reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek

mój dzieć z rana niesforny nauczył się wyłączać telewizor i to go bardzo bawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co mu zrobić?:eek:
Hm...Nico robi to samo tylko ze tym samym przyciskiem zaraz wlacza tv wiec nie jest zle haha, ale za to u mnie w sypialni nauczyl sie robic glosniej tv i akurat tylko ten przycisk najbardziej mu pasuje...:tak:
a tak wogole to niewiem czy wam pisalam ale "wyprowadzilam " juz go do swojego pokoju. Tzn od powrotu z wakacji czyli od sierpnia ma juz swoj pokoik :-)
Teraz moj T sie smieje ze co do jakiegos pokoju wchodzi to tam dziecko :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki, ale pogoda co? Przynajmniej na całego wykorzystałam wczoraj, a teraz niezła lekturka przede mną, was zostawić na jeden dzień i proszę 14 stron!!!

Hm...Nico robi to samo tylko ze tym samym przyciskiem zaraz wlacza tv wiec nie jest zle haha, ale za to u mnie w sypialni nauczyl sie robic glosniej tv i akurat tylko ten przycisk najbardziej mu pasuje...:tak:
a tak wogole to niewiem czy wam pisalam ale "wyprowadzilam " juz go do swojego pokoju. Tzn od powrotu z wakacji czyli od sierpnia ma juz swoj pokoik :-)
Teraz moj T sie smieje ze co do jakiegos pokoju wchodzi to tam dziecko :)

:-D:-D:-D:-D dobre u nas tylko jeden pokój dla dziecka mamy:szok: może to dlatego dalej cisza ;-):-D:-D:-D:-D
ja zrobiłam to samo po urlopie i jestem zadowolona bo bajtel zaczął przesypiać noce:tak:

olivco relaksujesz się , cóż to za odmiana;-):-D:-D:-D brawo
a ja dostałam książkę " dom nad rozlewiskiem" a tu serial leci:eek: i nie zdążyłam książki przeczytać:no:

drozdusia jeszcze by tego brakowało, żebyś musiała pamiętać kto ma- a kto czeka na @;-):-D:-D chyba , że jako ćwiczenie na krótką pamięć w ciąży:-D:-D

justysia już po szczepieniach?

a jakie wieści ze szpitala od camomile?

ale pogoda butelkowa.....masakra......spac sie tylko chce.....
ja juz sie poopalalam ....akurat na te poode bo przynajmniejhumorek sie polepsza:)
ja mam dzis weza w domu ,bo leje wiec nie pracuje.....i chyba po poludniu z Natka bujne sie do centrum po ciuchy dla niej poki On w domku to Majki nie bede musiala ze soba tachac przynajmniej.....
ja dzis zupke ogorkowa ugotowalam:) dzieciaki sie uciesza:) a malz ma pulpeciki od wczoraj z ziemniaczkami i surowke z kiszonej kapusty:)
Krycha powiadasz ze Ci sie spoznia????/no no no.....czyzby moje slowa byly prorocze????hehehhe
hmmm....tez bym cos zjadla.....to przez te pogode czlowiek nie wie co ze soba zrobic...
Marta jak tam po szczepieniu?ktore wy mieliscie?te 6 w 1?wstawilas implanta?

Ostatnia edycja:
faktycznie pogoda barowa :-( tez mi sie nic nie chce nawet obiadku jeszcze nie ugotowalam :szok:ogolnie mam lenia , spac mi sie chce ale jak sie poloze teraz to bedzie problem w nocy . a moj maluszek nerwowy cala noc i teraz tez nie spi :crazy: ( ma to po tatusiu ).ale cisza dzisiaj pewnie spotkanko jeszcze trwa . dziewczyny takie pytanko jak dlugo przed porodem odczuwalyscie tzw. bole miesiaczkowe ??????????

Ostatnia edycja:
Agulka szczepienie było u gp. w dwie nózie nie wiem jak się nazywa :-(a ja dostałam też dzisiaj zastrzyk antykoncepcyjny:tak:;-)na 12 tygodni:-Dspokój a potem implant:-D ciekawe jak się będe po nim czuła mam nadzieje że nie będe tyła:szok:bo bym chyba padła z wściekłości:szok::wściekła/y::-D No nic ide wziąć się za domek bo mamtroche zaległości jeszcze bo wczoraj prasowałam chyba ze 4 godziny aż mnie kark i plecy bolały:-Da ile kalori straciłam przy tym:-D tyle że w nocy nadgoniłam :-Dhahha Dominika ja będe jutro w centrum chętnie się z Tobą spotkam i wyjaśnimy sobie conieco co Ty na to?

reklama
To ja tez bede czekac na inforamcje o samopoczuciu po zastryzku. Tez sie wlasnie obawiam tego tycia :wściekła/y:hm...
Zapewniała babka że się nie tyje;-)ale pieron tam ich wie:tak:Jak na ra:tak:zie to zaczełam podkrwawiać ale tak miało być bo ja jeszcze nie miałam miesiączki po porodzie:tak: A czy apetyt będe miała wzmożony kilka godzin mineło i wręcz odwrotnie nawet nie mam ochoty na żadne jedzonko ale też jestem na dietce hahhaha wię wmawiam sobie brak apetytu i tylko duużo pije :-D Ale z braku laku dobry kit:-DJa już brzuch nie chce:szok:

Do góry