reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam kobietki :-)

jak mija wam dzionek ??? ja dopiero wstalam :-) jemy sniadanko .

Ale Ci fajnie, że możesz sobie, jeszcze, pospać ;-)...

Ale się wkurzyłam, no :crazy:!!! Nie mam jak zamontować tej zabawki, którą wczoraj kupiłam dla Pyzuni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mój wózek ma za szerokie podłokietniki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i pupa!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrr :unsure:..... Szkoda, że nie sprawdziłam w sklepie :-(...

reklama
no nie było źle bo mała cały lot przespała.mimo iż ja spać nie mogłam to chociaż odpoczęłam.czuję się nawet nieźle.wybierzemy się zaraz na spacerek,potem obiadzik

Hejoooo
drozdusia witaj kochana !
krycha krokiety kotlety pulpety rybka spaghetti jakas zapiekanka z makaronem watrobka gulasz placki lazanki a z zup moze pomidorowa barszcz pieczarkowa krupnik zurek szpinakowa kalafiorowa jarzynowa :) dodatki mizeria kapusta czerwona czy biala ogorki sosy salatka wiosenna surowka z kiszonej kapusty :)) Dziewczyno mieszkasz w miescie masz wszystko pod nosem :) !

a co to za zabawka ?????? Ania kiedy na kawe wpadniesz do mnie ?????

A taka do przykręcenia przed dzieciaczkiem (może złużyć jako pałąk) no i u mnie nie da się przykręcić :eek: hmm... Nic nie szkodzi, przeżyjemy to! Dużo mnie nie kosztowała, bo całe 2,50 hihihihihihihihihihihi, jest dość zadbana, no i Młoda się nią nawet bawi :-p;-) tylko nie w wózku! Wpadnę na kawę na pewno, może jutro, co? Jak już się ze wszystki obrobię, ale to się jeszcze ozwę! Daleko nie mam, więc zdąrzę, myśle... :-)

Drozdusia, skąd Ty tyle energii bierzesz? Może też się dasz wyciągnąć na kawę do Madzikowalik, co? Camomile, a co Ty na to? Tylko ja będę miała chwilunię dopiero popoludniu - lojalnie uprzedam ;-)

Heh, tak ściągam ludzi, a Tobie, Madziakowalik, to nie przeszkadza?

Hejoooo
drozdusia witaj kochana !
krycha krokiety kotlety pulpety rybka spaghetti jakas zapiekanka z makaronem watrobka gulasz placki lazanki a z zup moze pomidorowa barszcz pieczarkowa krupnik zurek szpinakowa kalafiorowa jarzynowa :) dodatki mizeria kapusta czerwona czy biala ogorki sosy salatka wiosenna surowka z kiszonej kapusty :)) Dziewczyno mieszkasz w miescie masz wszystko pod nosem :) !

No wiem, wiem... Tylko weny mi normalnie zabrakło :-D! Dzięki piękne... A do Ciebie zaglądnę na początku tygodnia, oki? Umówimy się dokładnie na któryś dzień, tak żeby Ci pasowało, bo w poniedziałek chyba do pielęgniary idziecie z Justysia21, tak?

Justysia21, żyjesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wiem, wiem... Tylko weny mi normalnie zabrakło :-D! Dzięki piękne... A do Ciebie zaglądnę na początku tygodnia, oki? Umówimy się dokładnie na któryś dzień, tak żeby Ci pasowało, bo w poniedziałek chyba do pielęgniary idziecie z Justysia21, tak?

Justysia21, żyjesz?

no idziemy do poloznej :) ale moze sroda by Ci pasowala ? No to sie jeszcze zgadamy :))

Krycha będę w mieście więc jak chcesz to mogę ci podrzucić tą maść.i mam też paputki dla Oliwki bo Lola wyrosła.chyba że gdzieś wybywasz.a jeśli chodzi o jutro to nie wiem.jest u mnie mamcia i nie chcę jej za bardzo zostawiać.zabieram ją ze sobą albo zostaję z nią;-) jeśli więc nikomu to nie będzie przeszkadzało to będę się stawiać na spotkanka w powiększonym składzie.w przeciwnym razie wypadam z obiegu do 17 października:-p oczywiście do siebie zapraszam kiedy tylko macie ochotę.nie myślcie że jak mamy gościa to przeszkadzacie:-p:rofl2:

Drozdusia, myślę, że będę w domu dopiero koło 17.00... Możesz z mamą wpaść jeżeli będziecie się wybierć na jeszcze jeden spacerek! A jak nie to odbiorę w sobotę, na razie dajemy radę ;)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
drozdusia slyszalam , ze znasz jakas dobra fryzjerke ??? godna polecenia bo ja jakos nie mam szczescia . :-(

ze sie wtrace :)) Siostra Natinki jest fryzjerka Dziewczyny sobie ja chwala :))

Drozdusia pozdrow mamke :)) Nawet niw wiesz jak zazdroszcze Ci :( Tez bym chciala aby moja mama ze mna byla

A ja dzisiaj mam lena mam obiad zrobiony dom wysprzatany Jedynie pranie robie i caly dzien bede siedziec w lozku :))

Do góry