reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

HEJ BABECZKI:-) Justyś ja wychodze według planu:tak:Szkoda że Sylwi odpadła ale może inne mamy się dołączą ?? pappaptki ide bo musze wychodzić

reklama
Witam laseczki:-) Nocka jak zawsze. Usypiałam malego już na siłę, co on wstał to ja go w dół. i w końcu zasnął ale plecy to mnie wysiadły:-( W nocy standardowo wstawałam co godzinę, a o 3 już wymiękłam i wzięłam go do nas. On normalnie dużo lepiej śpi z nami:eek:
Dziś planuję poszukać dla niego butków. Wiecie gdzie w centrum mogę dostać takie już do chodzenia??
No dziewczynki poruszyłam wczoraj temat niespania i tu jakąś plagę zaczęłam:shocked2: Sorki...

:-D:-D:-D a my z Oliwcią, naszym forum małym chłopakom, chciałyśmy życzyć wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D i żeby problemów z babami nie mieli :-D:-D:-D i żeby żyło im się beztrosko :-D:-D:-D i żeby marzenia im się spełniały :-D:-D:-D i żeby, ah, już nie wiem co jeszcze :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam laseczki:-) Nocka jak zawsze. Usypiałam malego już na siłę, co on wstał to ja go w dół. i w końcu zasnął ale plecy to mnie wysiadły:-( W nocy standardowo wstawałam co godzinę, a o 3 już wymiękłam i wzięłam go do nas. On normalnie dużo lepiej śpi z nami:eek:
Dziś planuję poszukać dla niego butków. Wiecie gdzie w centrum mogę dostać takie już do chodzenia??
No dziewczynki poruszyłam wczoraj temat niespania i tu jakąś plagę zaczęłam:shocked2: Sorki...
camomile jeszcze miałam ci napisać, że odkąd fumfel zaczął mi się kręcić w łóżeczku to zakładam mu na noc śpiworek:tak:, jestem pewna, że się nie odkryje i ma jeszcze super zaletę ..poważnie utrudnia łażenie po łóżeczku:-D:-D
co do butków to w centrum porządne butki kosztują ponad 40E:szok: a znalazłam spory wybór w TKmaxie za 20E całe ze skórki i usztywniane na piętce

Ano o to, że się uzależnił i w nocy jak mu wypadnie a on się wybudzi troszkę to jest płacz i kręcenie. Już raz zaczęłam odzwyczajanie ale wypadła wtedy ta sytuacja ze szpitalem i odpuściłam ale dzisiaj zaczynam na nowo. Oj ciężko będzie:eek:

Ano o to, że się uzależnił i w nocy jak mu wypadnie a on się wybudzi troszkę to jest płacz i kręcenie. Już raz zaczęłam odzwyczajanie ale wypadła wtedy ta sytuacja ze szpitalem i odpuściłam ale dzisiaj zaczynam na nowo. Oj ciężko będzie:eek:
acha, no nie wiem co ci poradzić:-( bo mój sam sobie znajdzie smoka przez sen

reklama
Do góry