reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia slyszalam , ze znasz jakas dobra fryzjerke ??? godna polecenia bo ja jakos nie mam szczescia . :-(

no ja mam tu swoją fryzjerkę i jestem zadowolona.chodzę do niej od ponad roku.jak coś to mogę dać ci na nią namiar na priva.przyjmuje w domu niedaleko bus station-zaraz za parkiem.

Krycha no ja do miasta idę teraz :sorry: no nic. jakoś się zgadamy

reklama
dziewczyny musze zaczac czytac dokladniej to forum albo ta ja taka dzisiaj jestem ( ogolnie lennnnnnnnnnnnnnn) . drozdusia dzieki zaq numer zadzwonie do niej ale tak dopiero za pare tygodni po porodzie bo teraz nie dam rady wysiedziec . ale zadzwonie napewno :tak:. zmykam na chwilke do sklepu ( dzisiaj zupa pomidorowa ) zachcianka na koniec ciazy :-):-)

sylacia007 a ty gdzie mieszkasz ???

Madziu na Raheen mieszkam Dooradoyle :))

Babki !!! moje kolezanki z dziecmii sobie ostatnio zrobil piknik :)) Fajny pomysl ... wziely kazda cos do jedzenia i picia sztucce i inne naczynia plastykowe koce dla dziecii zabawki i poszly na polanke Posiedziec pogadac na swiezym powietrzu :)) I tak spotykaja sie raz w tyg jak nie na kawke to na taki piknik :)) Moze i u nas by taki pomysl kiedys wypalil ?

Ostatnia edycja:
Madziu na Raheen mieszkam Dooradoyle :))

Babki !!! moje kolezanki z dziecmii sobie ostatnio zrobil piknik :)) Fajny pomysl ... wziely kazda cos do jedzenia i picia sztucce i inne naczynia plastykowe koce dla dziecii zabawki i poszly na polanke Posiedziec pogadac na swiezym powietrzu :)) I tak spotykaja sie raz w tyg jak nie na kawke to na taki piknik :)) Moze i u nas by taki pomysl kiedys wypalil ?

nie wiem dlaczego sadzilam , ze mieszkam blisko centrum zakrecona ze mnie kobietka w ciazy :-) . co do pikniku to fajny pomysl ja sie pisze ale po porodzie i oczywiscie jak pogoda dopisze:-):-) .

dzien doberek:)
mleduneczek:)
zaliczylismy wczoraj szczepienie.....Maja ogolnie troche marudna byla ale noc przespala pieknie i dzis juz grzeczniutka jest:)
wczoraj ogladalam te ubranka do chrztu( czytaj- sukienki) to normalnie oczy mi wylazily.....ale nie dlatego ,ze takie ladne,tylko jak uslyszalam ceny!!!!!!!!!! masakra.....znalazlam nawet taka za 179 euro....ciekawe ,kto ja kupi hehhehe....no i suma sumarum nie kupilam jeszcze:( no ale jakby nie patrzec mam jeszcze tydzien:)napewno cos uda mi sie znalezc:)
a moja pszczolka spi,ja posprzatane juz dawno mam,obiadek zrobiony i pranko sie pierze:) w miedzyczasie zdazylam juz zaliczyc solarke coby kosci wygrzac hahahha....
za niedlugo do szkoly trzeba bedzie jechac i poprasowac bo jeszcze tego nie zrobilam:(:(:(

dzien doberek:)
mleduneczek:)
zaliczylismy wczoraj szczepienie.....Maja ogolnie troche marudna byla ale noc przespala pieknie i dzis juz grzeczniutka jest:)
wczoraj ogladalam te ubranka do chrztu( czytaj- sukienki) to normalnie oczy mi wylazily.....ale nie dlatego ,ze takie ladne,tylko jak uslyszalam ceny!!!!!!!!!! masakra.....znalazlam nawet taka za 179 euro....ciekawe ,kto ja kupi hehhehe....no i suma sumarum nie kupilam jeszcze:( no ale jakby nie patrzec mam jeszcze tydzien:)napewno cos uda mi sie znalezc:)
a moja pszczolka spi,ja posprzatane juz dawno mam,obiadek zrobiony i pranko sie pierze:) w miedzyczasie zdazylam juz zaliczyc solarke coby kosci wygrzac hahahha....
za niedlugo do szkoly trzeba bedzie jechac i poprasowac bo jeszcze tego nie zrobilam:(:(:([/QUO

tez bede miala taki problemik :-) ale widze ze ceny sa fajne :-) . w sumie to widzialam juz jedna sukieneczke na chrzest ale prawie 150 .

reklama
Hej dziewczyny

aga irlnandia, madziakowaliki, ja kupilam mojej malej sukieneczke do chrztu na William streat kosztowala mnie nie cale 40 euro!!! wszystkim sie podobala:) takze polecam, tam sa dwa takie sklepiki z rzeczami do chrztu

A my dzisiaj juz po powrocie ze szpitala w Croom. Naczekalismy sie naczekalismy sie jak zreszta zawsze ( nienawidze tego miejsca) ale okazalo sie ze Sophijka ma bioderka zdrowe i juz nigdy wiecej nie bedziemy musieli tam jezdzic!!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, napatrzylam sie na te dzieciaczki w tych gipsach to az przykro sie robi!!! Ja sama sie poplakalam ze moja malenka tego nie potrzebuje:):) cala droge do domu lzy w oczach mialam:):):)

Do góry