reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms Marple no to synus sie nauczyl fajnie :))
Krycha no ok Bede bo u mnie leje a leje ;/ Ale bede pod penysem Moge sie troche spoznic Bo te autobusy to masakra ... A ja jeszcze nie jeschalam busem ode mnie Gdzie ja mam wysiasc ? Gdzie bedzie najwygodniej /

My po Ciebie podjedziemy tylko ze my o 9:30 wyjezdzamy dasz rade !!!! jakby sie Krycha zgodzila to by nas Bart do niju podwiozl bo on pozniej nie moze bo musi na 10 do socjala wiec musicie sie szybko zastanowic!!!!!

reklama
Ms Marple no to synus sie nauczyl fajnie :))
Krycha no ok Bede bo u mnie leje a leje ;/ Ale bede pod penysem Moge sie troche spoznic Bo te autobusy to masakra ... A ja jeszcze nie jeschalam busem ode mnie Gdzie ja mam wysiasc ? Gdzie bedzie najwygodniej /

Na ostatnim Kochana, pod Brown Thomasem! Impulśnij mi, proszę jak będziesz wyjeżdżać, oki? Może lepiej się spotkajmy właśnie pod BT, co? Aaaaa i poczekamy na Ciebie, nie martw się :-D

no tak ms.marple wyszło wczoraj na szybkości wieczorkiem.nawet nie jestem przygotowana jeśli chodzi o żarełko:-:)zawstydzona/y: pewnie tylko jakieś ciacha wygrzebię z szafy:sorry: a może dla odmiany bujniesz się autobusikiem?a potem wrócisz z mężem jak skończy pracę;-)

nie przygotowanam na to dzisiaj :-Dzanim bym się wybrała to by było za późno:-D:-D
nic to, będą jeszcze inne kawkowania;-)

a ja nerwusiasta od rana jestem dzisiaj:no: @się zbliża:eek:

a ja to nie pamiętam jak to jest z @ i przed nią;-) i minie jeszcze trochę czasu zanim sobie przypomnę:-p
Martuś i Bożenka szkoda że was nie będzie:-(
mam pełną suszarkę prania bo wieczorem wstawiłam małej szmatki a tu d..a. nie wyjadę z nimi na dwór :crazy:

reklama
dzień dobry!w odpowiedzi na zarzuty jednej z mam.nie rodziłam w Polsce i nie wiem jakie tam są zasady dla młodocianych mam chociaż mam przyjaciółkę,która urodziła w wieku 16 lat dziecko i nie miała żadnej rodziny zastępczej.Simon był pełnoletni kiedy ja rodziłam,zresztą tu nie ma takiego rygoru.mieliśmy oczywiście sprawę w tutejszym sądzie rodzinnym,ale to była tylko formalność.

Nie rozumiem też o co chodzi z jakąś mamą spoza forum?możecie mi wyjaśnić?zaczynam się tu dziwnie czuć.Chętnie się z Wami spotkam na mieście,ale jutro,bo dzisiaj mam zadużo na głowie (kupujemy dzisiaj wyprawkę).

Do góry