reklama
Witam laseczki:-) Nocka jak zawsze. Usypiałam malego już na siłę, co on wstał to ja go w dół. i w końcu zasnął ale plecy to mnie wysiadły:-( W nocy standardowo wstawałam co godzinę, a o 3 już wymiękłam i wzięłam go do nas. On normalnie dużo lepiej śpi z nami
Dziś planuję poszukać dla niego butków. Wiecie gdzie w centrum mogę dostać takie już do chodzenia??
No dziewczynki poruszyłam wczoraj temat niespania i tu jakąś plagę zaczęłam Sorki...
Dziś planuję poszukać dla niego butków. Wiecie gdzie w centrum mogę dostać takie już do chodzenia??
No dziewczynki poruszyłam wczoraj temat niespania i tu jakąś plagę zaczęłam Sorki...
K
krycha
Gość
a my z Oliwcią, naszym forum małym chłopakom, chciałyśmy życzyć wszystkiego najlepszego i żeby problemów z babami nie mieli i żeby żyło im się beztrosko i żeby marzenia im się spełniały i żeby, ah, już nie wiem co jeszcze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
camomile jeszcze miałam ci napisać, że odkąd fumfel zaczął mi się kręcić w łóżeczku to zakładam mu na noc śpiworek, jestem pewna, że się nie odkryje i ma jeszcze super zaletę ..poważnie utrudnia łażenie po łóżeczkuWitam laseczki:-) Nocka jak zawsze. Usypiałam malego już na siłę, co on wstał to ja go w dół. i w końcu zasnął ale plecy to mnie wysiadły:-( W nocy standardowo wstawałam co godzinę, a o 3 już wymiękłam i wzięłam go do nas. On normalnie dużo lepiej śpi z nami
co do butków to w centrum porządne butki kosztują ponad 40E a znalazłam spory wybór w TKmaxie za 20E całe ze skórki i usztywniane na piętce
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
Krycha ja dzis moze cos kupie na chrzciny bo jade do miasta,ale najpierw mamy szczepienie 6 w 1 i pneumokoki zdaje sie
milego dnia zycze wszystkim
Krycha ja dzis moze cos kupie na chrzciny bo jade do miasta,ale najpierw mamy szczepienie 6 w 1 i pneumokoki zdaje sie
milego dnia zycze wszystkim
a o co chodzi z tym smokiem?Bożenka wielkie dzięki. Poszukam tych butków. A co do nocek to tak jak pisałam wczoraj u nas jest jeszcze jeden wielki problem- SMOCZEK
Ano o to, że się uzależnił i w nocy jak mu wypadnie a on się wybudzi troszkę to jest płacz i kręcenie. Już raz zaczęłam odzwyczajanie ale wypadła wtedy ta sytuacja ze szpitalem i odpuściłam ale dzisiaj zaczynam na nowo. Oj ciężko będzie
acha, no nie wiem co ci poradzić:-( bo mój sam sobie znajdzie smoka przez senAno o to, że się uzależnił i w nocy jak mu wypadnie a on się wybudzi troszkę to jest płacz i kręcenie. Już raz zaczęłam odzwyczajanie ale wypadła wtedy ta sytuacja ze szpitalem i odpuściłam ale dzisiaj zaczynam na nowo. Oj ciężko będzie
reklama
no a mój szuka buzią i prawie nigdy nie znajduje bo go zawsze przez sen gdzieś wypchnieacha, no nie wiem co ci poradzić:-( bo mój sam sobie znajdzie smoka przez sen