reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Drozdusiu hehe niewiedzialam ze az taki problem bedzie :p Niech sie mala nacieszy butelka jak nie pila nigdy :p Zawsze cucus smoczek byl a tu teraz cos innego :p :))
Justysia ok ok jak sie dopne to sie zapne :pP

reklama
co tu tak pustawo?moja malutka śpi a ja tymczasem zajadam słodki chlebek z opiekacza:-p;-) Justyś kupiłaś go dzisiaj?
Krycha o której wybierasz się w czwartek do Marty?

W końcu mam czas żeby z Wami postukać! Jak wróciłam od Drozdusi to Młoda mi się przebudziła, cyca zjadał i spała do 16.00 :szok:! Ale chatkę w miarę ogarnęłam, papryczki na jutro już ugotowane (tylko ziemnaczki trzeba będzie dogotować i będzie git), Oliwka poszła właśnie spać, tylko podłóg nie umyłam, zostawiłam sobie na teraz, ale mi się już nie chce :no::-p:-D. Poczekają do jutra, może wąż umyje ;-)

Ja też Wam Kobitki dziękuję za miło spędzony czas :sorry:

Krycha powiadasz ze Ci sie spoznia????/no no no.....czyzby moje slowa byly prorocze????hehehhe

:eek: hm... Ale to wszystko takie jakieś dziwne jest... Jakoś tak nie mogę sobie przypomnieć kiedy mogłoby do tego dojść, a same przecie chłopaki nie przywędrowały, nie? W krótce się okaże czy Twoje słowa były prorocze czy nie ;-)

Krycha o której wybierasz się w czwartek do Marty?

A ostatnio marudziłaś Natince18, żeby się na noc nie objadała, bo będzie miała koszmary, a teraz sama to robisz :-p:-D! Miałam iść na nogach, ale nie mam na to siły, więc autobusem się bujnę, myślę, tym o 11.30 :-), ewentualnie można podjechać sobie 304 i dojść niewielki kawałek - przyłączacie się do mnie?

Alex2339, też gdzieś w akcji zaginęła... Zajęte wszystkie i o! Zapomniały już o nas...

....................................

No tak, a tu nikogo nie ma :eek::eek::eek:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja przylazlam powiedziec dobranoc:)
my dzis byli na spotkaniu do chrztu....myslalam ze jakos dlugo bedzie a tu jakies 10 minut i koniec:)

no nic......lece pod prysznic....i do wyrka bo mala usypia wiec trzev=ba bedzie czas na spanko wykorzystac:)
papatki

Dziewczyny znacie jakies sklepy poza mothercare i smyth gdzie moge rozejrzec sie za wozkami? Bo ja w Limerick to tylko te dwa znam :zawstydzona/y:Kupilam wprawdzie ostatnio z naszego forum jeden za fajne pieniazki ale moje dziecko niestety nie chce w nim siedziec wiec chyba musze sie rozejrzec za innym co absolutnie nie jest mi na reke, no ale coz zrobic.:-( taki wiecie, typowo przewozowo-zakupowa spacerowka najlepiej za 1e :-D:-D:-D

To paaaaaaaaaa, Aga_irlandia, paaaaaaaaaaa, słodkich snów :sorry:

Dziewczyny znacie jakies sklepy poza mothercare i smyth gdzie moge rozejrzec sie za wozkami? Bo ja w Limerick to tylko te dwa znam :zawstydzona/y:Kupilam wprawdzie ostatnio z naszego forum jeden za fajne pieniazki ale moje dziecko niestety nie chce w nim siedziec wiec chyba musze sie rozejrzec za innym co absolutnie nie jest mi na reke, no ale coz zrobic.:-( taki wiecie, typowo przewozowo-zakupowa spacerowka najlepiej za 1e :-D:-D:-D

Na przeciwko TK MAX'a jest jeden, niedaleko Bus Station i w Jetlundzie (chybya tak to się pisze), ale po 1 e to Ty raczej tam wózka nie kupisz :eek:;-)... Aaaa, no i jeszcze Argos, ale to pewnie już wiesz, no i nie ma jak sptawdzić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
krycha no ja jeszcze jestem.byłam tylko się ochlapać,nasmarować i o.
a w czwartek może się wybiorę ale jeszcze nie wiem.T ma wolne to może nas podrzuci chociaż na chwilkę:-)
a jutro do Sylci sama śmigasz czy jeszcze się ktoś wybiera?

Aguś spokojnej nocy.pewnie już z niecierpliwością czekasz na sobotę;-) ja tam byłam podjarana przed chrztem małej.ale ty to już przerabiałaś kilka razy:-p

reklama
Spicie?Ja dopiero teraz zagladam tzn. zagladam juz od dluzszej chwili ale musialam nadrobic czytanie:eek:Ja o Was nie zapomnialam,tylko po tylach jestem z pisaniem i kawkowaniem:-(No ale coz zrobic
A wy widze czesto sie spotykacie(najpierw raz na jakis czas,potem co tydzien a teraz codziennie:szok:),no i juz w temacie nie jestem zbytnio:zawstydzona/y:
Beata ja widzialam nawet ciekawe spacerowki w tym sklepie w Jetlandzie o ktorym wspominala Krycha.A no i w argosie sa fajne z mamas &papas takie kolorowe:tak:mialam chetke na taki.

Do góry