reklama
martuana jedno w tą czy w tą TOBIE nie sprawi różnicy;-) zaprawiona jesteśWitaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mam no nic ide na interwencje do moich maluszków;-)
a mnie wczoraj sąsiadka zapytała czy nie popilnuję jej chłopca w wieku mojego fumfla bo idzie do pracy na pół etatu
krycha jak tam temperatura? pewnie organizm małej walczy z jakąś infekcją
aga tak szybko do pracy? cisną cię?
drozdusia niu ale malca napasłaś;-) gratulacje
Ostatnia edycja:
D
drozdusia
Gość
dzień doberek
pogoda rzeczywiście zapowiada się świetnie
Aguś no ale chyba czas na kawusię z nami znajdziesz co?
Ms.marple ano widzisz,wyszło moje obżarstwo
zmykam na kawcię i śniadanko
pogoda rzeczywiście zapowiada się świetnie
Aguś no ale chyba czas na kawusię z nami znajdziesz co?
Ms.marple ano widzisz,wyszło moje obżarstwo
zmykam na kawcię i śniadanko
K
krycha
Gość
a mnie wczoraj sąsiadka zapytała czy nie popilnuję jej chłopca w wieku mojego fumfla bo idzie do pracy na pół etatu
Super propozycja :-)!!! Znaczy też będziesz za niedługo zajętą mamusią ?
krycha jak tam temperatura? pewnie organizm małej walczy z jakąś infekcją
Pewnie tak :-(... Od rana jest 38, więc nie jest aż tak źle jak wczoraj, ale dobrze wcale...
Witaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mam no nic ide na interwencje do moich maluszków;-)
WOW, trójeczka na głowie, ale Ty wprawiona w boju jesteś, to dasz sobie radę ;-)
ja na bank od przyszlego tygodnia do pracy ide na 3 dni w tygodniu i weekendypaaaaaaaaaaaaa
I weekendy tyż? O rajuśko, myślałam, że tylko na te 3 dni, jakoś tak mi się wyczytało, jak pisałas o tym wcześnij... Tylko nie zapomnij do nas tu zaglądać, będziemy czekać :-)
ach dopiero teraz udało mi się zajrzeć bo pochłonęło mnie zamawianie wózka.a są z tym małe problemy.niby sklepy przewidują wysyłkę zagraniczną ale za cholerę nie można na ich stronie złożyć zamówienia no nic.pospisywałam telefony i jutro trzeba podzwonić i dowiedzieć się co i jak.
krycha ja mam nadzieję że się pomylili bo im się to zdarza chociaż na wykresie po scanie zaznaczyli mojego bąbelka w przedziale LARGE. a Laura była standardowa-3200 i 56 cm
Trzymam kciuki żeby udało Ci się zamówić ten wózeczek !!! Jestem bardzo ciekawa jak w realu wygląda , ja to chyba rzeczywiście mam manie na tym punkci hihihihihihihihihihihihihi ;-)! Biorąc pod uwagę jak oni mierzą, ważą i w ogóle sprawdzają co i jak wcale bym się nie zdziwiła jakby im się pomyliło hehehehehehehe , pewnie Brzdąc będzie podobnych rozmiarów jak Laura
Dzień dobry mamusie tak w ogóle!!! I miłego dnia życzę, będę później, paaaaaaaaaa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ano weekendy tez bo niestety jak zaplace za wynajecie taksowki,paliwo i za pilnowanie Majki to nic mi nie zostanie wiec musze wiecej pracowac......na razie 3 dni w tyg ale jak sie sprawdzi to pewnie caly tydzien od poniedzialku do niedzieli bede pracowac
na szczescie tylko w tygodniu jakies 8-9 godzin bede pracowac a w weekendy to zalezy ale bede zaczynac oklo 6 rano i konczyc moze o 12 wiec nie bedzie to jakos bardzo przeszkadzalozobaczymy....wszystko sie okaze jak zaczne
a musze isc bo obiecalam juz wczesniej....to znaczy moge powiedziec ze nie chce na razie pracowac ale obawiam sie ze pozniej miejsca dla mnie nie bedzie wszak trza sie cieszyc ze prace mi daja w tych czasacha zaczac i tak kiedys musze.....nie bedzie tak zle
pozdrawiam i lece do centrum pozalatwiac pare spraw
milego slonecznego dnia dziewczyny
zajrze pozniej pewnie
buziolki....
na szczescie tylko w tygodniu jakies 8-9 godzin bede pracowac a w weekendy to zalezy ale bede zaczynac oklo 6 rano i konczyc moze o 12 wiec nie bedzie to jakos bardzo przeszkadzalozobaczymy....wszystko sie okaze jak zaczne
a musze isc bo obiecalam juz wczesniej....to znaczy moge powiedziec ze nie chce na razie pracowac ale obawiam sie ze pozniej miejsca dla mnie nie bedzie wszak trza sie cieszyc ze prace mi daja w tych czasacha zaczac i tak kiedys musze.....nie bedzie tak zle
pozdrawiam i lece do centrum pozalatwiac pare spraw
milego slonecznego dnia dziewczyny
zajrze pozniej pewnie
buziolki....
Oj Aga nie zazdroszcze CiMnie to by się do pracy nie chciało iśćnie wyobrażam sobie zostawić bąblów Ale Ty to co innego od zawsze marzyła Ci się taksówka;-)A mnie Bóg stworzył matką Polką hahah i mi to jak najbardziej pasi
madziakowalik
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie:-)
drozdusia rowniez milo mi bylo wreszcie Cie poznac :-)
krycha jak Twoj maluszek ?????
zycze milusiego dzioneczka wszystkim :-);-)
drozdusia rowniez milo mi bylo wreszcie Cie poznac :-)
krycha jak Twoj maluszek ?????
zycze milusiego dzioneczka wszystkim :-);-)
K
krycha
Gość
Madziakowlik, z moim Maluszkiem zdecydowanie jest coś na rzeczy, tylko nadal nie wiem co... Mój wąż twierdzi, że wypatrzył u Niej ząbka, ale to bardzo dziewne jest, bo podobno to lewa górna trójka , muszę sama to sprawdzić, ale to przy zabawie, bo Oliwka smoka z buzi teraz nie wypuszcza przy zasypianiu hehehehe... Boję się, że może to faktycznie jakaś infekcja, ech... Teraz sobie spokojnie komarzy i mam nadzieję, że wstanie w dobrym humorze! A jak Ty się dziś czujesz??? Maleńka dała Ci pospać???
Kurczaki, dziewczyny, Oliwii na prawdę wylazł z tyłu ząb !!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi
Kurczaki, dziewczyny, Oliwii na prawdę wylazł z tyłu ząb !!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
madziakowalik
Fanka BB :)
krycha to przynajmniej wiesz co na rzeczy :-):-):-)