeszyć, ale widzę światełko w tunelu hihihihihihihihihihihihihiihihihi...[/FONT]
[/FONT]
A ja sobie też posiedziałam z siostrzyczką:tak:było suuuuuuuper miałyśmy troche czasu dla siebie bo dziewczynki pojechały do znajomej na noc chciała żeby jej cureczke rozerwały:-Da i dla nich troche inności :-D Ja z mężusiem właśnie poflirtowałam na skeypie dzieci już smacznie śpią hah i mam czas dla siebie:tak::-) Aguś co z maleństwem??bo się martwie:-( Oleńko było sympatycznie a Maya jest przecudna:tak: A dziewczyny pewnie bawią się w najlepsze:-D

A widzisz, na dobre wyszło, że dziewczynki noc poza domem spędzają :-D:-D:-D!!! A Laseczki na pewno wybawiły się na maxa ;-), może się nam pochwalą jak było hihihihihihihihi...

hejka
no na szczescie po ponad 7 godzinach przyjemnosci szpitalnych moglysmy pojsc do domu
majcia ma powazne zapalenie nerek nie wiadomo skad:( mocz badali jej 3 razy bo ciagle bialko wychodzilo:(ma antybiotyk i bedzie tez miec usg nerek i cos tam jeszcze ale zapomnialam....bylam tak zmeczona i wogole....bo jak rano wylazlam z nia z domu tak wrocilam okolo 21......wrrrrrr...ale dobrze ze nas poscili bo pan doktor to juz chcial nas na odziale zostawic....e ch.....
no nic mam nadzieje ze to jej szybciutko minie....sama mam problemy z nerkami wiec wiem jakie to nieprzyjemne....a ona taka dzielna.....wogole nie placze.....
dobranoc....musze polozyc sie troche w koncu
pa

Dobrze, że jesteście już w domku! Majeczka to faktycznie dzielna dziewczynka :tak::tak::tak:! Szkoda mi Jej jak nie wiem... To takie niesprawiedliwe żeby taka Kruszynka cierpiała :no:! Zdrówka Majeczce życzę i daj znać po usg co i jak, oki?

Drozdusia, jak tam Laura się miewa? Nie tęskno Jej za babcią???

Miłego weekendu Wam mamusie życzę, pozdrawiam i do klikania :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJ DZIEWCZYNY:-D JAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca:tak: Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??

HEJ DZIEWCZYNY:-D JAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca:tak: Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??

Ja mam czas :-) i bardzo chętnie się z Tobą wybiorę!!! Racja, że niedobrze, że źle się wśród nas poczuła... I na pewno będzie Jej miło jak Ją odwiedzimy :tak::tak::tak:!!! Bardzo dobry pomysł Martuanko ;-)

Ja jestem chetna :)) zrobie teraz obiad i mam duzo czastu :)) A impreza superr :)) Pogadamy jak sie spotkamyy :))

reklama
Sylcia007, super :tak:! Widzisz, Martuanko, już nas jest więcej :-)! Oj, nie zazdroszczę Jej, tyle musi przejść...

Noo szkoda mi jej ... Kupi sie kwiaty czekoladki i wytlumaczy sie jej wszystko Ja z angielskim no problem wiec szybko ja znajdziemy w szpitalu :)) Nie zebym twierdzila ze wy dziewczyny nie umiecie !!! Niechce z siebie robic panii nauczycielki

Do góry