reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha to przynajmniej wiesz co na rzeczy :-):-):-)

Hahahahahahahaha, właśnie, ale ja się spodziewałam dwójek dolnych, a tu taka niespodzianka :-D:-D:-D w życiu bym się nie spodziewała, chociaż Oliwcia odbiega nieco od normy z ząbkowaniem, tylko dolne jedynki Jej wyszły, że tak powiem książkowo :tak:... No i już po tej drzemce nie ma gorączki, uffff.... Ale czujna będę nadal ;-)

reklama
no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

No i z nami poklikać zawsze możesz ;-)... Miło Cię widzieć, Olivco, stęskniłyśmy się tu za Tobą!!!

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Krycha to może od tych ząbków ta temperatura?oby:sorry:
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)

no a ja w centrum Kryche spotkalam i sylcie hehhehe
Martuana ja tez zawsze Matka Polka bylam i nadal jestem:)ale zawsze tez pracowalam ...wczesniej wieczorami tylko a teraz juz bedzie inaczej ale jakos zle sie z tym nie czuje:)nadal jestem i bede mama:)tylko pracujaca:)a i jezyk doskonalic bedzie mozna:)a to zawsze jest potrzebne:)

hejka,ale sliczna pogoda!!!caly dzionek na podworku :) juz sie troche ogarnelam a w sumie nie siebie tylko dom i wogole przestawilam sie na irlandie spowrotem :)
sylwia musimy wymienic sie fantami,aj oddam ci nosidelko(w sumie go nie potrzebowalam bo adzia grzecznie w wozku lezala,ale dobrze bylo je miec na wszelki wypadek)a ja potrzebuje od ciebie ta moja folie przeciwdeszczowa na spacerowke,bo juz ade w niej wożę.wiecmozejakos sie jutro umowimy??
a i justyna ile za ten kremik??musze szybko to uregulowac :)
krycha dominikowie tez tak dziwnie zabki wychodzily,pierwsza mu 2 na dole wyszla chyba, potem jakis tylni,dopiero potem jedynki :))
olivca czekamy na ciebie :)))) zabierz sie z drozdusia :)))buziaki

reklama
Do góry