reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no nic...widze ze wszystkie na jakich dietkach sa.....
ja nie mialam w zyciu diety.....jakies specjalnej.....ale chyba trzeba o czyms pomyslec coby troche mniej mnie bylo:)
no nic...lece do centrum....Nacie cos kupic na te chrzciny
narka

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamy :) U drozdusii bylo jak zwykle superr jak na kazdym spotkanku z wami :))
Martuana Domi mozecie jutro do mnie wpasc Krycha i Justysia chyba wpadnie :))
Domi ja przez forum na rozne tematy nie rozmawiam Zoabczymy sie i z wielka checia wszystko wyjasnie :) Wysluchasz i szybko zrozumisz :))

Pogoda pozal sie panie boszee ;/ Ja zupke juz gotuje Nadinka usypia :)

Madzia ja czulam tak moze z 4 mmiesiace i to nie bylo tak ze pod rzad ... Raz na poczatku pozniej w srodku a pod koniec trymestru 3 nic nie czulam W sumie tylko mialam duzo sily i czasem niewiedzialam co z soba zrobic :) A teraz mam miesiaczke normalnie tyle ze gorsza niz przed porodem Zawsze mialam 7 dni i zawsze bylo bardzo mokro ;/ A teraz tak samo tyle ze mam okropne bole ;/

Ostatnia edycja:
hello kobitki

Jesiuuuuuuu wy to macie werwe do tego pisania heheheh ja to dopiero musze sie w to troche wdrozyc, ehhh bo widze ze tylko zaleglosci sie nabawiam.

Dzis sobie poslapal !!! Pierwszy raz od malej narodzin sobie pospalam. Sophunka spala cala noc bez zadnego marudzenia ani obracania sie z boku na bok ani szukania smoczka!!!! SZOKKKK!!! obudzilam sia sama o 6 rano i szybko pobieglam mleko malej zrobic, nakarmilam na snie i dalej spala do 9:30!!!!! normalnie az chce mi sie dzisiaj zyc!!! Zupka ogorkowa ugotowana mniaaammm, skrzydelka pieczone i opiekane ziemniaczki juz czekaja na Kierana:):) a Sophunka znow sobie spi, ale juz pewnie zaraz wstanie....:)
A wam jak mija ten pochmurny dzionek mamuski

Witam nowa mamuske heheh to prawda ze bardzo mloda ehh ale ja tez zawsze chcialam byc mloda mama no moze nie wwieku 15 lat ale 18, 20 ale niestety zaden moj partner nie nadawal sie na tatusia moich dzieci hiihii musialam wyjechc do irlnadii zeby go wkoncu znalesc:):):)

Szkoda ze mnie dzis ominelo to spotkanko ehhh ale i tak pewnie bym nie poszla bo przeciez spalam prawie do 10 hihihii nie to zebym narzekala :):)

a ja dostałam książkę " dom nad rozlewiskiem" a tu serial leci:eek: i nie zdążyłam książki przeczytać:no:
WOW, kurczaki ale jestem ciekawa aktorów i jak to wszystko przedstawili, książka aż pachniała świeżymi bułeczkami, konfiturami, ze jak czytałam to obowiązkowo do polskiego sklepu musiałam udeżać po chrupiące bułeczki, masełko, rogaliki. No normalnie przeniesienie w czasie do okresu dzieciństwa i wakacji u dziadków na wsi ,a na jakim programie?

Witam nowa mamuske heheh to prawda ze bardzo mloda ehh ale ja tez zawsze chcialam byc mloda mama no moze nie wwieku 15 lat ale 18, 20 ale niestety zaden moj partner nie nadawal sie na tatusia moich dzieci hiihii musialam wyjechc do irlnadii zeby go wkoncu znalesc:):):))
Gosiulka żebyś wiedziała, ja też dopiero znalazłam w irlandii i to ile problemów było aby zajść w ciążę dlatego nie warto odkładać takich decyzji na później bo tyle szczęścia nas ominęło:)))

WOW, kurczaki ale jestem ciekawa aktorów i jak to wszystko przedstawili, książka aż pachniała świeżymi bułeczkami, konfiturami, ze jak czytałam to obowiązkowo do polskiego sklepu musiałam udeżać po chrupiące bułeczki, masełko, rogaliki. No normalnie przeniesienie w czasie do okresu dzieciństwa i wakacji u dziadków na wsi ,a na jakim programie?

ja zdecydowanie wolę czytać niż oglądać seriale, dlatego zastanawiam się czy oglądać serial bo zawsze są gorsze od oryginału:shocked2: leci chyba na jedynce w niedziele, ale pewna nie jestem
w roli głównej występuje Joanna Brodzik reszta obsady tutaj:
Dom nad rozlewiskiem (2009) - Serial - FILMWEB.pl

Hm...Nico robi to samo tylko ze tym samym przyciskiem zaraz wlacza tv wiec nie jest zle haha, ale za to u mnie w sypialni nauczyl sie robic glosniej tv i akurat tylko ten przycisk najbardziej mu pasuje...:tak:
a tak wogole to niewiem czy wam pisalam ale "wyprowadzilam " juz go do swojego pokoju. Tzn od powrotu z wakacji czyli od sierpnia ma juz swoj pokoik :-)
Teraz moj T sie smieje ze co do jakiegos pokoju wchodzi to tam dziecko :)

a tez musze nad tym pomyslec... moze sie Julce spodoba samej w sypialni a ja nie bedze slyszec przekrecania bo to mnie za kazdym razem budzi hihihi

Witam mamusie :-)
dziewczyny nie dalam rady ze spotkaniem :-( mala dala mi popalic w nocy i dopiero wstalam teraz i jem sniadanko , ale mam nadzieje ,ze nastepnym razem dam rade . milego spotkania zycze .

jeszcze zdazymy sie spotkac choc nie ukrywam ciekawa jestem jaka z Ciebie kobietka :tak:

justysia już po szczepieniach?

a jakie wieści ze szpitala od camomile?

nom ja tez ciekawa co tam z Igorkiem??
a szczepienia wczoraj mielismy moje Malennstwo darlo sie w nieboglosy ahhh az serce peka.... w domku bylo ok ale jak mial zasnac po poludniu to plakala z 15minut nigdy jej sie to nie zdarza i mysle ze to na bank po szczepieniu.... dzis juz jest ok!!!!

Gosiulka no widziesz z nami trza byc na bierzaco bo pozniej nadrobic sie nie da!!!!

no dziewuszki dzięki za spotkanko.jak zwykle było milusio.i mam nadzieję że niebawem znowu was zobaczę.a ja byłam jeszcze z mamcią w centrum i nieźle się obłowiłam;-) tylko Lola coś mi marudzi cały dzień.to chyba ta pogoda.a do tego zęby:sorry:
ms.marple widziałam pierwszy odcinek i zachwycona nie jestem:no: mam nadzieję że się rozkręci.a książka rewelacja:tak:
Olivca super że zaglądasz.oby częściej:rofl2: no i dobrze że w końcu udaje ci się poleniuchiować
madziakowalik no szkoda że nie dotarłaś:confused2: mam nadzieję że niebawem uda nam się poznać
Gosiulka ciebie też mam nadzieję wkrótce poznać:tak:
Sylcia muszę ci jak najszybciej oddać butelkę Nadinki bo straszna awantura o nią w domu:szok: mała mi jej nawet umyć nie daje bo zaraz gębuchę rozdziera:eek::crazy:

reklama
a tu co taka cisza???
ja zmykam wymeczyc mezusia ha dziadek wrocil to sie zajmie niunka a my mozemy sie zajac soba!!!!!

Sylcia Bart powiedzial ze nastepnym razem Cie do samochodu nie wpuszcza jak nie zapniesz pasow zabierzemy Nadinke a Ty bedziesz za nami biegla hihihi ale zobacz dietka Ci potrzebna nie bedzie zgubisz kilka kalorii goniac nas:-D:-D:-D
Drozdusia nic innego jak tylko do sklepu po butelke musisz biec!!!!

Do góry