reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja zdecydowanie wolę czytać niż oglądać seriale, dlatego zastanawiam się czy oglądać serial bo zawsze są gorsze od oryginału:shocked2: leci chyba na jedynce w niedziele, ale pewna nie jestem
w roli głównej występuje Joanna Brodzik reszta obsady tutaj:
Dom nad rozlewiskiem (2009) - Serial - FILMWEB.pl
Kurcze ja sobie wyobrażałam kogoś z takim silnym charakterem a nie brodzikową, ale jestem rozczarowana, poza tym nie lubię jak ciagle te same osoby grają w serialach, jak Magda M może być w domu nad rozlweiskiem no?:no::szok:
Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.
Oj Cytrusku a co ja mam powiedzieć, ani pracy ani kawkowania, ha, wszystko się skończyło, oprócz diety cholewcia, i jak tu się cieszyć:cool:

reklama
Dzień dobry! I co, i spać nie mogę :eek:... Wąż śpi, Oliwcia śpi, a ja jakoś tak, hm... Normalnie zaczynam mieć pietra...

Kaja_respect, dawaj zdjęcie Michasia w nowej fryzurce :tak:

Sylcia007, może być na 13.00 :-)

Miłego dnia mamusie...

dzień doberek. a ja miałam noc że tylko wnerwić się można.malutka o 20 zasnęła ale mojemu sąsiadowi ok 22 przypomniało się że ma coś do zrobienia.i zaczął piłować jakieś deski-w domu,zaraz za ścianą pokoju w którym śpi Lola:crazy: ok 23 mała zaczęła się wybudzać.jak przestawał na jakieś 3 minuty to mała przysypiała a jak zaczynał to płakała i się budziła.widziałam że bardzo chce spać a nie może.myślałam że tam pójdę i mu po mordzie nastrzelam bo są chyba bardziej odpowiednie pory do takich prac?w końcu zaczął chyba te deski zbijać bo waliło coś niesamowicie i ze spania małej nici:sorry: potem oczywiście nie mogła już zasnąć i tak się obie szamotałyśmy.a raczej we trzy bo w końcu wzięłam ją pod pachę i poszłam do łóżka mamci bo tam było najmniej słychać:-( ale trochę to trwało zanim znowu zasnęła:eek: a ja znowu z rana się obudziłam i też już zasnąć nie mogłam.na szczęście Lola śpi to trochę dzieciak odeśpi.jak T wstanie to go wyślę do tego głupka żeby mu przypomniał w jakich porach hałas jest dopuszczalny i jakie godziny są odpowiednie do takich prac:confused2: idę na śniadanko.
Sylcia jak T wstanie to może nas na chwilkę podrzuci;-)
miłego dzionka

dzien doberek:-)
ja to ostatnio nie moge narzekac na niewyspanie,bo Majcia jak zasypia po kapieli to budzi sie okolo 4 dopiero:-Dtak wiec humorek dopisuje:tak:
a ja juz posprzatalam i mam juz obiad gotowy:szok:dzis ziemniaczki pieczone z ziolami prowansalskimi i paluszki rybne z lososia( ciekawe bo jeszcze takich nie jadalam):-D
za niedlugo jeszcze wrzuce pranie niech sie kreci:-p

alez zinmo rano bylo.....samochod z lodem mialam:cool:
no nic lece cos porobic:)ale bede tu Was kontrolowac:rofl2:
aaaaa Krycha ty se kup test ciazowy ;-)bedziesz spokojniejsza:tak:w skleie po 2 euro sa:rofl2:sprawdzone przeze mnie:happy:

dzieńdoberek
po mroźnej nocy śliczny poranek

Ano mroźno było... Właczyłam z rańca ogrzewanie, bo jakoś tak już mało przyjemnie się robi :huh:

Drozdusia, sąsiad ma super pomysły! Biedna Laura, pospać sobie spokojnie nie mogła...

Aga_irlandia, no właśnie idziemy, tylko musieliśmy się wygramolić, bo mój szanwony wąż leżał w wyrku do 09.00 grzał dupkę i rozmyślał, jak i kiedy :-D, a miał spać :eek:!

reklama
hahahha Krycha....no to bedziemy czekac na wyniki testu:) ja tam trzymam kciuki coby pozytywny byl:)

Już zrobiłam i wyszedł negatywny :-p, nie mieli w sklepie za 2 e, kupiliśmy w Boots'ie. To teraz muszę tylko cierpliwie czekać na okres, no chyba, że za wcześnie zrobiłam :eek:...

Drozdusia, to rozumiem, że spotkamy się u Sylci007 jak coś?

Do góry