reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieki dziewczyny. Jutro zapewne bede to zobacze. A ten baby world to gdzie dokladnie?

wiesz gdzie jest sklep Sami swoii ? To nastepna ulica rownolegla do tej :) Taki pietrowy sklep ... Na dole sa wozki wyzej lozeczka kojce a na samej gorze jakies dodatki materace wanienki itp mebelki :)

Tylko niejestem teraz pewna 100 % :( czy dobrze wytlumaczylam Ci

Dobrej nocki babki :)

Aaaa Krycha Justysia Drozdusia i inne mamy ktory wpadna na kawke ... Byccie okolo 13 co ? Pasowalo by wam / Mozecie siedziec ile chcecie
Justysia a my do tej szkly moze sie wybierzemy w czwartek albo w piatek to pojdziemy razem z Martuana co ?

Dobranoc :))))))))

Ostatnia edycja:
Hejka laseczki, choc pewnie juz nikogo nie ma:zawstydzona/y: Jestem dzis tak przeorana ze szok:szok: wczoraj bylam z Michasiem u siostry Natalki i misio wyglada bosko po obcieciu :-) ale plakal popoludnie noo i wieczor a wstal o 5 rano:szok: taki rzeski i szczesliwy ze szok:eek:i nic mu nie bylo juz, tylko juz nie spal do 13!!!!a ja dzis babeczce mylam okna < tak w deszcz:rofl2:> potem szybki obiadek przygotowalam pokoik dla mamci i goscie niespodziewanie sie pojawili:szok::szok: a juz bylam zmeczona, teraz dopiero usiadlam na chwilke zeby nadrobic zaleglosci - a naskrobalyscie duzo:tak:, i juto rano pobudka Amelke do szkoly wypeawic, poszykoac wszystko, bo szwagier ze swoim synkiem i z moja dwojeczka sam zostaje;-) gdyz szwagierke trzeba zawiesc do Dublina bo ona leci ze swoja corcia do Polski a moja mamcia wroci tym samym samolotem ,tj przyleci do mnie wiec juto jak ruszymy po 11 to pewnie ok 4 rano pojutrze wrocimy:eek: Mam tylko nadzieje ze Michalek nie da wujkowi w kosc:-D i znowu mi polskie znaki wcielo... Milego spotkanka dziewczyny jutro;-) Spadam do lozeczka:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry