madziakowalik
Fanka BB :)
drozdusia krycha mam nadzieje , za tak bedzie :-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sobie też posiedziałam z siostrzyczkąbyło suuuuuuuper miałyśmy troche czasu dla siebie bo dziewczynki pojechały do znajomej na noc chciała żeby jej cureczke rozerwałya i dla nich troche inności Ja z mężusiem właśnie poflirtowałam na skeypie dzieci już smacznie śpią hah i mam czas dla siebie:-) Aguś co z maleństwem??bo się martwie:-( Oleńko było sympatycznie a Maya jest przecudna A dziewczyny pewnie bawią się w najlepsze
hejka
no na szczescie po ponad 7 godzinach przyjemnosci szpitalnych moglysmy pojsc do domu
majcia ma powazne zapalenie nerek nie wiadomo skad mocz badali jej 3 razy bo ciagle bialko wychodziloma antybiotyk i bedzie tez miec usg nerek i cos tam jeszcze ale zapomnialam....bylam tak zmeczona i wogole....bo jak rano wylazlam z nia z domu tak wrocilam okolo 21......wrrrrrr...ale dobrze ze nas poscili bo pan doktor to juz chcial nas na odziale zostawic....e ch.....
no nic mam nadzieje ze to jej szybciutko minie....sama mam problemy z nerkami wiec wiem jakie to nieprzyjemne....a ona taka dzielna.....wogole nie placze.....
dobranoc....musze polozyc sie troche w koncu
pa
HEJ DZIEWCZYNY JAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??
HEJ DZIEWCZYNY JAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??
Sylcia007, super ! Widzisz, Martuanko, już nas jest więcej :-)! Oj, nie zazdroszczę Jej, tyle musi przejść...