reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
noo mam taka nadzieje a co do suwaczkow to jakos nie umiem znalezc odpowiedniego ;/ tez szukalam aby sobie pozmieniac cokolwiek ale nic mi sie nie podoba ;/

Znajdziesz coś w końcu odpowiedniego :-D, przeszukałas już wszystkie dostępne w sieci suwaczki?

:szok: która to już godzina? Nic dziwnego, że oczy mi się już kleją :sorry:... Zmykam mamusie, wąż zaraz wraca ;-)! Dobranoc...

Drozdusia, czekam na wieści co z jutrem, to się, jak cos dokładnie zgadamy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.Ale dobra koniec tematu.
Krycha mowisz ze @ ci sie spoznia:cool2:
Aga chrzest tez bedzie w ekspresowym tepie:-)
Olusia a kiedy ty sie zjawisz u nas?

Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.Ale dobra koniec tematu.
Krycha mowisz ze @ ci sie spoznia:cool2:
Aga chrzest tez bedzie w ekspresowym tepie:-)
Olusia a kiedy ty sie zjawisz u nas?

I wlasnie to jest najwazniejsze ze jestes szczeliswa i ze tok zycia Ci odpowiada Ja tez nie lubie miec duzo czasu wolnego wole miec co do roboty bo szybciej dzien mija a nie cie ciagnie i ciagnie

Znajdziesz coś w końcu odpowiedniego :-D, przeszukałas już wszystkie dostępne w sieci suwaczki?

:szok: która to już godzina? Nic dziwnego, że oczy mi się już kleją :sorry:... Zmykam mamusie, wąż zaraz wraca ;-)! Dobranoc...

Drozdusia, czekam na wieści co z jutrem, to się, jak cos dokładnie zgadamy :tak:
jak z jutrem?jutro jest środa a do Marty w czwartek...:confused2:

reklama
Do góry