reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a my wróciliśmy ze spacerku,malutka śpi,drugie pranie się kręci a ja spijam kawusię i objadam się ciasteczkami:-p
Gosiulka to super że z twoją małą wszystko ok
no i tak w ogóle mam nadzieję że niebawem poznam nowe mamuśki:tak:
i coś tu dzisiaj ruchu nie ma:eek: wszystkie zabiegane czy co?:cool:

reklama
no widzialam te sukienki .....tylko ze ja wolalabym taka ktora potem jeszcze ubierze....bo co ja z nia potem zrobie???/szkoda mi kasy na jeden raz...bo przeciez to chrzest jest najwazniejszy a nie sukienka?prawda?co innego jak sie planuje wiecej dzieci....ale ja juz na tej 4 mojej raczej zakoncze hahahhaha.....
aaaa Drozdusia welcom back:)

no wiesz Drozdusia rozne rzeczy sie czlowiekowi w zyciu zdarzaja a ja sie nigdy nie wyrzekam:)choc moje wszystkie dzieci planowane sa i nie zamierza rodzic wiecej to mimo wszystko nigdy nie mowie NIGDY hahahhah:)
uciekam bo brzydula sie zaczyna:)

Uffff, już wróciłyśmy do domku :sorry:, ale nałaziłam się strasznie :-)...

:crazy: alarm mi w salonie pika, głośno tak, zgłaszałam juz i cisza, a tu się wieczór zbliża i jak tu spać :crazy:

Drozdusia, dzisiaj i tak się coś więcej dzieje, wczoraj to dopiero puchy były...

No ja jeszcze z chrztem nie mam problemu ... Ubranko mam w Polsce :)
AGA dobrze ze mala ma sie dobrze po szczypieniu :)
GOSIA dobrze ze malenka jest zdrowiutka i ze wszystko w jak najlepszym porzadku :))

krycha a on pika nin stop czy robi tylko co jakis czas pip pip????????????? wyjmij baterie z tego alarmu odczekaj i wloz z powrotem.....jesli pipa co jakis czas to sygnal ze baterie sa slabe i trzeba wynienic inaczej bedzie tak caly czas robil.....

Aga masz rację.nie zawsze wszystko da się zaplanować.też oglądałam brzydulę;-)
Krycha ja się jeszcze wybieram na spacerek.będziesz w domu? to może cię nawiedzimy;-)

reklama
Do góry